15. maj. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Efter sygemelding: Mikkel Hansen bryder tavsheden

Mikkel Hansen. 
Mikkel Hansen.
Foto: Søren Jul Lamberth
Mikkel Hansen har været sygemeldt siden begyndelsen af februar, og nu sætter landsholdsstjernen ord på sin situation.

I januar var Mikkel Hansen med til for tredje gang i træk at vinde VM-guld med det danske håndboldlandshold, men få dage senere blev den 35-årige dansker sygemeldt med stress.

Siden har der været stille fra den danske stjerne, som i sommer flyttede hjem til Danmark efter 10 år i Paris, men nu er der nyt fra Mikkel Hansen.

I en pressemeddelelse fremgår det, at det er blevet besluttet, at Mikkel stille og roligt påbegynder sin genoptræning individuelt og sammen med sine holdkammerater i den kommende periode, men at det samtidig ligger klart, at han ikke kommer til at spille flere kampe for Aalborg Håndbold i denne sæson.

- Jeg har været gennem en hård mental periode, hvor jeg heldigvis har haft en fantastisk opbakning fra min familie, venner, faglige eksperter og arbejdsgiver. Nu er jeg et sted, hvor jeg igen har energi og overskud til at kunne fokusere på at komme tilbage til den sport, som jeg elsker, udtaler Mikkel Hansen.

Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen, sætter ligeledes ord på situationen.

- Med den positive udvikling i Mikkels helbred håber vi, at han vil være klar til at deltage i træningen med resten af spillertruppen, når vi starter forberedelserne til den nye sæson i slutningen af juli måned. Dog kan vi på nuværende tidspunkt ikke være konkrete i forhold til hvornår han kan gøre comeback i kamp, lyder det.

I pressemeddelelsen står der desuden, at der ikke i øjeblikket er yderligere information om Mikkel Hansens situation, og klubben opfordrer fortsat både medier og andre om at give Mikkel Hansen og familien den ro, de har behov for.

Læs mere om: