Michael Bundesen er begyndt at synge

Foto: AOP

Michael Bundesen.

Shu-bi-dua-sangeren er så småt begyndt at synge igen ovenpå sin hjerneblødning.

Tirsdag d. 13. september 2011 - af Casper Nielsen

Siden han blev ramt af en blodprop den 19. maj, har Michael Bundesen arbejdet intensivt på at komme tilbage til en normal hverdag. Det vil for ham sige med masser af sang og musik. Det er derfor en glædelig nyhed, at den 62årige Shu-bi-dua-forsanger nu så småt igen er begyndt at kunne synge og spille lidt mundharpe.

- Vi jammer sammen, når jeg er på besøg. Jeg spiller guitar, mens han synger og spiller mundharpe. Det giver en god stemning, fortæller Shu-bi-dua-guitaristen Ole Kibsgaard til Ekstra Bladet.

Vennen oplyser, at det går stille og rolig fremad. Bundesen bliver bedre og bedre, og han er ved godt mod. Der er dog ingen dato på, hvornår Bundesen kan vende tilbage til Shubberne.

- Lægerne kan ikke sige noget om, hvornår han kan komme hjem, men jeg tror ikke, der går lang tid, siger Ole Kibsgaard.

Det var 19. maj, at Bundesen pludselig blev ramt af blodproppen, der gjorde, at Shubberne måtte aflyse alle sommerens koncerter. Nu er også julekoncerterne aflyst, men Bundesens velkendte stemme er altså så småt ved at varme op igen.


femina
 • Hindbærmousse er en skøn dessert du kan lave året rundt. Hindbærrene giver moussen den skønneste lyserøde farve
 • Mærker som Chanel, Saint Laurent, Rodarte, Salavatore Ferragamo og Haider Ackermann dikterer alle tern som tidens helt store trend. Slå dig løs i sorte, hvide, grå, blå, brune og røde varianter af tendensen.
 • Denne uges slankeopskrift byder på lækker omelet med lynstegte tomater og fennikelsalat. Retten smager også godt kold, så du kan sagtens bruge dem som et godt slankende frokostmåltid.
 • Mie Lerche elsker alt, hvad der er originalt. Så da hun søgte et nyt hjem, kiggede hun på velbevarede arkitekttegnede huse, mens hendes veninder faldt i svime over nyrenoverede murermestervillaer. Da hun fandt sin arkitektperle, var hun ikke i tvivl
 • Sandra synes, tiden er løbet fra hende. Hun er 37 år, men har den samme frisure, makeup og tøjstil, som da hun var 20. FEMINA foreslår Sandra en mere feminin og sofistikeret stil samt at blive bedre til at fremhæve sine former. ”Det handler om at få form på din krop, og det gør du ved at markere din talje
udeoghjemme
 • Sagen er så tragisk og mobningen så alarmerende, at 39-årige Amanda Stewart i desperation har offentliggjort billeder af sin døende søn. 12-årige Dylan blev mobbet så voldsomt, at han ikke så anden udvej end at tage sit eget liv. Nu håber hun, at mobbere og deres forældre tænker sig om en ekstra gang fremover
 • Barbara Rothenborg, 34, mest kendt for sin rolle som Nana i tv-serien af samme navn, er blevet gift. På en skytung lørdag ved Frederiksberg Kirke brød solen igennem, netop som Barbara – eller Nana – kom ud af kirken med sin nyslåede mand, Martin.
 • Whitney er muligvis den eneste i verden, som har hørt sin egen begravelse. Og den eneste brud der er gift i samme kirke, som hendes begravelse fandt sted i flere år tidligere. Hendes historie er en bizar beretning om en dødsulykke og en tragisk forveksling af en død og en levende pige.
 • Erica and Jared Pruett glædede sig. De ventede deres første barn sammen. 31. juli havde Erica termin, og det glade par kunne dårligt vente. Men fødslen kom langt tidligere end de to havde håbet. Allerede 25. april fødte Erica ved akut kejsersnit en lille dreng. Faktisk en meget lille dreng. Walker vejede kun 589 gram, da han blev født. Nu er han blevet 100 dage gammel og vejer næsten fem gange så meget.
 • Du kan få masser af smart køkkenudstyr fra Gefu i Ude og Hjemmes webshop. F.eks. den populære Spirelli spaghetti slicer. Lige nu får du 15 % rabat på produkterne fra Gefu
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
 • Lav en helstegt kylling med en smagfuld Jerkmarinade
 • Ummm.. prøv disse lækre og dekorative småkager. Bag dem med din yndlingsmarmelade og glæd kaffe-gæsterne eller familiens mindste
 • Skal du lave ovnkoteletter i aften? Her er to gode opskrifter på ovnkoteletter
 • Prøv en lækker chokolademousse med chili - inspireret fra Caribiens køkken
 • Bag en lækker kage med friske bær - du kan også bruge brombær