Horoskoper

Velkommen til BILLED-BLADETs horoskoper

Herunder finder du dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele året bliver for netop dit stjernetegn.

God fornøjelse!Indhold: 

Hvordan beregnes et horoskop

Stjernetegn

De 12 stjernetegn

Hvad karakteriserer de forskellige stjernetegn

De kongelige og deres stjernetegn

Kærlighedshoroskopet - Hvem passer vi sammen med?

 

Hvordan beregnes et horoskop

Når man fagligt skal definere et horoskop, forklares det som en plantegning af vores solsystem, set fra den planet vi bor på. Når et horoskop laves, sker det ud fra en astrologisk beregning, der laves ud fra Solens, Månens og planeternes positioner.
 
Ordet ’horoskop’ stammer oprindeligt fra de græske ord ’höra’ og ’scopos’, der betyder ’tid’ og ’observatør’. Det er netop tiden og observationen, der i samspil med Solen, Månen og planeternes position, kan forudsige begivenheder på et bestemt tidspunkt.
 
Når et horoskop bliver lagt, tegner astrologen et kort over himlen med Jorden som centrum, som den så ud på fødselstidspunktet og på fødselsstedet, for dén der får lagt sit horoskop. 
 
Dog findes der flere forskellige typer af horoskoper, og der kan både lægges horoskoper for mennesker, nationer eller helt konkrete spørgsmål. De horoskoper, som du kan læse her på BILLED-BLADET, er alle horoskoper for mennesker. Det er fødselshoroskoper, som tager udgangspunkt i himlen i lige præcis den periode, hvor man er født. 
 
Foto af horoskop

Stjernetegn

Når vi står her på Jorden, ser det ud som om, at Solen bevæger sig i en stor cirkel rundt om os – én omgang hvert år. Den cirkel, som Solen på den måde ’tegner’ på himlen, går under navnet ’Ekliptika’, og det er netop denne cirkel, som man i astrologien deler op i de tolv stjernetegn. 
 
På den måde bestemmes dit stjernetegn ud fra hvor på Ekliptika (også kaldet Dyrekredsen), Solen var, da du kom til verden. Det betyder at dit stjernetegn, også er dit soltegn. 
 

De 12 stjernetegn

Det første stjernetegn i Dyrekredsen er Vædderen. Forklaringen på hvorfor netop Vædderen, hvis stjernetegn går fra den 21. marts – 20. april, er det første stjernetegn, skal findes i forklaringen om forårsjævndøgn, som gerne falder omkring den 20-21. marts. Her står Solen direkte over Ækvator, og denne placering skal ses som startpositionen for Solen, når den skal til at påbegynde sin rejse rundt om Jorden og danne den cirkel, som deler vores stjernetegn op. De 12 stjernetegn der findes i Dyrekredsen er: 

 • Vædder 
 • Tyr 
 • Tvilling
 • Krebs 
 • Løve 
 • Jomfru 
 • Vægt 
 • Skorpion 
 • Skytte 
 • Stenbuk
 • Vandmand 
 • Fisk

Hvad karakteriserer de forskellige stjernetegn 

Vædderen: 21. marts – 20. april 

Vædderen er lederen af flokken og gerne den første til at få sat gang i tingene og tage styringen. Dermed drives Vædderen af den energiske tilgang, som er karakteriseret for dette stjernetegn. En Vædder er altid omstillingsparat og ikke bange for de udfordringer, som de møder på deres vej. Derfor siges Vædderen at være modig og stærk. 
 
Til gengæld er Vædderen også kendt for at have lidt af et temperament og til tider at kunne blive hysterisk og få voldsomme raserianfald. Deres tålmodighed ligger på et meget lille sted.
 
I og med at Vædderen anses for at være en leder, som gerne styrer slagets gang, har Vædderen det ikke så godt med at tage imod ordrer. Dét, kombineret med deres til tider voldsomme temperament, kan resultere i at folk ofte kommer til at opfatte dem som forkælede og krævende personer, der vil gå langt for at få deres vilje. 
 

Tyr: 21. april – 21. maj

Tyren er karakteriseret ved at være rolig, stabil og tålmodig, men som Tyr er du bestemt også et stædigt væsen. Tyren er lidt af en livsnyder, der finder sig bedst tilpas omgivet af skønne ting, nydelseselementer og selvforkælelse. Materielle goder og en nydelsesfikseret livsstil er lige sagen for Tyren. 
 
Tyren er også et følsomt væsen, som rummer en vulkan af indre følelser. Dog er det sjældent, at følelserne bliver sluppet løs, da de skjuler sig under den rolige overflade. Derfor kan de blive opfattet som meget private og til tider indelukkede personer. 
 
Tyren har den konservative holdning, at hvis tingene fungerer udmærket, som de er, så er der ingen grund til at ændre på dem. Andre kan være af den opfattelse, at de fungerer bedre med fremgang og forandring. Det er særligt i disse situationer, at Tyren bliver mistænksom, påståelig og dogmatisk og på den måde kommer til at virke stædig. 
 

Tvillingen: 22. maj – 21. juni

Tvillingen er et livligt stjernetegn, som er karakteriseret ved at være energisk, fleksibel, alsidig, intellektuel og hurtigtænkende. De er nysgerrige og har en særlig trang til selvudfoldelse, og derfor er en levevej som skuespiller, eller et lignende kreativt foretagende, ofte den vej Tvillingen vælger.  
 
Tvillingen bliver rastløs, hvis tingene står stille. De anser nemlig helst, at der konstant foregår forandringer, og at tilværelsen er alsidig og i fremdrift. Med andre ord er der altid fart over feltet hos Tvillingerne. Selvom Tvillingen som oftest er populær, kan dette dog også få folk til at anse Tvillingen som overfladisk, fordi de aldrig går i dybden med detaljerne og nuancerne. 
 
Tvillingernes tegn er også dobbelthedens tegn, hvilket betyder, at de vil have mere end én af alting, det være sig både kærlighedspartnere, jobs og materialistiske goder. I kombination med deres evige frihedstrang, kan det nemlig være svært at forblive i ét forhold eller ét bestemt arbejde i for lang tid ad gangen. 
 

Krebsen: 22. juni – 22. juli 

Krebsen er en sammensat type, som rummer både bløde og hårde sider – blød indeni, med en hård skal udenpå. Derfor vil mange anse Krebsen som værende kompleks og svær at forstå. Det betyder, at Krebsen den ene dag kan være venlig, sympatisk og indlevende mens de den næste dag kan være sure, vrantne og negative. Krebsen som stjernetegn ligner på mange måder dyret krebsen. Under overfladen findes et virvar af følelser, som udenpå er beskyttet af at hårdt skjold.  
 
Krebsens største kvalitet er deres loyalitet, som gør dem til gode og tillidsfulde venner. De er nostalgiske mennesker, der ofte lever meget i fortiden. De gammeldags værdier gør, at de er inkarnerede familiemennesker, som er mest lykkelige, når de er omgivet af venner og familie. 
 
Hvis nogen fornærmer Krebsen, er de ikke gode til at slå fra sig, men går hellere ind i sig selv og surmuler i stedet. Og surmuleriet kommer også gerne til udtryk i en grundlæggende mistro til andre, hvor Krebsen føler, at alle er ude efter dem. Derfor har Krebsen til tider et negativt syn på livet og brug for konstant ros og anerkendelse. 
 

Løven: 23. juli – 23. august

Løven er en entusiastisk, kreativ og generøs person med tendens til at være lidt dogmatisk. Løven er dyrenes konge, og dermed føler stjernetegnet sig også ubestridt som kongen i deres eget kongerige. De oser af selvtillid og elsker at befinde sig i rampelyset. De elsker at være festens midtpunkt, og gør det også godt med deres charmerende, livlige og medfødte entertainerkarakter. 
 
Løven styres af Solen. Og ligesom Solen, spreder Løven både glæde og varme omkring sig. Løven minder faktisk meget om Solen, da begge er livsbekræftende, energiske og har en magnetisk personlighed, der evig og altid spreder lys. 
 
Løvens udfordringer er, at de hader hverdagens kedsommeligheder og det almindelige, og derfor har det svært med regler og rutiner. Deres lederpersonlighed gør også, at Løven helst gerne vil gå forrest og bestemme. Af den grund kan de ikke altid forstå, når det ikke er dem, som er ledere. Dét i kombination med deres trang til altid at være i spotlyset gør, at andre kan opfatte Løven som værende ”for meget”. 
 

Jomfruen: 24. august – 23- september 

Jomfruen er en perfektionistisk, analytisk og arbejdsom person. De gennemgår detaljeret alle fakta i forsøget på at opnå det perfekte, i alt de gør. En Jomfru er reserveret og beskeden af natur og fremfor alt, er de meget samvittighedsfulde. 
 
Jomfruen syder af aktivitetstrang. Det skyldes, at Jomfruen er styret af planeten Merkur, der generelt leder mod aktivitet. Men andre kan faktisk trods det, opfatte Jomfruen som meget rolig og fattet. 
 
Jomfruens ordenssansen er knivskarp og deres organisationstrang og arbejdsomhed gør, at de får tingene gjort med det samme. Men samtidig har Jomfruen også en tendens til at fokusere så meget på detaljer og kendsgerninger, at de helst ikke træffer en beslutning, før de er sikre på, at den vil virke perfekt i praksis. Dette betyder, at de ofte unødigt forsinker processer. Desuden er deres hang til at gå i detaljer med til, at de ofte mangler fantasi og ikke er så inspirerende.  
 

Vægten: 24. september – 23. oktober 

Vægten er det mest sociale tegn, som er karakteriseret ved at være udadvendt, charmerende, aktiv og diplomatisk. Vægten styres af Venus, som, ligesom gudinden, står for kærlighed og skønhed. Det betyder at Vægten holder af alt hvad der er skønt, hvad enten der er tale om materialistiske goder, mad, kunst, musik eller mennesker. 
 
Vægten er en fabelagtig lytter og er derfor god til at få andre til at føle sig vigtige og interessante. Det betyder, at stjernetegnet fokuserer meget på menneskelige relationer og er både god til at etablere og pleje dem. Men i sidste ende handler det i virkeligheden ofte bare om dem selv. Vægten er nemlig også narcissist, som ønsker at være i centrum hele tiden. 
 
Fordi Vægten er betaget af skønhed, dømmer de ofte andre på deres ydre, og bliver i deres naivitet omvendt nemt narret af charmens magt hos andre. 
 

Skorpionen: 24. oktober – 22. november

Skorpionen er karakteriseret ved at være fantasifuld, lidenskabelig og følelsesladet, men samtidig også stædig, vedholdende og urokkelig. Skorpionen er modsætningernes tegn. Det betyder, at de både er stærke og svage, uafhængige og omklamrende. 
 
Skorpionen er meget lidenskabelig, men det har også en bagside, for de kan være meget jaloux typer, der bærer nag og kan blive hævngerrige. 
 
Skorpionen kan godt lide at have kontrol, hvilket ofte betyder, at de reagerer meget negativt, hvis de mister kontrollen. Derfor er Skorpionen i mange henseende både en manipulerende, kontrollerende og grådig karakter. 
 

Skytten: 23. november – 21. december

Skytten er en energisk, ambitiøs og frihedselskende person. De lever og ånder for frihed og søger i bund og grund fuldkommen uafhængighed. Skytten er et ildtegn, hvilket betyder, at de er yderst aktive og entusiastiske i alt, hvad de foretager sig. 
 
Skytten har en munter og sprudlende personlighed, der altid ser fremad med stor optimisme. Den evige optimisme og gavmildhed som Skytten er kendetegnet ved, har dog også en bagside. Skytten tænker nemlig ikke over konsekvenser, og ofte kommer de til at glemme aftaler eller give løfter, som de ender med ikke at kunne overholde. 
 
Skytten kan dermed have svært ved at indgå i et traditionelt forhold, da de elsker deres frihed og uafhængighed. Derfor har de svært ved at binde sig, fordi det kan være så svært at blive det samme sted for længe. 
 

Stenbukken: 22. december – 20. januar

Stenbukken er først og fremmest ambitiøs. De har et inderligt behov for succes, penge, status og autoritet og selvom de ikke er klar over det – kærlighed og tryghed. Stenbukken er et jordtegn og et kardinaltegn, og denne kombination af praktik (jord) og initiativ (kardinal) medfører, at deres personlighed er gearet imod lederskab og magt. 
 
Stenbukken er symboliseret ved en ged, og dette er ikke helt tilfældigt. For ligesom geden har Stenbukken høje mål og hopper fra punkt til punkt imod målet. 
 
Stenbukken har en inderlig skeptisk følelse af kun at kunne regne med sig selv. Derfor har de svært ved at have tillid til andre og stole på deres medmennesker. 
 

Vandmanden: 21. januar – 18. februar

Visionær, original og anderledes – Vandmanden er indbegrebet af den gale opfinder. De går deres egne veje og nægter at følge andres regler. Vandmanden er derfor en sand idealist og opdager.

Vandmanden ser sig selv som en sandhedssøgende person. En reformist og en, der skal oplyse andre. De bliver ikke slået ud, hvis andre kritiserer eller afviser dem for deres til tider vilde ideer. Tværtimod gør det dem mere vedholdende, og derfor kan Vandmanden sommetider anses som værende meget stædig.

Vandmandens største svaghed er, at de har tendens til at gøre dem selv vigtigere, end de er. Vandmanden er så opsat på ikke at være ligesom alle andre, at de nogle gange er anderledes, blot for ikke at være ens. 

 

Fisken: 19. februar – 20. marts 

Fisken er modtagelig, intuitiv og følsom. Men Fisken er også opfindsom, fleksibel og foranderlig. Fisken er tegnet for evighed og åndelig genfødsel. De søger det spirituelle i livet. 
 
Fisken er et vandtegn, og ligesom fisken i vandet er Fisken som stjernetegn i stand til at tilpasse sig til alle strømninger, der omgiver dem. Fisken bliver enormt påvirket af sine omgivelser og føler så meget, at de næsten kan overtage en anden persons problemer eller glæder. Derfor kommer de nemt til at overforkæle andre, og de har ofte tendens til, at vælge de forkerte mennesker at omgås. 
 
Fiskens største fejl er dens hang til at flygte fra alt, som de ikke ønsker at beskæftige sig med. Al fiskens følsomhed og overdrevne modtagelighed gør, at de skal kæmpe hårdt for at bevare deres stabilitet og styrke, hvilket også betyder, at Fisken er et usikkert menneske, som kan have svært ved at være disciplineret.
 

 

De kongelige og deres stjernetegn

Dronning Margrethe 

Født 16. april 1940, Vædder 
 
Man må sige, at dronning Margrethe har gode forudsætninger for sit erhverv, når man kigger på hendes stjernetegn. Som den fødte leder, der er modig og omstillingsparat og gerne sætter gang i nye projekter, kan Danmark vist godt puste ud og læne sig tilbage og være sikker på, at dronningen klarer skærende. Men hun er måske også lidt af en temperamentsfuld dronning. I hvert fald hvis vi skal lytte til, hvad stjernetegnet siger.  
 
Dronning Margrethe er som vædder i stjernetegn den fødte leder Foto: All Over

Dronning Margrethe på Københavns Rådhus i forbindelse med fejringen af sit 40-års regeringsjubilæum, 2012.

Prins Henrik

Født 11. juni 1934, Tvilling
 
I den kære prins Henrik har vi fået en prins, der både er livlig, nysgerrig, intellektuel og hurtigtænkende, og det er da vist ikke helt dårlige egenskaber, når man sådan skal falde ind og indgå i en kongelig familie. Som Tvilling skulle prins Henrik også rumme en dobbeltsidighed, som særligt er tydelig, idet at han står med det ene ben i den franske kultur og det andet ben i den danske kultur. Desuden skulle Tvillingerne efter sigende have en evig frihedstrang, og dermed kan forklaringen på prinsens pension måske findes i hans stjernetegn.
 
Prins Henrik Foto: CCA Andratx

Prins Henriks skulpturer og Carl-Henning Pedersens malerier udstilles sammen i galleriet CCA Andratx på Mallorca.

Kronprins Frederik 

Født 26. maj 1968, Tvilling
 
Ligesom sin far bærer kronprins Frederik også Tvillingen som stjernetegn. Kronprins Frederiks stjernetegn kommer særlig til udtryk i hans både livlige og nysgerrige personlighed, og disse karaktertræk ser vi allerede hos vores kronprins, som både kan kalde sig frømand, er højtuddannet i militæret, og så må han siges at være lidt af et naturmenneske. En kommende konge med go i, er hvad vi kan forvente os, hvis vi vel og mærke skal tro hans stjernetegn. Derudover kan Danmark se frem til en fremtidig konge, som ifølge sit stjernetegn både er hurtigtænkende og intellektuel, og det kommer ham nok til gode både i fremtiden og nu, når han promoverer det danske land udenlands.  
 
Som tvilling i stjernetegn kan vi se frem til en fremtidig konge med go i Foto: Rebel Media House/Camilla Hylleberg

Kronprinsesse Mary

Født 5. februar 1972, Vandmand
 
Kronprinsesse Mary er Vandmand i stjernetegn, og som kommende dronning af Danmark er vi slet ikke kede af, at kronprinsessen netop er født under dette tegn. Vandmanden er nemlig intellektuel, opfindsom og kommunikativ og samtidig yderst vedholdende. Egenskaber der absolut er gode at have med i bagagen når hun engang skal være med til regere landet. Desuden bliver Vandmanden ikke slået ud, hvis andre kritiserer eller afviser dens ideer, og det er nok heller ikke så skidt endda, når hun som offentlig person kan blive udsat for lidt af hvert. Vandmanden er også lidt af en opfindertype, som til tider har vilde ideer, så det kan da kun blive spændende at se, hvad kronprinsessen finder på i fremtiden. 
 
Som vandmand er Kronprinsesse Mary både opfindsom, intellektuel og kommunikativ Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

Prins Christian

Født 15. oktober 2005, Vægt
 
Ifølge prins Christians stjernetegn er han udadvendt, aktiv og meget social. Det må være egenskaber, der er vældig gode at have med sig, som offentlig person og samtidig går en fremtid i møde, hvor han ofte skal møde mange nye og fremmede mennesker ude i den store verden. At Christian også skulle være aktiv, kommer allerede til udtryk i dag, hvor vi ser den purunge prins deltage i mange forskellige sportsaktiviteter. Desuden må stjernetegnets karaktertræk, som udadvendt, aktiv og meget social, være egenskaber der kan udgøre en fremragende konge, den dag han skal overtage tronen for hans far, kronprins Frederik.  
 
Som vægt i stjernetegn er prins Christian aktiv, social og udadvendt Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er til "Find vej-dage" med prins Christian og prinsesse Isabella.

Prinsesse Isabella

Født 21. april 2007, Tyr
 
Prinsesse Isabella skulle ifølge hendes stjernetegn være en stor livsnyder. Det ser da så sandelig også ud til, at prinsesse Isabella finder sig godt til rette her i livet, når hun ofte fjanter og fjoller og ser glad og tilfreds ud. Men bag facaden rummer Tyren også en stor portion stædighed, og det må man vist også sige, at den ellers bedårende prinsesse til tider giver udtryk for, at hun gør. Hun er i hvert fald en pige, der virker til at vide, hvad hun vil have. 
 
Prinsesse Isabella er tyr i stjernetegn og de har en god portion stædighed Foto: AOP

Prinsesse Isabella

Prins Vincent og Prinsesse Josephine 

Født 8. januar 2011, Stenbukke
 
De to herlige tvillinger prins Vincent og prinsesse Josephine bærer begge stjernetegnet Stenbuk. Ifølge dette stjernetegn, skulle de to tvillinger derfor begge være ambitiøse og besidde en skarp evne til lederskab. De skulle dog også have en inderlig følelse af kun at kunne regne med dem selv, da de har svært ved at have tillid til andre mennesker, og netop derfor er det måske godt, at de er to der vokser op tæt på hinanden, så de kan støtte sig op ad hinanden.  
 
De kongelige tvillinger er stenbukke i stjernetegn har derfor svært ved tillid til andre, så det er godt de har hinanden Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Prins Vincent, prinsesse Josephine

Prins Joachim

Født 7. juni 1969, Tvilling
 
Ligesom både sin far og storebror, er prins Joachim også født i Tvillingens tegn. En Tvilling skulle efter sigende være karakteriseret ved, at der altid er fart over feltet. Og det kan man ikke fornægte, at der ikke også er over prins Joachim. Hans kærlighed til racerbiler og racerløb kommer nemlig ofte til udtryk når man ser ham sidde i sin racerbil og deltage i forskellige racerløb. Tvillingernes tegn er også dobbelthedens tegn, hvilket betyder, at de vil have mere end én af alting. Måske er det derfor, vi er så heldige, at prins Joachim ikke blot har skænket Danmark én prins eller prinsesse, men hele fire af slagsen. 
 
Prins Joachim sammen med sine holdkammerater, Martin Berner og Oscar Davidsen Siesbye. Martin Høien / BILLED-BLADET

Prins Joachim sammen med sine holdkammerater, Martin Berner og Oscar Davidsen Siesbye, til Classic Car Race i Aarhus tidligere på året.

Prinsesse Marie

Født 6. februar 1976, Vandmand
 
Prinsesse Marie er, ligesom vores kronprinsesse, Vandmand i stjernetegn, og det betyder at også hun er visionær, anderledes og lidt af en opfindertype, der gerne går sine egne veje. Dermed er det spændende, om der skulle gemme sig et par interessante opfindelser hjemme i hendes og prins Joachims private luksusvilla i Klampenborg. Ifølge stjernetegnet skulle hun også være én, der holder fast i sine holdninger og meninger og er en anelse stædig. Det er nok meget gode egenskaber at have med sig, når man pludselig bliver prinsesse i et helt fremmet land, og til tider skal vænne sig til nye og anderledes krav, der kunne få mange andre til at kaste håndklædet i ringen. 
 
Som vandmand i stjernetegn skulle prinsesse Marie være lidt af en opfinder Arkivfoto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Prinsesse Marie.

Prins Nikolai

Født 28. august 1999, Jomfru
 
Prins Nikolai bærer stjernetegnet Jomfru. Det vil sige, at prinsen skulle være en perfektionistisk og hårdt arbejdsom person. Egenskaber der allerede nu begynder at tegne sig, som noget der kommer til at danne ramme om hans liv. prins Nikolai er nemlig allerede meget ambitiøs, når det kommer til hans uddannelse. Han går på Herlufsholm kostskole, hvor han tager sin studentereksamen, og rygter siger, at han ønsker at studere i udlandet, når han engang er dimitteret. Det bliver spændende at se, hvor den perfektionistiske og arbejdsomme Jomfru ender en dag. 
 
Som jomfru i stjernetegn skulle prins Nikolai være en arbejdsom person Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET

Grevinde Alexandra og prins Nikolai.

Prins Felix

Født 22. juli 2002, Krebs
 
Ifølge prins Felix stjernetegn, skulle han være lidt af en sammensat type - blød indeni og hård udenpå. Det er måske ikke så dumt at have en facade, når man konstant befinder sig i offentlighedens søgelys. Men skal man lytte til stjernetegnet, skulle prinsen også være en meget følsom, loyal og tillidsfuld person og dermed er det godt at være en af de få heldige venner, som kommer ham nær. Stjernetegnet fortæller os også, at han skulle være et inkarneret familiemenneske. Det bliver spændende at se, om han går i hans fars fodspor og bliver far til fire.
 
Som krebs er prins Felix et inkarneret familiemenneske Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET

Prins Henrik (junior)

Født 4. maj 2009, Tyr
 
Ligesom sin kusine prinsesse Isabella, er også prins Henrik Tyr i stjernetegn. Det betyder at vi har endnu en livsnyder i Kongehuset. Ifølge stjernetegnet, skulle vi have at gøre med en rolig og tålmodig prins, og det er nok meget godt at være det, når man er med far på racerbanen og skal forsøge at lære at blive en lige så god racerkører som sin far. At skulle sætte sig ind i og lære nye ting er nemlig ofte noget, der kunne få andre til at blive frustrerede, i mangel på tålmodighed.  
 
Prins Henrik er en livsnyder og tålmodig prins i følge sit stjernetegn Flemming Jeppesen

Prinsesse Athena

Født 24. januar 2012, Vandmand
 
Prinsesse Athena er, ligesom sin mor prinsesse Marie, Vandmand i stjernetegn. Det betyder, at Athena er lidt af en opfinder som helst går sine egne veje, så gad vide hvad hun bygger og brygger i hjemmet i Klampenborg. Ifølge stjernetegnet skulle hun også til tider være stædig, og en person der holder fast i sine meninger, så mon ikke at hun sørger for at sætte hendes tre ældre brødre på plads og ikke at lade sig kue, bare fordi hun er lillesøster. 
 
Prinsesse Athena er ligesom sin mor lidt af en opfinder ifølge hendes stjernetegn Foto: Hanne Juul

Prinsesse Marie og prinsesse Athena

Prinsesse Benedikte 

Født 29. april 1944, Tyr 
 
Endnu en kongelig er født ind i Tyrens tegn. Det betyder endnu en stædig livsnyder i kongehuset. Men skal man nyde livet, er det måske heller ikke så dumt at være født kongelig, hvor man bliver inviteret til store gallamiddage med lækker mad og smukke kjoler. Ifølge stjernetegnet skulle prinsesse Benedikte være en rolig, stabil og tålmodig person. Noget der garanteret har kommet hende til gode i hendes barndom, hvor hun er vokset op med dronning Margrethe, der som Vædder skulle besidde lidt af et temperament.
 
Som tyr skulle prinsesse Benedikte være lidt af en livsnyder Foto: Martin Høien / BILLED-BLADET

Anne-Marie prinsesse af Danmark og dronning af Grækenland 

Født 30. august 1946, Jomfru 
 
Dronning Anne-Marie skulle ifølge hendes stjernetegn være en perfektionistisk, arbejdsom og samvittighedsfuld person. Desuden er hun styret af planeten Merkur, hvilket vil sige, at hun skulle have en utrolig aktivitetstrang. Måske er den utrolige aktivitetstrang også grunden til, at hun var den vilde i søskendeflokken, ifølge hendes eget udsagn. I dag kommer aktivitetstrangen måske nærmere til udtryk ved, at dronning Anne-Marie godt kan lide at holde familiesammenkomster, og det kræver en hvis arbejdsomhed og gå-på-mod med så stor en familie.   
 
Dronning Anne-Marie skulle ifølge hendes stjernetegn være perfektionistisk og arbejdsom Foto: Hanne Juul/AOP
 

Kærlighedshoroskopet – Hvem passer vi sammen med? 

Det modsatte punkt i Dyrekredsen kaldes for Descendanten og giver en indikation af, hvad vi er tilbøjelige til at lede efter i et andet menneske. Det er blandt andet Descendanten man kigger på, når man lægger et kærlighedshoroskop eller et parforholdshoroskop, eller når man giver en overordnet begrundelse for, hvorfor det ene stjernetegn passer godt sammen med et andet. 
 
Foto af kærlighedshoroskopet
 
Vædderen og kærligheden 
Vædderen er lidt af en romantiker. De er trofaste men kan også være besiddende og jaloux. 
 
Det perfekte match for Vædderen er enten en Løve eller en Skytte. Løven er et godt match, fordi de begge er lidt egocentrerede. De kan begge lide at styre, og har begge svaret på alt – dermed er der ikke en i forholdet som bliver den dominerende.
 
Skytten er det perfekte match, fordi de kan håndtere Vædderens temperament, og begge er spontane og aktive mennesker. 
 
Tyren og kærligheden 
Tyren har stor omsorg og er derfor mild og behagelig at være i selskab med. De lytter følsomt og oprigtigt til partneren. 
 
Det perfekte match for Tyren er Stenbukken eller Jomfruen. Stenbukken og Tyren ligner på mange områder hinanden, og er begge rolige og tryghedssøgende. 
 
Jomfruen er et godt match, da de begge er hjemlige personer og samtidig deler mange af de samme interesser - specielt det, at de ikke har behov for det eventyrlige og impulsive, men blot ro og skønhed i tilværelsen. 
 
Tvillingen og kærligheden 
Tvillingens passion er flirt. Derfor kan de ikke få nok af spænding og forandringer i deres kærlighedsliv. 
 
Det perfekte match for Tvillingen er Vægten eller Vandmanden. Med Vægten deler Tvillingen den udadvendte og positive energi, og derfor vil sjov og latter dominere deres liv sammen. 
 
Vandmanden og Tvillingen deler også forkærligheden for det udadvendte liv. Begge er friske på nye ting og eventyr, og har således trangen til oplevelser tilfældes. 
 
Krebsen og kærligheden
Krebsen er en ægte romantiker: Meget givende i et forhold men også af natur yderst sensitiv og kan blive hylet ud af den, ved de mindste negative vibrationer. 
 
Det perfekte match for Krebsen er Skorpionen eller Fisken. Skorpionen vil være den stærke part i forholdet, og de hviler i sig selv, hvilket Krebsen har behov for. Skorpionen er meget jaloux, og det er til Krebsens fordel, da de har et behov for at føle sig både elsket og bekræftet og kunne kontrollere deres kæreste. 
 
Sammen med Fisken fungerer Krebsen rigtig godt, fordi de kan drage omsorg for hinanden. Fisken vil få Krebsen til at føle sig tryg og tager føringen i forholdet. Derfor findes trygheden sammen med Fisken. 
 
Løven og kærligheden 
Løven er meget beskyttende overfor dem, de har kære. De er omsorgsfulde partnere og romantikere uden lige. Men de bliver også meget let jaloux. 
 
Det perfekte match for Løven er Vædderen eller Skytten. Med Vædderen får Løven en stærk partner lige som sig selv, og Løven bliver særligt tiltrukket af den stærkt erotiske energi, som Vædderen besidder. 
 
Skytten sprudler lige som Løven af positiv energi, og det er godt for forholdet. Med Skytten som partner får Løven en bedre halvdel, som også elsker aktiviteter og derfor kan de få mange rejser og nye oplevelser sammen i deres forhold. 
 
Jomfruen og kærligheden 
Jomfruen rummer en uhelbredelig ordenssans, og sætter gerne kærligheden i system og bringer orden i deres partners liv. 
 
Det perfekte match for Jomfruen er en Tyr eller Stenbuk. Jomfruen passer godt sammen med Tyren, fordi de begge er glade for hjemlig hygge og ønsker et hjem, der er roligt og harmonisk. 
 
Jomfruen og Stenbukken er til gengæld gode for hinanden, fordi de begge er fornuftige mennesker, der værdsætter hårdt arbejde. De har begge brug for at føle sig elsket, og den følelse kan de give hinanden, da de begge er gode til at drage omsorg. 
 
Vægten og kærligheden 
Vægten er en meget betænksom og kærlig partner. De vil gøre alt for deres forhold. De er fredelige af natur og er derfor ikke de store problemskabere i et forhold. 
 
Det perfekte match for Vægten er Tvillingen eller Vandmanden. Med Tvillingen deler Vægten det lyse sind og glæden for livet. Jalousi eksisterer ikke mellem disse to stjernetegn, og det betyder, at de giver hinanden lov til at udfolde sig og være dem de er. 
 
Med Vandmanden kommer Vægten til at have det sjovt, da de begge er udadvendte og har en positiv energi. Vandmanden supplerer Vægtens træk godt, da den beslutningssvage Vægt trækkes ned på jorden af den hurtige Vandmand, der ikke spekulerer så meget over tingene.
 
Skorpionen og kærligheden 
Skorpionen er meget passioneret og loyal i sit forhold. De er af natur givende og forventer til gengæld også ubegrænset loyalitet af deres partner. 
 
Det perfekte match for Skorpionen er Krebsen eller Fisken. Med Krebsen kan Skorpionen få lov at lede vejen, hvilket de godt kan lide. Krebsen har behov for en partner, som han/hun kan stole på, og det kan Skorpionen give. Hos Krebsen kan Skorpionen føle sig elsket, og derfor bliver Skorpionens jalousi ikke et problem. 
 
Skorpionens styrke vil også være styrken i forholdet med Fisken. Fisken har svært ved at træffe beslutninger, og dem kan Skorpionen tage for Fisken, mens Fisken kan give Skorpionen tryghed og ro i forholdet. 
 
Skytten og kærligheden
Skytten er yderst eventyrlysten, og derfor er de også ofte villige til at tage vovede chancer, når det gælder kærlighed. De er loyale og troværdige i deres parforhold, selvom de føler et stort behov for frihed. 
 
Det perfekte match for Skytten er Vædderen eller Løven. Både Skytten og Vædderen er ildtegn og er dermed begge udadvendte, entusiastiske og aktive. Begge har en stor portion temperament, og af den grund kan deres forhold slå gnister. 
 
Skytten er betaget af Løvens selvtillid, og Skytten og Løven deler mange interesser og passioner, herunder at rejse og møde nye mennesker. Samtidig har begge stjernetegn en stor frihedstrang, hvilket gør, at de forstår hinanden og giver hinanden plads. 
 
Stenbukken og kærligheden 
Stenbukken tror på ægte kærlighed. De er meget loyale over for deres partner og tager ægteskabet alvorligt. 
 
Det perfekte match for Stenbukken er Jomfruen eller Tyren. Jomfruens pæne og ordentlige sind passer godt til Stenbukkens selvdisciplin og evne til hårdt arbejde. De beundrer hinanden for deres intelligens og deler generelt mange synspunkter på livet. 
 
Både Stenbukken og Tyren er jordtegn, og derfor har de begge behov for materiel tryghed. Tyren beundrer den styrke, Skytten sætter ind på at nå i mål, og Stenbukken sætter pris på Tyrens kærlige stabilitet. 
 
Vandmanden og kærligheden
Det er aldrig kedeligt at være i et forhold med en Vandmand. De er opfindsomme og vil tit overraske med nye idéer. Vandmanden er loyal og bliver sjældent jaloux. 
 
Det perfekte match er Tvillingen og Vægten. Vandmanden og Tvillingen er begge meget sociale væsner og har en smittende livsglæde. Både Vandmanden og Tvillingen vil gerne have udfordringer i livet og elsker at lære nye ting. 
 
Vandmanden og Vægtens største styrke er deres fælles glæde og mod på livet. Som par bliver de en hvirvelvind af aktiviteter og positiv energi, og de er gode til at bakke hinanden op. 
 
Fisken og kærligheden 
Fisken er troværdig og loyal. De er nemme at være sammen med, da de altid forsøger at være forstående overfor deres partners følelser, og så er de ekstremt omsorgsfulde. 
 
Det perfekte match for Fisken er Skorpionen og Krebsen. Fisken giver Skorpionen sin kærlighed og loyalitet, mens Skorpionen giver Fisken tryghed og stabilitet. 
 
Fisken og Krebsen supplerer hinanden godt og bakker hinanden op i enhver given situation. Som noget nyt skal Fisken lede Krebsen, og på den måde bringer de det bedste frem i hinanden. Krebsen bliver mere afslappet og rolig, mens Fisken blomstrer, når de finder deres egen styrke.