Billeder: Caroline og Bendtner døbte deres søn

Foto: Lars Laursen

Caroline og Nicklas holdt masken i kirken, hvor de sad sammen under hele dåben. Her er de på vej ud af slotskirken med lille nydøbte Nicholas på 10 måneder. Forrest til højre Caroline Flemings datter, Josephine, sammen med en lille veninde fra England, Leah på seks år.

Baronessen og fodboldspilleren fulgtes op ad kirkegulvet på den store dag.

Lørdag d. 22. oktober 2011 - af Anna Johannesen

Caroline Fleming og Nicklas Bendtner kunne ikke have valgt en smukkere dag til barnedåben for deres lille søn. Efterårssolen strålede ned over Valdemars Slot, da Nicklas Bendtner en times tid før dåben skulle finde sted, kom rulllende ned ad slotsalléen i sin hvide Audi. På det tidspunkt kørte barnepigen tur med dåbsbarnet i det gode vejr, og da Nicklas nåede hen til den kongeblå barnevogn, standsede han brat og fik på dén måde nogle minutter helt alene med sin lille søn, inden han skulle ind at møde Caroline.

Der var omkring 40 gæster med til barnedåben. De fleste fra Carolines familie og omgangskreds, men også flere fra Bendtner-familien var med. De samledes alle på slottet, inden de i samlet trop spadserede til kirken, hvor dåben begyndte kl. 11.30.

Caroline og Nicklas sad ved siden af hinanden foran døbefonden, mens fadderne havde fået en række guldstole bag dem. Hver kirkebænk var pyntet med en hvid rose med et lyseblåt silkebånd omkring, og foran døbefonden stod to store krukker med lyseblå hortensia og hvide liljer sammen med to meget smukke høje kandelabre.Dåbskjolen syet om
Der var musestille i kirken, da provst Per Aas Christensen spurgte: "Hvad er barnets navn", for ikke alle gæster var klar over, at Caroline og Nicklas' dreng kort efter fødslen i England var blevet navngivet Nicholas Christian Iuel Bendtner. Han blev født den 16. december sidste år, så det var altså en stor dreng på 10 måneder, som Caroline skulle bære.

- Ja, og vi har da også måttet sy den gamle familiedåbskjole lidt om. Ellers kunne han ikke være i den, sagde en smilende Caroline på vej ind i kirken.

Dåbsbarnet opførte sig eksemplarisk i kirken. Kun et par gange overmandede gråden ham, men det blev første gang klaret med en lille kiks. Lidt utilfreds var han også, da han skulle have huen på igen efter dåben, men det slap han så for, fordi vejret var så godt.

Se billederne af de stolte forældre og dåbsbarnet her:

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer
femina
 • ... og lidt på miljøet. Det evige dilemma: Vi vil have det lækre tøj i høj kvalitet i kashmir, uld og silke, men når vi ser renserisymbolet, lægger vi ofte tøjet fra os og dropper at købe det. Turen til renseriet passer bare ikke særlig godt ind i en moderne, travl hverdag, den er bekostelig og nok heller ikke altid det bedste for miljøet. Tænk, hvis vi kunne få tøjet rent derhjemme i en miljørigtig vaskemaskine – ville det så ikke klart være det bedste?
 • Julen står for døren, og hvad sikrer ægte julestemning mere end en tur på julemarked? FEMINA guider dig til hyggelige og stemningsfulde dage med familien på markeder landet over.
 • De ligner noget, en professionel har lavet, ja, men lad ikke det stoppe dig. For det behøver ikke at være så svært, som det ser ud til. Vi guider dig her til 7 smukke kranse, som vil pynte på din dør. God fornøjelse.
 • Jeg har et helt neutralt, hvidt køkken uden ret meget ballade, så indimellem trænger jeg til, at der skal ske noget nyt. Og det er heldigvis nemt (og ikke så dyrt) at friske køkkenet op med nye småting
 • Denne kage er nærmest som et sødt brød og kan også sættes frem på morgenbordet.
udeoghjemme
 • Popstjernen Robbie Williams forsøgte på sin egen – nok lidt irriterende måde – at holde humøret højt, da hans kone i forgårs fødte parrets andet barn. Det gjorde han blandt andet ved at danse og synge i løbet af den 14 timer lange fødsel. Se videoen her.
 • 75 procent af den ældre befolkning bør vaccineres mod influenza. Men de færreste lande kan leve op til den anbefaling - inklusive Danmark. Europæiske forskere kalder det en "katastrofe" og efterlyser handling.
 • I denne uges Ude og Hjemme...... medfølger vores nissebog med kreative hobbyidéer til at sy, klippe og klistre. I bladet kan du læse om Dorte Kollo, som fortæller om sit livs hemmelighed: Dorte blev gravid ved et uheld i en alder af 17 år, og valgte barnet fra. Læs også om Winnie, der som 27-årig forelskede sig i sin 15-årige engelskelev. I dag har de fejret sølvbryllup.Kan du ikke vente med at få fingrene i ugens blad? Så skynd dig at hente Ude og Hjemme til din Ipad. Det tager kun et øjeblik, og lige nu koster det kun 25 kr. pr. nummer eller 249 kr. for 12 numre! Det er helt enkelt at komme i gang: Du går ind på AppStore på din Ipad. Du skriver Ude og Hjemme i søgefeltet i højre hjørne. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur. Du installerer dit ugeblad. Download Ude og Hjemme på AppStore her >> God fornøjelse! Psst! Har du set, at vi har udsalg i shoppen? Du kan spare 40 % på massevis af varer i vores bolig-, skøn-, shapewear- og modekategorier!   Kære læser I de gode gamle og lidt langsommere dage måtte vi tage færgen, når vi skulle ”hjem til Jylland”. En gang var vi på efterårsferie i Randers med Grenaa-Hundested-færgen. Den yngste søn, der vel var omkring 4 år på det tidspunkt, havde – af en uvist grund – i den periode kastet sin kærlighed på en nissedukke, som han gik rundt med i favnen. Og det var altså i efterårsferien. Det fik en af de andre rejsende – en ældre herre fra Nordjylland – til at udbryde: ”Det’ ål for ti’li’ med nissemaj”. Frit oversat til dansk betyder det: Det er alt for tidligt til nisser. Nu var sønnen ikke så trænet i jyske dialekter, så han kiggede op på os og spurgte med et tydeligt Brønshøj-sprog, som han havde lært hos sin dagplejemor: ”Hvad? Er han tysker?”. Nå. Det var en af familiens små anekdoter. Spørgsmålet er, om det er for tidligt til nisser eller ej. I denne uge får du i hvert fald vores nissebog, så du selv kan sy, hækle eller strikke nogle søde nisser, så de er klar inden jul. Om det er i god tid eller for god tid, må du afgøre med dig selv. Jeg ønsker dig god fornøjelse med nisser, eventuelle nordjyder og ugens blad.Venlig hilsenKender du slankeklubben.dk? Her kan du læse om tidens populære kure og dele dine egne erfaringer med andre brugere.Se videoerne om ugens blad herunder - og se alle vores film på vores Youtube-kanal her:
 • Spændende madbrød med frisk smag af citron. Brødet er desuden krydret med oregano og flagesalt. Passer fint til mange middagsretter - men er ikke velegnet til syltetøj.
 • Det betaler sig at være forberedt og have slik-poser parat, hvis nattens væsener og uvæsener kommer forbi med raslebøssen til halloween.Her får du tre kreative idéer, som du selv kan lave sammen med børnene til halloween.Sving tryllestaven og disk op med lækre cupcakes bagt efter favoritopskriften og pyntet med søde og sjove hekseben til halloween.Heksens tro følgesvend er en grøn frø, der både kan rulle med øjnene og række tunge, og på bagsiden af kortet er der plads til en halloween-hilsen eller invitation til en fortryllende fest.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
 • SUKKERFRI: Bag en sukkerfri gulerodskage med mandler
 • Bag disse lækre grovboller med rug-, spelt- og hvedemel samt masser af kerner - gode til morgenbordet
 • SkaldyrsbygottoLækker og cremet ret lidt a la risotto, men med byggryn i stedet for risotto-ris
 • Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Anna Blomqvist, Fjerritslev. Se Annas gode opskrift på svensk laksetærte her
 • (U)hyggelige Halloween-kager med sjov pynt