Helle Thorning-Schmidt bar årets flotteste kjole

Foto: Lars H. Laursen

Helle Thorning-Schmidt i sin flotte vinder-kjole fra Wichmann Couture.

Stolt Helle Thorning-Schmidt kåret af BILLED-BLADETs læsere: - Det er en stor ære at vinde, udtaler statsministeren.

Onsdag d. 23. januar 2013 - af Redaktionen

BILLED-BLADETs læsere har stemt om, hvilke kjoler der er årets flotteste. Og sejren for Årets kjole går til Helle Thorning-Schmidt for den smukke, blå kjole fra Wichmann Couture, som hun bar til gallamiddagen i forbindelse med dronning Margrethes 40-års regeringsjubilæum

- Det er en stor ære at vinde, siger Danmarks statsminister, hvis nærmeste konkurrenter var Christiane Schaumburg-Müller O'Connor og Michèle Bellaiche.

- Jeg havde kjolen på første gang til gallamiddagen i forbindelse med H.M. Dronningens 40-års regeringsjubilæum, hvor jeg på vegne af regeringen holdt tale for H.M. Dronningen. Det var selvfølgelig en helt særlig lejlighed, da det jo ikke er mange regenter, der får mulighed for at fejre 40-års jubilæum. Det var nogle helt specielle dage for os danskere", forklarer Helle Thorning-Schmidt, som efterfølgende har brugt kjolen ved andre officielle lejligheder.

At det er Helle Thorning-Schmidt, der løber af med sejren, kommer ikke bag på BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau.

- Statsminister Helle Thorning-Schmidt er altid elegant og en stilsikker kvinde, og kjolen fra Wichmann Couture er et flot stykke håndværk, meget smuk og klæder hende rigtig godt, så jeg kan godt forstå, at gallakjolen er faldet i vores læseres smag. Jeg ønsker både Helle Thorning-Schmidt og Wichmann Couture tillykke med sejren, siger Annemette Krakau.

Årets kjole - top 3:

Nr. 1: Helle Thorning-Schmidt i kjole fra Wichmann Couture

Nr. 2: Christiane Schaumburg-Müller O'Connor i kjole fra Rikke Gudnitz.

Nr. 3: Michèle Bellaiche i kjole fra Lasse Spangenberg.Udover Årets kjole har BILLED-BLADETs læsere også stemt på kjoler i kategorierne Årets kongelige kjole og Årets brudekjole.


Alle kjolerne kan ses i denne uges udgave af BILLED-BLADET.

femina
 • Når modehuse så indflydelsesrige som Louis Vuitton, Prada, Balenciaga, Céline, Chloé og Stella McCartney alle dikterer rullekrave, så er det om at lytte. Tynd som tyk, alene eller som lag på lag – alt gælder!
 • Der findes også hemmelige tvillingepar i Hollywood – i hvert fald er der flere af de kendte, der til forveksling ligner hinanden. Kan du se ligheden mellem Hollywoodstjernerne?
 • Jo mere vi slapper af og finder os godt tilpas i den krop, vi har, jo smukkere bliver vi. Og hver dag bliver jeg mindet om, hvad det gør ved et menneske at finde kærligheden til éns egen krop
 • Denne uges hverdagsopskrifter er gode herreretter til dig og manden i dit liv. Her får du bl.a. opskrifterne på pulled kyllingeburger med chilisauce og agurkesalat, chili con carne med ris og yoghurtcreme og BBQ-marinerede spareribs med kålsalat
 • Denne uges hverdagsopskrifter er gode herreretter til dig og manden i dit liv. Her får du opskriften på pulled kyllingeburger med chilisauce og agurkesalat
udeoghjemme
 • Mette og Sven har haft mange dejlige ture i parrets gamle kassevogn, en Nissan King Van fra 1989. Derfor skulle hans sidste rejse også foregå i "Madam Blå".
 • En lille pige, der leger bøh-tit-tit med sin far, får sit livs chok, da farmand pludselig dukker frem uden sit skæg. Se den søde – men også lidt onde – video her.
 • Ægte kærlighed ruster aldrig, har den unge mor lært. For kort tid efter, at Nanna Dan Ragnhild Eliasen og Janus Dahl gik fra hinanden, begyndte de igen at tale sammen, og det udviklede sig til genfundne følelser for hinanden.
 • Det var nær gået helt galt, da Baki Yildrim spadserede en fredelig aftentur med sine børn. Baki snublede og mistede taget i barnevognen, hvor 2-årige Robin sad spændt fast. Og til sin rædsel så faderen barnevognen trille i havnen, hvor den sank til bunds med lille Robin.
 • Det var nær gået helt galt, da Baki Yildrim spadserede en fredelig aftentur med sine børn. 2-årige Robin faldt i havnen spændt fast i sin barnevogn.
viunge
 • Få det bedste ud af de mørke, kolde og grå måneder med guiden til dit bedste efterår ever!
 • Du har spottet en megalækker dreng, men har han mon en kæreste? Se her, hvordan du diskret finder ud af det!
 • Hvilke sange lytter de seje stjerner til? Se deres yndlingssange her og lær en masse nye sange at kende!
 • Har du en veninde, der kritiserer dig, bagtaler dig eller flirter med dit crush? Så har du nok nærmere en fjendinde! Få råd til, hvordan du håndterer hende her.
 • Hvilken frisure skal du gå efter i efteråret 2014? Stjæl stjernernes søde frisureidéer her!
seoghoer
elle
familiejournal
 • Har du lyst til en sund og nærende pizza? Så prøv denne lækre pizza med bund af rodfrugter
 • Lav en lækker pie med mandeldej og blommefyld - servér med flødeskum
 • Lav en lækker middag med langtidssteg lammekølle, tomatsalat og courgettesalat
 • Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Kevin Svanborg, Aarhus V. Se Kevins lækre opskrift på laksefrikadeller her
 • Bag et lækkert brød helt uden mel med masser af lækre nødder og kerner. Hvis brødet opbevares i køleskabet, har det en lang holdbarhed