Beatrice Palner er død

Beatrice Palner Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Beatrice Palner

Skuespillerinden Beatrice Palner er død af kræft, 75 år gammel.

Mandag d. 8. april 2013 - af Casper Nielsen

Den danske revy-skuespiller, sanger og værtshusholderske Beatrice Palner er død. Torsdag i sidste uge sov hun ind, efter en kort og forgæves kamp imod kræft.

Beatrice Palner fik konstateret sygdommen i januar, men måtte hurtigt se i øjnene at den havde bredt sig, og at hun var uhelbredeligt syg.

I tordags fik hun så fred, og på torsdag, den 11. april skal hun begraves i Christianskirken på Christianshavn hos præst Flemming Pless.

Beatrice Palner var – udover revyer og film – kendt som den humørfulde værtinde på de fælles spillesteder, hun og hendes afdøde mand Ole Nezer i en årrække drev i København. Parret havde både Hygg-Inn og Nezers pianobar.

Beatrice Palner efterlader sig to vokse sønner samt to børnebørn.

femina
  • Efterårets mange frugter er helt perfekt til at putte i tærte, Her får du opskriften på en lækker tærte med pærer
  • Det sort-hvide univers bliver jeg aldrig træt af. Dette efterår kombineres stilen med fine print og grafiske virkemidler. Så flot!
  • Nu kan du følge Betty, hver uge her på femina.dk Betty er 44 – ”30 plus det løse”, som hun plejer at sige. Hun bor i en mellemstor provinsby i Jylland, er fraskilt og mor til to tvære teenagere (en af hunkøn og en af hankøn). Til daglig arbejder Betty som lærer, men hun drømmer om at skabe sin egen smykkekollektion og har altid gang i en masse kreative projekter. Betty går meget op i at have et sundt sind og en sund krop. I hvert fald hvis hun selv skal sige det ... Betty har glædet sig meget til at fortælle om sit liv i FEMINA. Hun satser på, at hun nu får mange flere følgere, der vil like hendes kage-billeder på Instagram.
  • Vi skal begynde at tænke på vores hjerne, som de fleste af os tænker på vores krop: Som noget, der skal arbejdes med hele livet, siger en hjerneforsker
  • Nye modeller fra skomærket Skechers giver nu ikke kun en god fornemmelse i fødderne, men også i hjerte og sjæl.
udeoghjemme
  • Tilbage i 2011 mistede modemanden Erik Brandt sit livs Margit, der døde bare 66 år gammel. Tabet af Margit kastede Erik Brandt ned i et dybt hul af sorg og savn, men som alle kunne se i Vild med Dans, er Erik Brandt kommet så langt, at livet igen bliver levet.
  • Flere end 1000 mennesker og adskillige politihunde deltog, da 3-årige Kye blev begravet. Rya var en politihund i Oklahoma, og han blev dræbt af knivstik under tjenesten. Hunden blev begravet med fuld honnør i en kiste svøbt i det amerikanske flag.
  • Han blev bare topscorer. Nadja Kaaghs seje søn kæmpede sig gennem øjenbetændelse, forkølelse og træthed og blev topscorer på Nadjas hold, da de i weekenden gik Stafet for Livet.
  • En forfærdelig mistanke breder sig mod en 15-årig dreng fra Manchester. Han er anholdt, mistænkt for at have sat ild til et hundeinternat. En brand der har kostet 43 hunde livet. Den anholdte blev for nyligt overfaldet af en hund, og var så slemt såret, at han endte på sygehuset.
  • En 2-årig dreng forsvandt sporløst i går eftermiddags fra sin farmors hus. Da solen gik ned, var Valde stadig væk. Først efter han havde tilbragt hele natten i en skov med temperaturer omkring de 4 graders varme, er lille Valde endelig blevet fundet – i live.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal