Anne Kejser bliver vært på "Big Brother 2013"

Foto: SBSTV

Ny vært på "Big Brother" bliver Anne Kejser.

Anne Kejser bliver vært, når ”Big Brother 2013” snart indtager Kanal 5 med sit gale hus, fyldt med en gruppe dugfriske beboere.

Tirsdag d. 15. januar 2013 - af Jan Bergman

Det bliver Anne, der styrer begivenhedernes gang i det ugentlige, direkte TV-show "Big Brother 2013 Live", hvor seerne afgør, hvem der skal forlade huset.

Og den 31-årige aalborgenser glæder sig til at tage et helt nyt skridt i TV-karrieren.

- Jeg ser det som en kæmpestor, men dejlig udfordring at skulle være vært på "Big Brother". Jeg er sikker på, at det kommer til at være et kick for mig, at det er live TV, og jeg glæder mig sindssygt meget. Især fordi jeg elsker formatet, ikke mindst i år, hvor den klassiske isolationshistorie krydres med rigtig, rigtig meget skæv og gakket humor, hvilket lige er mig, siger Anne, der også er glad for den autenticitet, der ligger i, at "Big Brother" er ucensureret reality.

- Min rolle bliver at styre slagets gang i den ugentlige live-afstemning, hvor en af beboerne må forlade huset. Og mon ikke jeg kommer til at skulle give en trøstende krammer til den uheldige beboer, der ikke skal være med i legen mere?" fortæller Anne, der endnu ikke har mødt årets deltagere.

31-årige Anne Kejser bor i Aalborg, hvor hun er morgenvært på Radio ANR. Fra skærmen er hun allerede et kendt ansigt fra programmer som "Vild med dans", "Vinter WIPEOUT" og "Bypiger søger bonderøve". Og nu står hun altså snart i spidsen for løjerne i "Big Brother 2013".KLIK HER OG FÅ DE SENESTE NYHEDER OM DE KENDTE

femina
 • “Sittin' On The Dock of the Bay” sang Otis Redding for mange år siden, og de her hæklede og filtede siddeunderlag indbyder altså til at hænge ud på kajen. Eller hvor som helst. Også gerne hjemme i stolen. De hækles i 2 tråde tykt uldgarn på hæklenål nr. 9, og de filtes nemt og effektivt i vaskemaskinen. Hækleopskriften er i 2 størrelser
 • Min ældste står på kanten til et helt nyt liv, hvor han skal lære at navigere i helt nye systemer. Det samme skal vi som hans forældre. Vi skal lære, hvordan vi bakker op og støtter op om ham og hjælper ham med det, han skal lære
 • Da tv-værten Ibi Støvings mor døde for fire år siden, satte hun sig for at løbe et maraton. Det var hendes måde at få sorgen ud i fysisk forstand
 • Lad ikke solen og al den friske luft udtørre din hud totalt. Sørg for at tage dig godt af kroppen hele sommeren igennem med lækre, plejende produkter.
 • Let og lækker slankeopskrift. Servér evt. med lidt parmaskinke under salvien
udeoghjemme
 • Tag med Ude og Hjemme på Egeskov onsdag den 30. juli og få en herlig dag med masser af underholdning og spændende aktiviteter.
 • Vi har samlet de sødeste sager til de mindste fra vores webshop. Lige nu sparer du 15 %
 • I et nyt studie har forskere påvist, at huden viser flere tegn på aldring og skal bruge mere tid til at komme sig efter negative påvirkninger såsom UV-stråling, hvis man generelt kæmper med at sove godt om natten.
 • I denne uges Ude og Hjemme kan du læse den gribende artiklen om 3-årige Sallie, der mistede sin mor, da hun var tre dage gammel. Du kan også læse om 5-årige David, der stak af fra børnehaven og blev kørt ned - heldigvis overlevede den lille dreng.Du får naturligvis mange flere stærke artikler, spændende noveller, konkurrencer og tips og tricks i denne uges Ude og Hjemme.
 • Her er en ny udgave af den klassiske fiskefrikadelle. Fiskefarsen får smag af friske krydderurter, og den dobbeltpaneres og friteres, så der dannes en sprød skorpe. Kroketterne kan laves af torsk eller af billigere fisk som sej, lubbe, kuller og lange.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
 • Skal der være lidt ekstra til kaffen? Prøv disse lækre, hjemmelavede flødeboller
 • Elsker du også chokolademousse?
 • Perfekt kage til mange. Den er nem at bage, og pyntet med frugt ser den dejligt indbydende ud.
 • Servér likøren iskold på en varm sommeraften
 • Biskuitbunden er meget let og luftig med æg, sukker og mel. Den får en rigtig god og stabil konsistens, hvis man pisker æg og sukker over simrende vandbad.