Rudi Køhnke ramt af depression

Foto: Lars H. Laursen

TV 2 måtte sige farvel til skuespilleren Rudi Køhnke, da han pludselig blev ramt af en depression, der umuliggjorde, at han kunne passe sit arbejde på serien ’Store drømme’.

’Fidibus’-skuespilleren måtte forlade TV 2’s nye dramasatsning på grund af en voldsom depression. Læs mere her.

Mandag d. 9. marts 2009 - af Signe Ravn

TV 2 har sagt farvel til en af stjernerne i kanalens nye satsning 'Store drømme', der i øjeblikket optages i København. Skuespilleren Rudi Køhnke, der huskes fra 'Nordkraft' og 'Fidibus', er taget ud af serien. Ifølge TV 2 af personlige årsager, som hovedpersonen selv uddyber.

"Det kom som et lyn fra en solklar himmel. Som en sort sky. Jeg gik fuldstændig ned. Blev angst og fik en depression," fortæller Rudi Køhnke, der nu er på lykkepiller og er i terapi, til B.T.. Skuespilleren har i øvrigt genoptaget sit gamle job som kok i kampen for at få det bedre igen.

"Der har været rygter om, at jeg var både alkoholiker og at jeg tog narko. Det er derfor, jeg har fået den her depression," lyder Kønhkes forklaring på den pludselige exit fra serien, som han er meget ærgerlig over ikke at være med i mere.

femina
 • Der hersker forårsstemning helt ind i stuerne i den store Pippi-villa, hvor Christina Thorbøll, medejer af boliginteriørfirmaet Oi Soi Oi, har slået sig ned med mand og fem sammenbragte børn. Et hjem med plads til både eget design, arvestykker og storskraldsfund og til fornyelse, når årstiden og højtiderne indbyder til det
 • Denne uges hverdagsopskrifter byder på nemme retter med æg. Her får du opskriften på rodfrugtrøsti med vagtelspejlæg
 • Denne uges hverdagsopskrifter byder på nemme retter med æg. Her får du opskriften på musaka med grøntsager
 • Denne uges hverdagsopskrifter byder på nemme retter med æg. Her får du opskriften på bondesalat med ægge-parmesan-dressing
 • Lene Hansson viser dig her, hvordan du nemt laver lækre fiskekrebinetter bestående af lyssej, forårsløg, æg, arame tang og koriander. Til paneringen skal der bruges hørfrø og sesamfrø
udeoghjemme
 • 300.000 danskere lider af halsbrand og sure opstød. En smertefuld men som oftest harmløs lidelse.
 • Det kan være hårdt at sende den tre-årige på koloni med børnehaven, for hvad nu hvis han får hjemve eller føler sig bange og utryghed? Men ofte handler det ikke så meget om barnets savn. Men mere om at det er svært for forældrene at give slip på de kære små. Charlotte Højlund fortæller om sine egne erfaringer og giver gode råd til at sende ungerne trygge og glade ud i verden.
 • Ude og Hjemme kørte til Hobro en fredag aften for at opleve Danmarks formentlig mindste sport. En ukendt verden, hvor man pensler husblas i håret på hinanden, åbnede sig for os - og vi fik en fortryllende opvisning i kunsten at træde vande og bevæge sig i takt. Du kan se videoen fra vores besøg herunder.
 • Hver uge sender læsere fotos ind af deres kæledyr. Tit handler det om hunde og katte, og apropos katte kunne vi ikke stå for dette herlige billede. Det er indsendt af 16-årige Josefine Nordhald fra Svendborg, og hun skriver:
 • Lone Landmands skønne ingefærsmåkager er bagt med kandiseret ingefær og desuden krydret med kardemomme. De er nemme at bage og smager fantastisk til en kop kaffe eller te.
viunge
seoghoer
elle
 • Om få timer går de fleste af os på påskeferie og vi har derfor drømt os væk via idylliske feriebilleder på Instagram, der er dømt storby- ski- og strand-ferier ...
 • I weekenden afholdte stylebop.com et event under musikfestivalen Coachella – se billederne!
 • Vi kan simpelthen ikke holde vores kærlighed tilbage for tidligere model og nuværende kreativ direktør for amerikansk Vogue, Grace Coddington.. Hendes kreativitet, charme og udstråling har haft stor betydning for hele modeverdenen… Læs mere om denne uges muse.
 • Modellen Kate Upton ønsker ikke at sige nej til mad, for at hun kan se tynd ud.
 • Skuespilleren Cate Blanchett afslører om, hvordan hun bliver ved med at tage sig godt ud i et nyt interview.
familiejournal