15. nov. 2013
Af Casper Nielsen

Ekskonen var Allan Simonsen utro

Allan Simonsen med sin daværende kone Gitte.
Allan Simonsen med sin daværende kone Gitte.
Foto: Lars H. Laursen
"Skilsmissen kunne bevilges på grund af utroskab", siger Gitte, tidligere gift med Allan Simonsen, der mødte en jævnaldrende mand, og forlod fodboldlegenden.

Det var ikke en dans på roser – den sidste tid i ægteskabet mellem Gitte og Allan Simonsen.

45-årige Gitte Simonsen siger i dag til Ekstra Bladet, at hun mødte en jævnaldrende mand, og at skilsmissen derfor kunne bevilliges.

Fodboldstjernen fra ”Vild med dans”, Allan Simonsen, mødte Gitte på en bytur i Vejle i 1997.

Dengang var Allan Simonsen gift med sin første kone Anette, men han blev tiltrukket af den dengang 28 årige Gitte, der havde været fan af fodbold-spurven fra Vejle i en grad, så hendes skolebøger var bundet ind i Allan Simonsen papir.

I oktober 2001 friede Allan Simonsen, men – ifølge begge ægtefæller – blev ægteskabet aldrig alt det de havde drømt om.

Ifølge Ekstra Bladet, der har interviewet Gitte, skyldes det dels aldersforskellen på 16 år, men også deres to temperamenter.

Parret havde også været uenige om, hvorvidt de skulle have flere børn end datteren Kira. Og om de skulle blive boende i Sitges ved Barcelona, eller vende hjem til Danmark.

Det var Allan Simonsen, som pludselig ville hjem:

"Han fortalte os, at vi skulle flytte til Danmark to måneder senere. Beslutningen var taget, den var hans, og den var ikke til diskussion. Jeg fik to måneder at pakke i. Jeg var superglad for at bo dernede, og det samme var Kira, men Allan ville hjem og have noget at rive i. Han ville tættere på sine tre døtre fra første ægteskab", siger Gitte.

Af 12 års ægteskab siger Gitte til Ekstra Bladet at hun har lært følgende:

”…at man ikke skal gøre sig afhængig af en mand og opgive sit liv. Jeg har virkelig elsket Allan meget højt, men vier vokset fra hinanden. Ja, måske har vi aldrig været groet sammen”.

Gitte støtter dog stadig op om sin eksmand, Allan Simonsen, i ”Vild med dans”.

”For Kiras skyld. Hun er så vild med det, og er så stolt af sin far”.

Læs mere om: