Michala Kjær: Remee gør mig lykkelig

Foto: Birger Storm

Michala Kjær har hidtil forholdt sig tavs om sit privatliv, men nu afslører hun sine fremtidsdrømme og taler om sine forældres skilsmisse og faderens nye kærlighed.

BILLED-BLADET fandt den 20-årige skønhed i Sydfrankrig.

Søndag d. 13. september 2009 - af Ulrik Ulriksen

- Jeg er lykkelig. Har det bare rigtig, rigtig godt og er glad hele tiden. Man kan ikke være andet end lykkelig på grund af omstændighederne med Remee og på grund af livet i Cannes. Jeg har det godt i mit indre. I mit hjerte. Alt fungerer omkring mig. Jeg har det godt med min familie, med mine venner og med alle andre mennesker omkring mig. Det gør mig til en bedre person. I forbindelse med opholdet i Cannes, så har min veninde Christina, som jeg deler lejlighed med, spillet en stor rolle for mig. Jeg synes også, at Remee er med til at gøre mig til et bedre meneske. Bare ved at vi er sammen, fortæller Michala, hvis ansigt lyser op, da Remees navn glider over hendes læber.

Janni og Christian Kjærs datter lægger dog ikke skjul på, at opmærksomheden på hendes nye kærlighed kom bag på hende.

- Jeg blev noget overrasket og havde svært ved at forstå interessen, og jeg ville egentlig slet ikke kommentere det. Jeg har ikke været særlig meget fremme i mediebilledet. Helt bevidst. Jeg har altid holdt lav profil, fordi jeg ikke har haft noget at sige. Jeg har ikke haft noget på hjerte. Intet budskab. Jeg er jo dybest set bare kendt som mine forældres datter og ellers ikke for noget. Jeg er kendt for en formue, som min familie besidder, og kendt for min mors navn og for Simon Spies' navn. Jeg er ikke som selvstændigt individ kendt for noget. Det bliver jeg måske en dag, men indtil da vil jeg helst leve lidt tilbagetrukket. At det er lykkedes at gemme mig for offentligheden indtil videre, er meget min mors og min fars skyld. De har opdraget mig til at være diskret. De har beskyttet mig, og det har jeg været glad for, siger Michala.

Du kan læse mere i BILLED-BLADET nr. 37.

Herunder får du en billedserie med Michala og hendes mor - se deres stil!Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET og All Over

femina
  • Lisbeth er høj og mangler mod til at kaste sig ud i nye tendenser. Lidt print, et statement-smykke, en sej jakke og en pause fra det ensfarvede look er nok til, at Lisbeths klassiske stil får lidt cool kan
  • “Sittin' On The Dock of the Bay” sang Otis Redding for mange år siden, og de her hæklede og filtede siddeunderlag indbyder altså til at hænge ud på kajen. Eller hvor som helst. Også gerne hjemme i stolen. De hækles i 2 tråde tykt uldgarn på hæklenål nr. 9, og de filtes nemt og effektivt i vaskemaskinen. Hækleopskriften er i 2 størrelser
  • Min ældste står på kanten til et helt nyt liv, hvor han skal lære at navigere i helt nye systemer. Det samme skal vi som hans forældre. Vi skal lære, hvordan vi bakker op og støtter op om ham og hjælper ham med det, han skal lære
  • Da tv-værten Ibi Støvings mor døde for fire år siden, satte hun sig for at løbe et maraton. Det var hendes måde at få sorgen ud i fysisk forstand
  • Lad ikke solen og al den friske luft udtørre din hud totalt. Sørg for at tage dig godt af kroppen hele sommeren igennem med lækre, plejende produkter.
udeoghjemme
  • Sir Nicholas Winton reddede 669 jødiske børn i Tjekkoslovakiet fra at blive gasset i Nazi-lejre. Han fandt hjem til dem i England og sørgede for, at de alle blev bragt dertil i sikkerhed. Hvad der senere er blevet kendt som ”Den tjekkiske Kindertransport” skete i årene 1938-1939.
  • Tag med Ude og Hjemme på Egeskov onsdag den 30. juli og få en herlig dag med masser af underholdning og spændende aktiviteter.
  • Vi har samlet de sødeste sager til de mindste fra vores webshop. Lige nu sparer du 15 %
  • I et nyt studie har forskere påvist, at huden viser flere tegn på aldring og skal bruge mere tid til at komme sig efter negative påvirkninger såsom UV-stråling, hvis man generelt kæmper med at sove godt om natten.
  • I denne uges Ude og Hjemme kan du læse den gribende artiklen om 3-årige Sallie, der mistede sin mor, da hun var tre dage gammel. Du kan også læse om 5-årige David, der stak af fra børnehaven og blev kørt ned - heldigvis overlevede den lille dreng.Du får naturligvis mange flere stærke artikler, spændende noveller, konkurrencer og tips og tricks i denne uges Ude og Hjemme.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal