20. jul. 2023
Af Majken Munk

Lars Christiansen stoppede pludseligt som sportsdirektør: Det skal han nu

Lars Christiansen
Lars Christiansen
Foto: Birger Storm
Den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen fik i juli ikke forlænget sin kontrakt med SG Flensburg-Handewitt. Nu står det klart, hvad han så skal.

Det kom som noget af et chok, da den tyske håndboldklub SG Flensburg-Handewitt i juli meddelte, at Lars Christiansen ikke fik forlænget sin kontrakt som sportsdirektør.

Efterfølgende gik han selv ud og kommenterede på opsigelsen, som ifølge ham skete, fordi han ikke var enig i fremtidens drøm om driften af klubben.

Siden har der været spekuleret i, hvad han så skulle.

Nu er det afsløret.

For i en pressemeddelelse fra den danske håndboldklub KIF Kolding afsløres det, at Lars Christiansen er ny Sportschef i klubben.

Ifølge direktør og tidligere håndboldspiller Christian Hjermind skal ansættelsen af Lars Christiansen være med til at sætte handling bag strategien og målet om at gøre KIF Kolding til en topklub igen.

Selv ser den 51-årige Lars Christiansen frem til at skulle være en del af klubben, han selv spillede i som aktiv.

- Det er en klub med mange titler og traditioner som har en stor andel i dansk håndboldhistorie. Samtidig er det en klub der bør høre til i toppen igen – og det er en af grundende til jeg har sagt ja til udfordringen og muligheden. Jeg har jo igennem 6 år været en del af klubben som spiller og nu glæder jeg mig til at sidde på den anden side af bordet og skrive et nyt kapitel af KIF Kolding, lyder det fra ham i pressemeddelelsen.

Han håber på, at klubben på sigt bliver en fast del af slutspillet, som den var engang.

Lars Christiansen danner par med Christina Roslyng, som han har to sønner med.

Læs mere om: