Hollywoodfruen endelig gift – græd af glæde

Ines Romero og hendes mand Tony Cataldo.
Foto: Privat

Ines Romero har sagt ja til sin amerikanske kærlighed til et romantisk bådbryllup.

Søndag, 26. juni 2011 - af Lisbeth Grube

Så er danske Ines Romero en ægte Hollywoodfrue! I lørdags sagde den langbenede model og TV-stjerne fra Allerød nemlig ja til manden i sit liv, amerikanske Tony Cataldo. I aftensolen på dækket af krydstogtskibet Queen Mary i Los Angeles, hvor parret kyssede hinanden for allerførste gang.

- Lige nu er jeg vildt træt, men meget lykkelig! Det bedste ved at være gift er, at jeg nu officielt kan kalde min elskede Tony min ægtemand, jubler nygifte Ines efter den romantiske vielse under åben himmel.

- Jeg må indrømme, at jeg græd, da præsten læste en del af et brev, jeg havde skrevet til min soulmate, to måneder før jeg mødte Tony. Beskrivelsen passer utroligt præcist på min mand, så det var meget rørende, fortæller Ines.

Dansk islæt
Hollywoodfruen blev gift i en drøm af en brudekjole fra designeren Maggie Sottero. Ines havde så selv fæstnet et rødt silkebånd om livet med en broche, mens brudebuketten og bryllupskagen på samme måde pyntede i hvidt og rødt.

- Jeg skulle da selvfølgelig have de danske farver med fra vores smukke flag! Min mor og far havde også to flotte lysestager fra Georg Jensen med, som de satte foran Tony og mig, så de kunne tænde lys under deres tale. Det fik mig også til at græde lidt, og det betød utrolig meget for mig, at de var der, fortæller Ines glad.

Ud over den danske familie var også tre danske kendisvenner blandt de 60 gæster til cocktails, middag og dans: Mascha Vang, Jim Lyngvild og Hollywoodfruen Kirsten Prosser, som er blevet en nær veninde af Ines.

- Det var så dejligt at høre det danske sprog fra alle hjørner. Jeg følte, at de bragte lidt Danmark herover til min store dag!


Se udvalget fra vores online-shop herunder...

Tinkas Juleeventyr
- TV