Rudi Køhnke ramt af depression

Foto: Lars H. Laursen

TV 2 måtte sige farvel til skuespilleren Rudi Køhnke, da han pludselig blev ramt af en depression, der umuliggjorde, at han kunne passe sit arbejde på serien ’Store drømme’.

’Fidibus’-skuespilleren måtte forlade TV 2’s nye dramasatsning på grund af en voldsom depression. Læs mere her.

Mandag d. 9. marts 2009 - af Signe Ravn

TV 2 har sagt farvel til en af stjernerne i kanalens nye satsning 'Store drømme', der i øjeblikket optages i København. Skuespilleren Rudi Køhnke, der huskes fra 'Nordkraft' og 'Fidibus', er taget ud af serien. Ifølge TV 2 af personlige årsager, som hovedpersonen selv uddyber.

"Det kom som et lyn fra en solklar himmel. Som en sort sky. Jeg gik fuldstændig ned. Blev angst og fik en depression," fortæller Rudi Køhnke, der nu er på lykkepiller og er i terapi, til B.T.. Skuespilleren har i øvrigt genoptaget sit gamle job som kok i kampen for at få det bedre igen.

"Der har været rygter om, at jeg var både alkoholiker og at jeg tog narko. Det er derfor, jeg har fået den her depression," lyder Kønhkes forklaring på den pludselige exit fra serien, som han er meget ærgerlig over ikke at være med i mere.

femina
 • En norsk kvinde var træt af at skrubbe og skure, hver eneste gang ovnen skulle gøres ren. Så fandt hun en nem opskrift, der gjorde alt det hårde arbejde overflødigt. Nu er hendes opskrift gået viralt på de sociale medier
 • Denne uges mesterbager i ”Den store bagedyst” blev Kathja der sluttede af med at lave en hundekage til børnefødselsdagen. Her får du opskriften på hendes fine hundekage
 • Send en sms og bliv den heldige vinder af et lækkert Livsnyder-spaophold for 2 personer på boutique-hotellet Hotel Kong Arthur i København.
 • Det klassiske look skal dette efterår være skarpt og sofistikeret. Måske har du allerede flere sikre klassikere i dit klædeskab, du kan bruge igen og forny ved at tilføre simple detaljer eller en ny stilet. Det kan også svare sig at betale lidt ekstra for de langtidsholdbare klassikere. Vi har fundet 12 klassikere til efteråret
 • Der findes et hav af skønne viskestykker i butikkerne, men mangler du et bestemt design til køkkenet, eller synes du bare, det er sjovt at lege med dit eget design, så er det ikke svært at designe dine helt egne. Med hjælp fra firmaet Spektrum, der har specialiseret sig i trykrammer, kan du selv lave smukke blomstertryk på viskestykker eller andre tekstiler.
udeoghjemme
 • Gidgets ejer havde næsten opgivet håbet om, at se sin lille hund igen, da hun fik opkaldet om, at hun var fundet i live – næsten et halvt år efter, at han forsvandt.
 • Lindas barndom var et helvede. Hun følte sig fanget i den forkerte krop. Nu er Linda blevet til en mand, og mor Gry elsker stadig sit barn.
 • I årevis har Gitte levet med en mislykket skønhedsoperation, der har maltrakteret hendes mave og knust hendes selvværd. Men så gav et tv-program hende håb om endelig at få den operation, der kunne ændre alt. Men også her fik hun en nedtur. Et håb blev der dog tændt – men løsningen kan koste hende livet.
 • Til næste sommer ringer bryllupsklokkerne for Camilla Framnes fra De unge mødre og hendes forlovede, Kevin Larsen. Kevin friede til Camilla tilbage i efteråret 2012, da hun var ved at afslutte et foredrag for 150 mennesker i Sønderborg. Og nu løfter den unge mor lidt af sløret for, hvordan den store dag skal være.
 • En ung kvinde følte sig snydt, da hendes arbejdsgiver ikke ville udbetale løn til hende. I stedet kunne hun få en hest.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
 • Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Inge Lise Lousdal, Vestervig. Se Inge Lises lækre opskrift på svampesuppe her
 • Er du i det søde hjørne? Bag en lækker æbletærte med karameltop og servér den med vaniljeis
 • Har du lyst til en sund og nærende pizza? Så prøv denne lækre pizza med bund af rodfrugter
 • Lav en lækker pie med mandeldej og blommefyld - servér med flødeskum
 • Lav en lækker middag med langtidssteg lammekølle, tomatsalat og courgettesalat