Ibi Støving har født

Tv-værtinden Ibi Støving er blevet mor for første gang. I går morges fødte hun en søn.

Mandag d. 31. marts 2008 - af Signe Ravn

Ibi Støving fødte søndag morgen klokken 8.22 en lille søn, der skal hedde Anakin Jonathan Grahn. Det er både hendes og kæresten Tobias Grahns første barn.

Til bt.dk fortalte den nybagte mor:

"Han er fin, frisk og dejlig. Og alle har det godt trods en noget hård fødsel."

Tobias Grahn og Ibi Støving fandt sammen i marts sidste år, og herefter er det altså gået hurtigt. Parret bor til daglig i Berlin, hvor Tobias Grahn spiller fodbold i klubben Hertha Berlin.

Ibi Støving har tidligere dannet par med René Dif og sangeren Alex og blev Danmarks-kendt, da hun blev værtinde i TV3-programmet Paradise Hotel.

femina
udeoghjemme
  • På væggen i fast-food-restauranten hænger et krammometer, som afslører, hvor mange kram Tim har givet. Tim har Downs Syndrom, og han er ikke bare stedets krammer. Han ejer og driver restauranten, og hans gode humør og livsindstilling er utrolig smittende
  • Er der noget mere bedårende end en babys første smil?Denne lille dreng er ikke mere end en uge gammel. Han ligger i sin mors arme og nyder tydeligvis livet. Hver gang hun nusser ham på kinden, smiler han bredt. Ikke bare en gang, men hele to gange smiler den lille dreng så stort, at alle hjerter smelter.Det er svært at se denne bedårende video uden at blive skruk. Prøv selv!
  • 22-årige Ditte Nielsen har meget at takke sin søn Tristan for. Før hun blev gravid havde hun sat kursen direkte mod afgrunden i et liv fyldt med stoffer. Men graviditeten og den lille drengs snarlige ankomst fik hende til at tage en stor beslutning. Hun ville være mor og fuldstændig fri for stoffer.
  • Hun besluttede at bruge noget af sin konfirmationsgave på at hjælpe alle de børn i Filippinerne, der ikke selv har råd til tøj, sko og tandbørster. Stephanie fra Årgang 0 samlede ind til børnene, og nu har hun så været i Filippinerne for at dele de nødvendige gaver ud til de fattige. Og Stephanies tøj var populært. Hun blev bestormet af børn.
  • En far i Florida i USA, blev så rasende, da han overraskede en 18-årig mand i færd med at voldtage hans 11-årige søn, at han bankede den 18 årige, så blodet flød. –Jeg gjorde bare det, jeg som far har ret til, forklarede han, da politiet ankom.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
  • Elsker du også chokolademousse?
  • Perfekt kage til mange. Den er nem at bage, og pyntet med frugt ser den dejligt indbydende ud.
  • Servér likøren iskold på en varm sommeraften
  • Er der noget skønnere end en lækker risotto? Eventuelt serveret med et glas kølig hvidvin... Her får I en nem opskrift på den skønne ret
  • Biskuitbunden er meget let og luftig med æg, sukker og mel. Den får en rigtig god og stabil konsistens, hvis man pisker æg og sukker over simrende vandbad.