Forelsket Linda P. viste kærligheden frem

Foto: Jacob Ljørring

Slank og solbrun. Linda P. har tabt sig betydeligt og det ses. Her er hun sammen med sin kærlighed, Melissa Nicolaisen.

Komikeren Linda P. strålede af glæde, da hun kom til premieren på ”Alle for én”.

Fredag d. 11. februar 2011 - af Trine Larsen

Da komikeren og skuespilleren Linda P. - netop kåret til årets komiker ved Zulu Comedy Galla - kom til premieren på Mick Øgendahls nyeste film, Alle for én, var det hånd i hånd med smukke Melissa Nicolaisen.

På spørgsmålet om de to var kærester, kiggede de hinanden dybt i øjne og smilede hemmelighedsfuldt.

- Kærester? Næh, det ord vil jeg ikke bruge. Jeg gider nemlig ikke se en overskrift om det, så lad mig sige det sådan, at Melissa er en rigtig sød og dejlig pige, som jeg ser meget til og som jeg har fælles økonomi med, grinede Linda P., som faktisk i halvandet år har synes, at Melissa er rigtig sød og dejlig.

Den herlige komiker, der var i afslappede jeans og Jimmy Hendrix t-shirt og iført en strikhue over de lyse lokker, der næsten er blevet hendes signatur, var dog ikke til at kende. For på få måneder har Linda P. tabt sig 16 kilo og hun er godt tilfreds med resultatet.

- Der mangler endnu 4-5 kilo før jeg er helt tilfreds. De ryger inden 1. marts, fortalte Linda, der fik opmuntrende og forelskede smil fra Melissa, der efterfølgende afslørede, at det er hende, der laver mad hjemme hos de to turtelduer.

Læs meget mere om premieren på "Alle for én" på torsdag i BILLED-BLADET.

Her kan du se nogle af de kendte til premieren:

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer


Facebook


Mød os på Facebook - klik herunder hvis du synes godt om dette

femina
 • Sølv, guld og sort - jeg kunne ønske mig det hele, og vide, det ville blive brugt, til det var slidt op og hang i laser. Det er de farver, jeg hele tiden vender tilbage til og føler mig allerbedst tilpas i.
 • Hvert forår og efterår lancerer skønhedsfirmaerne nye farver til neglene, og det er altid spændende at se, hvilke farver, der bliver sæsonens it-farver. Denne sæson har L’Oréal lanceret af kollektion af neglelakker, der nok skal give blussende kinder – af en ganske særlig grund!
 • Fire tips til apps, der optimerer din sundhed på en let, billig og motiverende måde
 • Tuned ind på kropsforkælelse med lækre shower gels, scrubs og bodylotions nu, hvor kroppen skal til at pakkes ind igen
 • Mette går mest i sort, selv om hun elsker farver og synes, hendes stil trænger til en update. FEMINAs stylist råder Mette til at have en god basisgarderobe af ensfarvet tøj i klassisk snit, men lidt print, sjove detaljer og anderledes materialer der kan pifte det hele op, så det bliver mere cool og alderssvarende
udeoghjemme
 • Lige nu kan du gøre en rigtig god handel i webshoppen! Du får nemlig 50 % rabat på shapewear fra Naomi og Nicole
 • Den ovnbagte skrubbe bliver ekstra lækker og smager af meget mere, hvis du tilbereder fisken uden at fjerne benene. Servér den som her med gulerødder, kål, porre og løg eller vælg de grønsager, du synes bedst om.
 • Når man studerer 45-årige Per Thorsens Facebook-side, er man ikke i tvivl om, at det er en far, der elsker sin søn. Billeder af den lille Valdemar fylder godt op i billedboksen, og der er smil og fotos af ene glade stunder. Derfor virker det også uforståeligt, at han her i søndags dræbte den dreng, han elskede overalt på jorden.
 • Da Pia mistede sin far, indså hun, at det gælder om at få det bedste ud af livet hver dag. Man ved aldrig, hvornår det slutter
 • Med sine 11 cm og kun 1 kg, må den ti uger gamle hvalp Tyson være verdens mindste hund. Se lige hvor kær han er i videoen herunder.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
 • Forkæl én du holder af med en lækker og saftig bøf. Servér den med hjemmelavet bearnaise og sprøde fritter
 • Glutenfri: Bag en skøn æblekage med kokos og mandler. Servér kagerne varme med flødeskum eller vaniljeis til. Kagen er også god til glutenallergikere
 • Prøv en lækker tomatsuppe med hvidløgsost og hjemmebagte rugstykker - du får opskrifterne på begge her
 • Lav små, lækre kager med æble og marcipan. Servér kagerne varme med flødeskum eller vaniljeis til
 • Her får du tre skønne pasta-retter: Spaghetti alla carbonara, Citronpasta med gedeost og spaghetti bolognese