20. apr. 2024
Af Ulrik Ulriksen

Aneke om Holger Runes vanvittige nedtur: Hårdt at se sit barn gennemleve en så svær periode

Holger Rune
Holger Rune
Foto: Lars H. Laursen
Lige nu spiller tennisstjernen Holger Rune fantastisk, men der har været nedture det seneste års tid. Nu åbner Holgers mor op om en vanvittig negativ periode, der ramte alle i familien hårdt.

Der er fuld knald på Holger Rune på tennisbanen i denne tid, og det glæder alle hans mange fans og hans nærmeste familie.

For Holgers mor Aneke må det være en fornøjelse at se ham præstere så godt på banen.

For nylig har Aneke givet et stort interview til magasinet Elle, og her sætter hun også fokus på de svære tider for Holger.

Man kan blive ramt af kærestesorger

I efteråret 2023 tabte Holger Rune pludselig hele 10 ud af 11 kampe.

- Jeg blev nødt til at stå igennem det med ham og støtte ham hele vejen. Og give ham et kram og fortælle ham, at vi nok skulle komme ud på den anden side. Det var pissehamrende hårdt at se sit barn gennemleve en så svær periode, lyder det fra Aneke, som var med til at hjælpe sin søn med at få vendt situationen, så han fandt rytmen på banen igen, og så han fik bedre balance i sin tilværelse udenfor banen.

Aneke Rune
Aneke Rune
Foto: Lars H. Laursen

- Vi har selv været unge, vi ved, at livet ikke bare går op, op, op. Der er masser af knubs på vejen. Om det er dødsfald, kærestesorger, at man misser drømmestudiet – eller hvad unge mennesker nu gennemlever. Det var min rolle at sige, at sådan er livet en gang imellem, kommer det fra Aneke i det store interview i Elle.

Læs mere om: