Nu kommer BILLED-BLADETs store jubilæumsnummer

BILLED-BLADET Jubilæumsnummer BILLED-BLADET

BILLED-BLADET Jubilæumsnummer

Glæd dig allerede nu til på torsdag, hvor vi udkommer med det historiske store BILLED-BLADET.

Tirsdag d. 2. april 2013 - af BILLED-BLADET

Vi har talt ned, vi har givet gaver, og nu er det snart nu: På fredag den 5. april er det BILLED-BLADETs egentlige jubilæumsdag. Fredag den 5. april 2013 er det nemlig præcis 75 år siden, at vores dejlige blad udkom allerførste gang, og det skal selvfølgelig fejres med manér!

Vi udgiver på torsdag, til samme pris som altid, den største udgave af BILLED-BLADET nogensinde – et 260 siders tykt blad med et lækkert omslag og med det bedste indhold fra bladet igennem de 75 år.

Du kan blandt andet glæde dig til En kongelig familiesaga: 75 år i glæde og sorg, historierne, der greb hele Danmark, berømthederne i BILLED-BLADETs Røde Stol, et gensyn med det dejligste TV, som samlede nationen, sjove og personlige tillykke-hilsner fra de kendte, begivenhederne, vi aldrig glemmer – og meget, meget mere.

Vi har også lavet et interview med livsstilseksperten Anne Glad fra ”Kender du typen?”, der fortæller om ”BILLED-BLADs-typen”, og hvordan hun ser os, der elsker og læser BILLED-BLADET.  Glæd jer!

Vi glæder os til at invitere jer indenfor i BILLED-BLADETs STORE JUBILÆUMSNUMMER. Køb det i butikkerne på torsdag.

femina
  • Yoghurt er populært som aldrig før og kan spises som morgenmad og mellemmåltid eller anvendes i kage og mousse. Og har du tid og lyst, kan du lave din egen yoghurt! Det er nemt og sjovt og så smager de bare SÅ godt. Her får du en basisopskrift
  • Kom bare an, efterår, for jeg har samlet alt det, der skal til, for at jeg kommer godt igennem en mørkere og koldere sæson.
  • Den fløjlsbløde yoghurt-mousse smager skønt som dessert med sprøde biscotti til.
  • Efteråret er allerede i gang og det er tid til at finde årets vinterjakke. Skal det være uld, rulam eller army, og skal den være på udsalg, tilbud eller købes i en online shop? FEMINA guider dig til årets vinterjakke
  • FEMINAs webshop har fået nye DAY efterårsvarer, som I allerede kan spare 15 % på ved at indtaste koden DAY15 i indkøbskurven. Rabatten gælder kun på disse produkter.
udeoghjemme
  • Mia var med mor og far på den helt store drømmeferie. De havde lejet et hus på Cypern i 14 dage og havde sparet op til rigtig at kunne more sig med udflugter og dejlig mad. Men allerede den første dag blev 14-årige Mia så vild med den herreløse hund Lady, at alle luksusplaner blev skubbet væk. Nu gjaldt det om at redde Ladys liv.
  • Vild med Dans eneste ægtepar, Silas Holst og Johannes Nymark, er blevet fædre. Louise Sjødahl Mahnkopf fødte en lille pige klokken 09.27 lørdag morgen.
  • Presset på kvinder for at være slanke og se sunde ud er nu nået helt til livmoderen. En ny trend breder sig blandt gravide, hvor det gælder om at være på slankekur under graviditeten, og dermed føde små, søde børn på under tre kilo. I Norge advarer lederen af jordemoderforbundet nu mod den farlige slankedille.
  • For et år siden døde 22-årige Camilla Breiling Larsen ved en voldsom trafikulykke ved Svinninge på Sjælland. Lige siden har hendes dybt sørgende familie forsøgt at komme sig over tabet, men de får ikke lov at sørge i fred. Ukendte gerningsmænd stjæler blomster og andre gaver fra Camillas grav på Asnæs Kirkegård.
  • De to kommende fædre i Vild med Dans, Silas Holst og Johannes Nymark, kom igennem endnu en konkurrence-dag uden at de måtte skynde sig til fødsel. Deres veninde, Louise Sjødahl Mahnkopf, havde termin tre dage før fredagens udgave af Vild med Dans, men den lille pige hygger sig åbenbart i mors mave, for aftenens danserunder blev afsluttet, uden at babyen havde sagt goddag.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
  • Prøv en lækker tomatsuppe med hvidløgsost og hjemmebagte rugstykker - du får opskrifterne på begge her
  • Lav små, lækre kager med æble og marcipan. Servér kagerne varme med flødeskum eller vaniljeis til
  • Her får du tre skønne pasta-retter: Spaghetti alla carbonara, Citronpasta med gedeost og spaghetti bolognese
  • Bag denne lækre, franske klassiker - briochen er kendt for et højt indhold af smør og æg og smager himmelsk!
  • Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Inge Lise Lousdal, Vestervig. Se Inge Lises lækre opskrift på svampesuppe her