Alle artikler om BILLED-BLADET

Sider

femina
udeoghjemme
  • En ubehagelig fornemmelse fik Nette til at frygte det værste, før hendes piger skulle med deres far på ferie i Ægypten. Men hun kunne ikke forhindre dem i at rejse. Desværre blev hendes værste anelser til virkelighed. Nette har ikke set eller hørt fra sine to piger Sarah på 7 år og Yasmin på 5 år siden juli.
  • I denne uges Ude og Hjemme...... kan du læse om Mette fra Falster, som rejste til Indien med sin mand for at få et barn ved hjælp af en indisk rugemor. Det virkede så ligetil. Det blev alt andet.Læs også om Nete, som rejste til Egypten for at hente sine bortførte døtre hjem, eller om den nye turbokur: Suppekuren, som kan give dig et vægttab på 4 kilo på 5 dage.Kan du ikke vente med at få fingrene i ugens blad? Så skynd dig at hente Ude og Hjemme til din Ipad. Det tager kun et øjeblik. Det er helt enkelt at komme i gang: Du går ind på AppStore på din Ipad. Du skriver Ude og Hjemme i søgefeltet i højre hjørne. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur. Du installerer dit ugeblad. Download Ude og Hjemme på AppStore her >> God fornøjelse!   Kære læser Lige om lidt har min mor en rund fødselsdag. Nu taler velopdragne mennesker jo ikke om en kvindes alder, men jeg har lovet hende, at hun nu godt må kalde sig gammel. Ved sådanne festlige lejligheder plejer man jo at sige et par ord – eller skrive en sang – eller måske begge dele. På den måde får jeg jo også lejlighed til at tænke over det der med at have en mor. For de fleste mennesker har deres mor jo været det vigtigste menneske i deres liv – i hvert fald i en periode. En mor er et menneske, der har hjulpet én ind i verden og givet kærlighed i rigelige mængder. Og derfor er der skrevet sange om, at ”Mor er den bedste i verden”. I denne uge starter vi en serie, der hedder ”Pigen med de tre mødre”. Set i lyset af det ovenstående må det jo være lyksaligheden gange tre. Ikke bare én mor, men hele tre. Desværre er det ikke så rosenrødt. Historien er absolut spændende og læsværdig. Den handler om rugemødre. I Danmark er det ulovligt at få andre kvinder til at lade sig befrugte og gennemgå graviditet for derefter at overlade barnet til et nyt sæt forældre. Blandt andet derfor er der opstået en hel industri i Indien, hvor fattige kvinder lægger krop til graviditeten, og rige vesterlændinge derefter køber børnene. Vores nye serie handler om barnet, som ganske vist har tre mødre, men for eksempel ikke eksisterer rent juridisk. Jeg ønsker dig god fornøjelse med ugens blad.Med venlig hilsenFå Dukan Kuren på din tabletNu kan du få vores populære Dukan-hæfter som e-bøger til din tablet.Du kan købe hæfterne hver for sig til 20 kr. pr. stk.eller de 7 første hæfter i en samlet i en pakke til 99 kr. Normalpris 140 kr.Kender du slankeklubben.dk? Her kan du læse om tidens populære kure og dele dine egne erfaringer med andre brugere.Se videoerne om ugens blad herunder - og se alle vores film på vores Youtube-kanal her >>
  • Klassisk skærekage med vaniljesukker, rørsukker, mørk chokolade og bananer. Kagen holder sig fint i nogle dage, så der er bagværk til uventede gæster.
  • Ulla var netop færdig med at amme sin lille datter på bare to måneder, da Inger gik ud som et lys. Hun var helt væk. Hun var død. Hendes rædselsslagne mor løftede sin datter op og løb de få hundrede meter til det nærmeste lægehus, hvor lægerne fik genoplivet Inger. I dag er hun 10 år og efter en lang og sej kamp lever hun – næsten – som alle andre 10-årige.
  • 24-årige Josefine har været plaget af skyldfølelse, lige siden storebroderen Andreas valgte livet fra. Hun anede ikke, at han var så ulykkelig, og hun søgte derfor hjælp hos Ude og Hjemmes clairvoyant Pia Neves de Brito, der fik kontakt til Andreas.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
  • Hjemmelavet vintermarmelade med æble og appelsin smager fantastisk og er også en sød værtindegave
  • Galettes de rois kagen stammer fra Frankrig, hvor den spises d. 6. januar
  • Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Birgit, Toftlund. Se Birgits opskrift på skyrboller med rosiner her
  • Nem og lækker gæstemad: lav rullesteg med krydderurter og rosmarinkartofler
  • Chokolade-bomben! Denne lækre chokoladekage har nødde- og chokoladefyld og er pyntet med kakao