Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Herunder finder du dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.

God fornøjelse!Hvordan beregnes et horoskop

Den faglige definition af et horoskop er, at det er en plantegning af vores solsystem, set fra den planet vi bor på. Når et horoskop beregnes, sker det ud fra en astrologisk beregning, der laves ud fra solens, månens og planeternes positioner.
 
Ordet horoskop stammer oprindelig fra de græske ord höra og scopos, der betyder ’tid’ og ’observatør’. Det er netop tiden og observationen der i sammenspil med solen, månen og planeternes position kan forudsige begivenheder på et bestemt tidspunkt.
Når et horoskop bliver lagt tegner astrologen et kort over himlen, med Jorden som centrum, som den så ud på fødselstidspunktet og på fødselsstedet, for den der får lagt sit horoskop.
 
Der findes dog flere forskellige typer af horoskoper, og der kan både lægges horoskoper for mennesker, nationer eller konkrete spørgsmål. De horoskoper, som du kan læse her på BILLED-BLADET, er alle horoskoper for mennesker og er fødselshoroskoper, der tager udgangspunkt i himlen i den periode, hvor man er født. 
 
Foto af horoskop

Stjernetegn

Når vi står her på Jorden, ser det ud som om, at solen bevæger sig i en stor cirkel rundt om os – én omgang hvert år. Den cirkel, som solen på den måde ’tegner’ på himlen, går under navnet ’Ekliptika’, og det er netop denne cirkel, som man i astrologien deler op i de tolv stjernetegn. 
 
På den måde bestemmes dit stjernetegn ud fra hvor på Ekliptika, også kaldet Dyrekredsen, solen var, da du kom til verden. Det betyder at dit stjernetegn, også er dit soltegn. 

De 12 stjernetegn

Det første stjernetegn er Vædderen. Forklaringen på hvorfor netop vædderen, hvis stjernetegn går fra den 21. marts – 20. april, er det første stjernetegn skal findes i forklaringen om forårsjævndøgn, som gerne falder omkring den 21.marts. Her står solen direkte over Ækvator, og denne placering skal ses som startpositionen for solen, når den skal til at påbegynde sin rejse rundt om Jorden og danne den cirkel, som deler vores stjernetegn op. De 12 stjernetegn der findes er: 
 • Vædder 
 • Tyr 
 • Tvilling
 • Krebs 
 • Løve 
 • Jomfru 
 • Vægt 
 • Skorpion 
 • Skytte 
 • Stenbuk
 • Vandmand 
 • Fisk

Hvad karakteriserer de forskellige stjernetegn 

Vædderen: 21. marts – 20. april 

Vædderen er lederen af flokken og gerne den første til at få sat gang i tingene, og de drives af den energiske tilgang, som er karakteriseret for dette stjernetegn. Vædderen er omstillingsparat og ikke bange for de udfordringer, som de møder på deres vej. Derfor siges Vædderen at være modig. 
 
Til gengæld er Vædderen også kendt for at have lidt af et temperament. Vædderen kan både blive hysterisk og få voldsomme raserianfald. Deres tålmodighed ligger på et meget lille sted.
 
Fordi Vædderen anses for at være en leder, som gerne styrer slagets gang, har Vædderen det ikke så godt med at tage i mod ordre. Det kombineret med deres til tider voldsomme temperament kan resultere i, at folk ofte kommer til at opfatte dem som forkælede møgunger, der vil have deres vilje.
 
Stjernetegn - Vædderen

Tyr: 21. april – 21. maj

Tyren er karakteriseret ved at være rolig, stabil og tålmodig, men de kan også være stædige. Tyren er lidt af en livsnyder, der finder sig bedst tilpas omgivet af nydelse og selvforkælelse. Materielle goder og en nydelsesfikseret livsstil er lige sagen for Tyren. 
 
Tyren rummer en vulkan af indre følelser. Det er sjældent, at de bliver sluppet løs, da de skjuler sig under den rolige overflade. Derfor kan de blive opfattes som meget private personer. 
 
Tyren har den holdning, at hvis tingene fungerer udemærket, som de er, hvorfor så lave dem om. Andre kan være af den opfattelse, at de fungere bedre med fremgang og forandring. Det er særligt i disse situationer, at Tyren bliver mistænksom, påståelig og dogmatisk og på den måde kommer til at virke stædig. 
 
Stjernetegn - Tyren

Tvillingen: 22. maj – 21. juni

Tvillingen er karakteriseret ved at være livlig, energisk, fleksibel, alsidig, intellektuel og hurtigtænkende. De er nysgerrige og har en særlig trang til selvudfoldelse, og derfor er en levevej som skuespiller eller lignende ofte den vej Tvillingen vælger.  
 
Men de kan også blive rastløse, hvis tingene står stille. De anser nemlig helst, at der konstant foregår forandringer, og at tingene ikke står stille. Med andre ord er der altid fart over feltet på Tvillingerne. Det kan dog få folk til at anse Tvillingen som overfladiske, fordi de aldrig graver sig ned i detaljerne og nuancerne. 
 
Tvillingernes tegn er også dobbelthedens tegn, hvilket betyder, at de vil have mere end én af alting, det være sig både kærlighedspartnere og jobs. Og i kombinationen med deres evige frihedstrang kan det være svært at forblive i et forhold eller et arbejde. 
 
Stjernetegn - Tvillingen

Krebsen: 22. juni – 22. juli 

Krebsen er en sammensat type, som rummer både bløde og hårde sider. Derfor vil mange anse Krebsen som kompleks og svær at forstå. Det betyder, at de den ene dag kan være venlige, sympatiske og indlevende mens de den anden dag er sure, vrantne og negative. Krebsen som stjernetegn ligner på mange måder dyret - krebsen. Der foregår en masse ting under overfladen, men uden på har det et beskyttende skjold.  
 
Krebsens største kvalitet er deres loyalitet, som gør dem til en god og tillidsfuld ven. De er nostalgiske mennesker, der ofte lever meget i fortiden. De gammeldags værdier gør, at de er inkarnerede familiemennesker, som er mest lykkelige, når de er omgivet af venner og familie. 
 
Hvis nogle fornærmer Krebsen er de ikke gode til at slå fra sig men surmuler i stedet. Og surmuleriet kommer også gerne til udtryk i en grundlæggende mistro til andre, hvor Krebsen føler, at alle er ude efter dem. Derfor har Krebsen ofte et negativt syn på livet og brug for konstant rosen og anerkendelse. 
 
Foto af stjernetegnet Krebsen

Løven: 23. juli – 23. august

Løven er lidt af en entusiastisk, kreativ og generøs person med tendens til at være dogmatisk. Løven er dyrenes konge, og de er også ubestridt kongen i deres eget kongerige. De oser af selvtillid og elsker at befinde dig i rampelyset. De elsker simpelthen at være festens midtpunkt, og de gør det også godt med deres charmerende, livlige og medfødte entertainerkarakter. 
 
Løven styres af solen. Og ligesom solen spreder Løven både glæde og varme omkring sig. Løven minder faktisk meget om Solen, da de både er livsbekræftende, energiske, har en magnetisk personlighed, der evig og altid spreder lys. 
 
Løvens udfordringer er, at de hader kedsommeligheder og det almindelige, og derfor har det svært ved regler og rutiner. Deres lederpersonlighed gør også, at Løven helst gerne vil gå foran og bestemme. Af den grund kan de ikke altid forstå, at det ikke er dem der er ledere. Det i kombination med deres trang til altid at være i spotlyset gør, at andre kan opfatte Løven som værende ”for meget”. 
 
Foto af stjernetegnet Løven

Jomfruen: 23. august – 23- september 

Jomfruen er perfektionist, en analytisk og arbejdsom person. De gennemgår alle fakta i forsøget på at finde sandheden. De er reserveret af natur og beskedne og fremfor alt, er de samvittighedsfulde. 
 
Hos Jomfruen foregår alt indeni hvor det syder af aktivitetstrang. Det skyldes, at Jomfruen er styret af planeten Merkur, der generelt leder mod aktivitet. Men andre kan faktisk trods det opfatte Jomfruen som rolig og fattet. 
 
Jomfruen har ordenssans og deres organisationstrang og arbejdsomhed gør, at de får tingene gjort med det samme. Men samtidig har Jomfruen også en tendens til at fokusere så meget på kendsgerninger, at de helst ikke træffer en beslutning, før de er sikre på, at den vil virke i praksis. Dette beskriver at de ofte unødigt forsinker processer. Desuden er deres hang til at gå i detaljer med til, at de ofte mangler fantasi og ikke er så inspirerende.  
 
Foto af stjernetegnet Jomfruen

Vægten: 24. september – 23. oktober 

Vægten er karakteriseret ved at være udadvendt, charmerende, aktiv, diplomatisk og social. Vægten styres af Venus, kærlighedens og skønhedens gudinde. Det betyder at vægten holder af alt hvad der er skønt, hvad enten der er tale om mad, kunst, musik eller mennesker. 
 
Vægten er en fabelagtig lytter og er derfor god til at få andre til at føle sig vigtige og interessante. Vægten fokuserer meget på menneskelige relationer og er både god til at etablere og pleje dem. Men i sidste ende handler det ofte bare om dem selv. Vægten er nemlig også narcissist og ønsker at være i centrum hele tiden. 
 
Fordi Vægten er betaget af skønhed dømmer de ofte andre op deres ydre, og bliver de nemt narret af charmens magt hos andre. 
 
Foto af stjernetegnet Vægten

Skorpionen: 24. oktober – 22. november

Skorpionen er kendetegnet ved at være fantasifuld, lidenskabelig og følelsesladet, men samtidig er de også stædige, vedholdende og urokkelige. Skorpionen er modsætningernes tegn. Det betyder, at de både er stærke og svage, uafhængige og omklamrende. 
 
Skorpionen er meget lidenskabelig, men det har også en bagside, for de kan være meget jaloux typer, der bærer nag og endog være hævngerrige. 
 
Skorpionen kan godt lide at have kontrol over tingene. Men det betyder også, at de reagerer meget negativt, hvis de mister kontrollen. Derfor er Skorpionen både en manipulerende, kontrollerende og grådig karakter. 
 
Foto af stjernetegnet Skorpionen

Skytten: 23. november – 21. december

Skytten er en energisk, ambitiøs og frihedselskende personlighed. De elsker deres frihed og søger i bund og grund uafhængighed. Skytten er et ildtegn, hvilket betyder, at de er aktive og entusiastiske i alt, hvad de foretager sig. 
 
Skytten har en munter og sprudlende personlighed, der altid ser fremad med stor optimisme. Den evige optimisme og gavmildhed som Skytten er kendetegnet ved har også en bagside. Skytten tænker nemlig ikke over konsekvenser, og ofte kommer de til at glemme aftaler eller giver løfter, som de ender med ikke at kunne overholde. 
 
Skytten kan have svært ved at indgå i et traditionelt forhold, da de elsker deres frihed og uafhængighed. Derfor har de svært ved at binde sig, og de har altid øje på udgangen.
 
Foto af stjernetegnet Skytten

Stenbukken: 22. december – 20. januar

Stenbukken er ambitiøs. De har et inderligt behov for succes, penge, status og autoritet og selvom de ikke er klar over det – kærlighed. Stenbukken er et jordtegn og et kardinaltegn, og denne kombination af praktik (jord) og initiativ (kardinal) medfører, at deres personlighed er gearet imod lederskab og magt. 
 
Stenbukken er symboliseret ved en ged, og dette er ikke helt tilfældigt. For ligesom geden har Stenbukken høje mål og hopper fra punkt til punkt imod målet. 
 
Stenbukken har en inderlig følelse af kun at kunne regne med sig selv. Derfor har de svært ved at have tillid til andre og svært ved at stole på medmennesker. 
 
Foto af stjernetegnet Stenbukken

Vandmanden: 21. januar – 18. februar

Visionær, original og anderledes – Vandmanden er indbegrebet af den gale opfinder. De går deres egne veje og nægter at følge andres regler. Vandmanden er derfor en sand idealist og opdager. 
 
Vandmanden ser sig selv som en sandhedssøgende person. En reformist og en der skal oplyse andre. De bliver ikke slået ud, hvis andre kritiserer eller afviser dem for deres til tider vilde ideer. Tværtimod gør det dem mere vedholdende, og derfor kan Vandmanden til tider anset som stædig.
 
Vandmandens største svaghed er, at de har tendens til at gøre dem selv vigtigere, end de er. Vandmanden er så opsat på ikke at være ligesom alle andre, at de nogle gange er anderledes blot for ikke at være ens. 
 
Foto af stjernetegnet Vandmanden

Fisken: 19. februar – 20. marts 

Fisken er modtagelig, intuitiv og følsom. Men fisken er også opfindsom, fleksibel og foranderlig. Fisken er tegnet for evighed og åndelig genfødsel. De søger det spirituelle i livet. 
 
Fisken er et vandtegn, og ligesom fisken i vandet er Fisken som stjernetegn i stand til at tilpasse sig til alle strømninger, der omgiver dem. Fisken bliver enormt påvirket af sine omgivelser og føler så meget, at de næsten kan overtage en anden persons problemer eller glæder. Derfor kommer de nemt til at overforkæle andre, og de har ofte tendens til, at vælge de forkerte mennesker at omgås. 
 
Fiskens største fejl er dens hang til at flygte fra alt, som de ikke ønsker at beskæftige sig med. Al fiskens følsomhed og overdrevne modtagelighed gør, at de skal kæmpe hårdt for at bevare deres stabilitet og styrke, hvilket også betyder, at fisken har svært ved at være disciplineret og er et usikkert menneske.
 
Foto af stjernetegnet Fisken
 
De kongelige og deres stjernetegn

H.K.H. Dronning Margrethe:

Født 16. april 1940, Vædder 
Man må sige, at H.K.H. Dronning Margrethe har gode forudsætninger for sit erhverv, når man kigger på hendes stjernetegn. Som den fødte leder der er modig og omstillingsparat og gerne sætter gang i nye projekter, kan Danmark vidst godt puste ud og læne sig tilbage og være sikker på, at Dronningen klarer skærende. Men hun er måske også lidt af en temperamentsfuld dronning. I hvert fald hvis vi skal lytte til, hvad stjernetegnet siger.  
 
Foto af Dronning Margrethe Foto: All Over

Dronning Margrethe på Københavns Rådhus i forbindelse med fejringen af sit 40-års regeringsjubilæum, 2012.

H.K.H. Prins Henrik

Født 11. juni 1934, Tvilling
I den kære Prins Henrik har vi fået en Kongelig Højhed, der både er livlig, nysgerrig, intellektuel og hurtigtænkende, og det er da vidst ikke helt dårlige egenskaber, når man sådan skal falde ind og indgå i en kongelig familie. Som Tvilling skulle H.K.H. Prins Henrik også rumme en dobbeltsidighed. Dobbeltsidigheden er særlig tydelig, idet Prins Henrik står med det ene ben i den franske kultur og det andet ben i den danske kultur. Desuden skulle Tvillingerne efter sigende have en evig frihedstrang, og derfor kan forklaringen på Prinsens pension måske findes i hans stjernetegn.
 
Foto af Prins Henrik Foto: CCA Andratx

Prins Henriks skulpturer og Carl-Henning Pedersens malerier udstilles sammen i galleriet CCA Andratx på Mallorca.

H.K.H. Kronprins Frederik 

Født 26. maj 1968, Tvilling 
Ligesom sin far er H.K.H. Kronprins Frederik også Tvilling. Kronprins Frederiks stjernetegn kommer særlig til udtryk i hans både livlige og nysgerrige personlighed. En kommende Konge med go i, er hvad vi kan forvente os, hvis vi vel og mærke skal tro hans stjernetegn. Derudover kan Danmark se frem til en fremtidig Konge, som ifølge sit stjernetegn både er hurtigtænkende og intellektuel, og det kommer ham nok til gode både i fremtiden og nu, når han promoverer det danske land udenlands.  
 
Kronprins Frederik åbner Royal Arena i Ørestad på Amager. Foto: Lars H. Laursen

Kronprins Frederik åbner Royal Arena i Ørestad på Amager.

H.K.H. Kronprinsesse Mary

Født 5. januar 1972, Stenbuk
H.K.H. Kronprinsesse Mary er født i Stenbukkens tegn og derfor en ambitiøs kvinde. Kronprinsessen er født i jordtegnet, og hendes personlighed skulle derfor være gearet imod lederskab og magt med høje mål. En stærk og ambitiøs leder kan vidst kun komme Danmark til gode når Mary en dag bliver Dronning af landet.   
 
Kronprinsesse Mary Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

H.K.H. Prins Christian 

Født 15. oktober 2005, Vægt
Ifølge H.K.H. Prins Christians stjernetegn er han udadvendt, aktiv og social. Det må være egenskaber, der er vældig gode at have med i bagagen, når man ofte møder pressen, og når man går en fremtid i møde, hvor man ofte skal møde mange nye og fremmede mennesker ude i den store verden. At Prinsen også skulle være aktiv kommer allerede til udtryk i dag, hvor vi ser Prinsen deltage i mange forskellige sportsaktiviteter. Måske har den kære Prins også arvet lidt af sin farmors kærlighed til kunst og sin farfars kærlighed til mad. For ifølge Prinsens stjernetegn skulle han eftersigende holde af alle former for skønheder. Så mon ikke vi også en dag kan forvente en skøn Prinsesse til vores skønne Prins. 
 
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Kronprins Frederik, prins Christian

H.K.H. Prinsesse Isabella

Født 21. april 2007, Tyr
H.K.H. Prinsesse Isabella skulle ifølge hendes stjernetegn være lidt af en livsnyder. Det ser da så sandelig også ud til, at Prinsesse Isabella finder sig godt til rette her i livet, når hun ofte fjanter og fjoller og ser glad og tilfreds ud. Men Tyren rummer også en vis portion stædighed, og det må man vidst også sige, at den ellers bedårende Prinsesse Isabella til tider giver udtryk for, at hun gør. Hun er i hvert fald en pige, der virker til at vide, hvad hun vil have. 
 
Foto: AOP

Prinsesse Isabella

H.K.H. Prins Vincent og Prinsesse Josephine 

Født 8. januar 2011, Stenbuk
Æblet falder ikke langt fra stammen. De herlige tvillinger H.K.H. Prins Vincent og H.K.H. Prinsesse Josephine deler stjernetegn med deres mor H.K.H. Kronprinsesse Mary. Ifølge stjernetegnet skulle de to tvillinger derfor begge være ambitiøse og besidde lederskab. De skulle dog også have en inderlig følelse af kun at kunne regne med sig selv, da de har svært ved at have tillid til andre mennesker, og netop derfor er det måske godt, at de er, to der vokser op tæt på hinanden, så de kan lære, at andre kan have lige så gode og rigtige ideer som en selv.  
 
Foto af Prins Vincent og Prinsesse Josephine Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

H.K.H. Prins Joachim

Født 7. juni 1969, Tvilling
Som både sin far og bror er H.K.H. Prins Joachim også født i Tvillingens tegn. En Tvilling skulle efter sigende være karakteriseret ved, at der er fart over feltet. Og det kan man ikke fornægte, at der ikke også er over Prins Joachim. Hans kærlighed til racebiler og hurtige løb kommer nemlig ofte til udtryk når man ser ham sidde i sin racerbil og deltage i forskellige løb. Tvillingernes tegn er også dobbelthedens tegn, hvilket betyder, at de vil have mere end én af alting. Måske er det derfor, vi er så heldige, at Prins Joachim ikke blot har skænket Danmark én arving men hele fire af slagsen. 
 
Foto: Krestine Havemann

Så glade så duoen prins Joachim og Tom Kristensen ud, da de i 2014 vandt Pro/Am-løbet til Copenhagen Historic Grand Prix.

H.K.H. Prinsesse Marie

Født 6. februar 1976, Vandmand
H.K.H Prinsesse Marie er Vandmand i stjernetegn, og det betyder, at hun er visionær, anderledes og lidt af en opfinder, der gerne går sine egne veje. Som lidt af en opfinder er det spændende, at se om der skulle gemme sig et par interessante opfindelser hjemme i hendes og Prins Joachims private luksusvilla i Klampenborg. Ifølge stjernetegnet skulle hun også være én, der holder fast i tingene og er en anelse stædig. Det er nok meget gode egenskaber at have med, når man pludselig bliver prinsesse og til tider skal vænne sig til nye og anderledes krav, der kunne få mange andre til at kaste håndklædet i ringen. 
 
Foto af Prinsesse Marie. Arkivfoto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Prinsesse Marie.

H.K.H. Prins Nikolai

Født 28. august 1999, Jomfru
H.K.H. Prins Nikolai er ifølge stjernetegn Jomfru. Det vil sige, at Prinsen skulle være lidt af en perfektionist og en arbejdsom person. Egenskaber der allerede nu begynder at tegne sig, som noget der kommer til at danne ramme om hans liv. Prins Nikolai er nemlig allerede ambitiøs, når det kommer til uddannelse. Han går på Herlufsholm kostskole, hvor han tager sin studentereksamen, og rygter siger, at han ønsker at studere i udlandet, når han engang har taget studentereksamen. Det bliver spændende at se, hvor den perfektionistiske og arbejdssomme Jomfru ender en dag. 
 
Grevinde Alexandra og prins Nikolai. Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET

Grevinde Alexandra og prins Nikolai.

H.K.H. Prins Felix

Født 22. juli 2002, Krebs 
Ifølge H.K.H Prins Felix stjernetegn skulle han være lidt af en sammensat type. Blød indeni og hård udenpå. Det er måske ikke så dumt at have en facade, når man befinder sig i offentlighedens søgelys. Men skal man lytte til stjernetegnet, skulle prinsen også være en meget loyal og tillidsfuld person. Så der er godt at være en af de heldige venner til ham. Stjernetegnet fortæller os også, at han skulle være et inkarneret familiemenneske. Det bliver spændende at se, om han går i hans fars fodspor og bliver far til fire. 
 
Foto: Krestine Havemann

Prins Felix

H.K.H. Prins Henrik (junior)

Født 4. maj 2009, Tyr
Ligesom sin kusine Prinsesse Isabella er også Prins Henrik Tyr i stjernetegn. Det betyder endnu en livsnyder i kongehuset. Ifølge stjernetegnet skulle vi have at gøre med en rolig og tålmodig Prins, og det er nok meget godt at være det, når man er med far på racerbanen og skal forsøge at lære at blive en lige så god racerkører som sin far. At skulle sætte sig ind og lære nye ting er nemlig ofte noget, der kunne få andre til at blive frustreret og fare op i mangel på tålmodighed.  
 
Foto af Prins Henrik (2009) og familien Foto: Flemming Jeppesen

Jes Dorph laver interview med lille prins Henrik, mens prins Nicolai, prins Felix og prins Joachim lytter med.

H.K.H. Prinsesse Athena

Født 24. januar 2012, Stenbuk
Ligesom H.K.H. Kronprinsesse Mary og hendes kusine og fætter H.K.H. prins Vincent og H.K.H. Prinsesse Josephine er H.K.H. Prinsesse Athena også Stenbuk. Ifølge stjernetegnet skulle hun derfor være en ambitiøs pige gearet til lederskab. Det bliver derfor spændende at følge Prinsessen i fremtiden, og se hvad de store ambitioner kommer til at lede til. 
 
Foto: Lars Aarø

Prinsesse Athena, 2015.

H.K.H. Prinsesse Benedikte 

Født 29. april 1944, Tyr 
Endnu en kongelig er født ind i Tyrens tegn. Det betyder endnu en livsnyder i kongehuset. Men skal man nyde livet, er det måske heller ikke så dumt at være født kongelig, hvor man bliver inviteret til store gallamiddage med lækker mad og flotte kjoler. Ifølge stjernetegnet skulle Prinsesse Benedikte være en rolig, stabil og tålmodig person. Noget der garanteret har kommet hende til gode i hendes barndom, hvor hun er vokset op med Dronning Margrethe, der som Vædder skulle besidde lidt af et temperament.  
 
Foto af Prinsesse Benedikte. Hanne Juul/BILLED-BLADET

Prinsesse Benedikte.

H.K.H. Anne-Marie Prinsesse af Danmark og Dronning af Grækenland 

Født 30. august 1946, Jomfru 
H.K.H. Dronning Anne-Marie skulle ifølge hendes stjernetegn være en perfektionist, arbejdsom og samvittighedsfuld person. Desuden er hun styret af planeten Merkur, hvilket vil sige, at hun skulle have en utrolig aktivitetstrang. Dronning Anne-Marie kan da også godt lide at holde familiesammenkomster, og det er måske netop derfor, at hun er blevet midtpunktet for familien.  
 
Foto af Dronning Anne-Marie Foto: Hanne Juul/AOP

Dronning Anne-Marie ved dronning Margrethes 75-års fødselsdagsfest i 2015.

Kærlighedshoroskopet – Stjernetegn der passer sammen 

Det modsatte punkt i Dyrekredsen kaldes for Descendanten, giver en indikation på, hvad det er, vi er tilbøjelige til at lede efter i et andet menneske. Det er blandt andet Descendanten, man kigger på, når man lægger et kærlighedshoroskop eller et parforholdshoroskop, eller når man giver en overordnet begrundelse for, hvorfor det ene stjernetegn passer godt sammen med det andet stjernetegn. 
 
Foto af kærlighedshoroskopet

Vædderen og kærligheden 

Vædderen er lidt af en romantiker. De er trofaste men kan også være besiddende og jaloux. 
 
Det perfekte match for Vædderen er enten en Løve eller en Skytte. Løven er et godt match, fordi de begge er lidt egocentrerede. De kan begge lide at styre, og de har begge svaret på alt.
 
Skytten er det perfekte match, fordi de kan håndtere Vædderens temperament, og begge er spontane og aktive mennesker. 

Tyren og kærligheden 

Tyren har stor omsorg og er derfor mild og behagelig at være i selskab med og lytter oprigtig til sin partner.
 
Det perfekte match for Tyren er Stenbukken eller Jomfruen. Stenbukken og Tyren ligner på mange områder hinanden, og er begge rolige og tryghedssøgende. 
 
Jomfruen er et godt match, da de begge er hjemme-personer og deler mange af de samme interesser, specielt det at ingen har behov for det eventyrlige og impulsive men blot ro i tilværelsen. 

Tvillingen og kærligheden 

Tvillingens passion er flirt. Derfor kan de ikke få nok af spænding og forandringer i deres kærlighedsliv. 
 
Det perfekte match for Tvillingen er Vægten eller Vandmanden. Med Vægten deler Tvillingen den udadvendte og positive energi, og derfor vil sjov og latter dominere deres liv. 
 
Vandmanden og Tvillingen deler også forkærligheden for det udadvendte liv. Begge er friske på nye ting og eventyr, og har således oplevelserne tilfældes. 

Krebsen og kærligheden

Krebsen er en ægte romantikker. Meget givende i et forhold men også af natur yderst sensitiv og kan blive hylet ud af den ved de mindste negative vibrationer. 
 
Det perfekte match er Skorpionen og Fisken. Skorpionen vil være den stærke part i forholdet, og de hviler i sig selv, og det har Krebsen behov for. Skorpionen er meget jaloux, og det er til Krebsens fordel, da de har et behov for at føle sig elsket og kunne kontrollere deres kæreste.
 
Sammen med Fisken fungerer Krebsen rigtig godt, fordi de kan drage omsorg for hinanden. Fisken vil få Krebsen til at føle sig tryg og tager føringen i forholdet. Derfor findes trygheden sammen med Fisken. 

Løven og kærligheden 

Løven er meget beskyttende overfor dem, de har kær. De er omsorgsfulde partnere og romantikere uden lige. Men de bliver også meget let jaloux. 
 
Det perfekte match for Løven er Vædderen eller Skytten. Med Vædderen får Løven en stærk partner lige som sig selv, og Løven bliver særligt tiltrukket af den stærkt erotiske energi, som Vædderen besidder. 
 
Skytten sprudler lige som Løven af positiv energi, og det er godt for forholdet. Med Skytten som partner får Løven en bedre halvdel, som også elsker aktiviteter, og derfor kan de få mange rejser og nye oplevelser sammen i deres forhold. 

Jomfruen og kærligheden 

Jomfruen rummer en ordenssans, og sætter de gerne kærligheden i system og bringer orden i deres partners liv. 
 
Det perfekte match for Jomfruen er en Tyr eller Stenbuk. Jomfruen passer godt sammen med Tyren, fordi de begge er glade for hjemmelig hygge og et hjem, der er roligt og harmonisk. 
 
Jomfruen og Stenbukken er til gengæld gode for hinanden, fordi de begge er fornuftige mennesker, der værdsætter hårdt arbejde. De har begge brug for at føle sig elsket, og den følelse kan de give hinanden, da de begge er gode til at drage omsorg. 

Vægten og kærligheden 

Vægten er en meget betænksom og kærlig partner. De vil gøre alt for deres forhold. De er fredlige af natur og er derfor ikke de store problemskabere i et forhold. 
 
Det perfekte match for Vægten er Tvillingen eller Vandmanden. Med Tvillingen deler vægten det lyse sind og glæde for livet. Jalousi eksisterer ikke mellem disse to stjernetegn, og det betyder, at de giver hinanden lov til, at være dem de er. 
 
Med Vandmanden kommer Vægten til at have det sjovt, da de begge er udadvendte og har en positiv energi. Vandmanden supplerer Vægtens træk godt da den flyvske Vægt, trækkes ned på jorden af den hurtige Vandmand, der ikke spekulerer så meget over tingene.

Skorpionen og kærligheden 

Skorpionen er meget passioneret og loyal i sit forhold. De er af natur givende og forventer til gengæld også ubegrænset loyalitet af deres partner. 
 
Det perfekte match for Skorpionen er Krebsen eller Fisken. Med Krebsen kan Skorpionen få lov at lede vejen, hvilket de godt kan lide. Krebsen har behov for en partner, som han/hun kan stole på, og det kan Skorpionen give. Hos Krebsen kan Skorpionen føle sig elsket, og derfor bliver Skorpionens jalousi ikke et problem. 
 
Skorpionens styrke vil også være styrken i forholdet med Fisken. Fisken har svært ved at træffe beslutninger, og dem kan Skorpionen tage for Fisken, mens Fisken kan give Skorpionen tryghed og ro i forholdet. 

Skytten og kærligheden

Skytten er yderst eventyrlysten, og derfor er de også ofte villige til at tage vovede chancer, når det gælder kærligheden. De er loyale og troværdige i deres parforhold, selvom de føler et stort behov for frihed. 
 
Det perfekte match for Skytten er Vædderen eller Løven. Både Skytten og Vædderen er ildtegn og deler de egenskaber, og er begge udadvendte, entusiastiske og aktive. Begge har et temperament, og af den grund kan deres forhold slå gnister. 
 
Skytten er betaget af Løvens selvtillid, og Skytten og Løven deler mange interesser og passioner, herunder at rejse og møde nye mennesker, og begge stjernetegn har stor frihedstrang, hvilket gør, at de forstår hinanden. 

Stenbukken og kærligheden 

Stenbukken tror på ægte kærlighed. De er meget loyale over for deres partner og tager ægteskabet alvorlig. 
 
Det perfekte match for Stenbukken er Jomfruen eller Tyren. Jomfruens pæne og ordentlige sind passer godt til Stenbukkens selvdisciplin og evne til hårdt arbejde. De beundrer hinanden for deres intelligens og deler generelt mange synspunkter på livet. 
 
Både Stenbukken og Tyren er jordtegn, og derfor har de begge behov for materiel tryghed. Tyren beundrer den styrke, du sætter ind på at nå dine mål, og Stenbukken sætter pris på Tyrens kærlige stabilitet. 

Vandmanden og kærligheden

Det er aldrig kedeligt at være i et forhold med en Vandmand. De er opfindsomme og vil tit overraske med nye idéer. Vandmanden er loyal og bliver sjældent jaloux. 
 
Det perfekte match er Tvillingen og Vægten. Vandmanden og Tvillingen er begge meget sociale væsner og har en smittende livsglæde. Både Vandmanden og Tvillingen vil gerne have udfordringer i livet og elsker at lære nye ting. 
 
Vandmanden og Vægtens største styrke er deres fælles glæde og mod på livet. Som par bliver de en hvirvelvind af aktiviteter og positiv energi, og de er gode til at bakke hinanden op. 

Fisken og kærligheden 

Fisken er troværdig og loyal. De er nemme at være sammen med, da de forstår deres partners følelser, og så er de omsorgsfulde. 
 
Det perfekte match for Fisken er Skorpionen og Krebsen. Fisken giver Skorpionen sin kærlighed og loyalitet, mens Skorpionen giver Fisken tryghed og stabilitet. 
 
Fisken og Krebsen supplerer hinanden godt og bakker hinanden op, når de har brug for det. Som nogen nyt skal Fisken lede Krebsen, og på den måde bringer de det bedste frem i hinanden. Krebsen bliver mere afslappet og rolig, mens Fisken blomstrer, når de finder deres egen styrke.