Anne Linnet er blevet mor - se barnet her

Foto: Rolf Konow

Stolte forældre - Anne Linnet med Tessa.

Den populære danske sangerinde har fået familieforøgelse til en i forvejen stor en af slagsen.

Tirsdag d. 3. august 2010 - af Thomas Flindt

Anne Linnet elsker børn. Hun har også rigelig af slagsen. Hele fem børn er det blevet til, og nu er nummer seks minsandten også kommet.

Den 57-årige sangerinde har altid givet udtryk for hendes trang til kvinder, trods flere forhold med mænd. Derfor kom det ikke som en overraskelse, da hun den 4. juni i år giftede sig med den meget yngre og højgravide Tessa Franck, nu Tessa Franck Linnet, 23.

Se den nyfødte pige længere nede!!!

Isolde Elisabeth Franck Linnet skal den lille ny pige hedde, og hun kom til verdenen lørdag aften klokken 22.48, smuk og rask, 54 cm lang.

- Hun er opkaldt Elisabeth efter min mor. Franck er Tessas oprindelige efternavn, og Linnet hedder hele familien jo nu, siger Anne Linnet til BT.

Ydermere fortæller hun, at hele fødslen gik godt, og at de alle tre bare har brug for hvile nu.

Anne og Tessa fandt i starten af graviditeten frem til, at hvis den lille ny blev en dreng, så skulle han hedde Tristan. Det blev ikke tilfældet.

- Da vi fik at vide, at det blev en pige, var det oplagt, at hun skulle hedde Isolde. Inspirationen kommer klart fra Wagners opera, forklarer en grinende Anne Linnet.

Isolde kommer ind i en stor søskendeflok. De to ældste er fra Annes første ægteskab med Holger Laumann, Evamaria, 36, og Marcus, 33. Sønnen Alexander, 22, fik hun med Mads Buhl Nielsen, og i 2006 adopterede hun det rumænske søskendepar Maria, 16, og Peter, 11.
Nybagt mor Tessa og Anne Linnet med den lille nyfødte pige der skal hedde Isolde Elisabeth Franck Linnet. (Foto: Rolf Konow)

Facebook


Mød os på Facebook - klik herunder hvis du synes godt om dette

femina
 • Bukserne skifter løbende længde, højde, vidde, farve og mønster. Find dine favoritbukser her.
 • Deltag i konkurrencen om et spaophold for 2 personer på Hooks Herregaard til en værdi af 3.870 kr.
 • Gulerodskage er en ægte café-klassiker. Her får du opskriften på gulerodskage fra Morten Heibergs bog "Heibergs søde tand"
 • Da Kira Eggers stoppede som nøgenmodel, tog hun 10 kilo på på seks år. Men så tog hun tyren ved hornene og ændrede sit liv fuldstændigt med hardcore træning
 • Ugens tema i "Den store bagedyst" var kager fra alverdens lande og Rikke lavede en lækker spansk mandelkage. Få opskriften her
udeoghjemme
 • Sophie Morgan mistede førligheden efter en trafikulykke. Nu har hun fået den igen - takket være et par robotben.
 • Denne skeptiske hund tror, at terrassedøren er lukket, selv om den står pivåben. Se den sjove video.
 • Er der noget mere sødt end en baby, der smiler? Nej, vel. Men nu viser forskning, at der er grund til at være opmærksom, når den lille bruger sut. Den kan nemlig narre mor og far.
 • Line Kruse, 39, har travlt med dansetræning, Vild med Dans hver fredag og arbejdet som skuespiller. Lige for tiden i krimiserien Bedraget, som DR sender til næste år. Men for Line er det ikke det hele. Når danseskoene er lagt til side, kjolen hængt tilbage på bøjlen, er hun i sit private liv mor til 4 spillevende og somme tider krævende børn.
 • Dagen efter ugens runde af Vild med Dans, tog Paprika Steen i lufthavnen. Hun skulle nemlig ned til San Sebastian i Spanien, hvor hun har vundet en af de vigtigste priser i filmverdenen. Hun blev kåret som bedste kvindelige skuespiller.
viunge
 • Er du i bagehumør? Så prøv lige den her superlækre opskrift på scones med chokoladestykker. De er vildt hurtige at lave!
 • Er du nervøs for at lede efter information og sex på internettet? Få fem gode grunde til at gå online og lære om sex lige her.
 • Okay, det er et stykke tid siden, at ”Frost” udkom, men vi er stadig ikke trætte af den! Vi har fundet 15 fede facts, du sikkert ikke vidste om filmen.
 • Du må aldrig tro på de her myter om onani!
 • Hvilken ret får stjernerne i madhimlen? Se deres lækre – og lidt underlige – livretter her!
seoghoer
elle
familiejournal