30. okt. 2023
Af Christinna Braun

Mikkel Hansen fik stress-sygemelding: Overvejede at stoppe karrieren

Mikkel Hansen.
Mikkel Hansen.
Foto: Søren Jul Lamberth
Den garvede håndboldspiller Mikkel Hansen fotæller, at han overvejede at stoppe sin håndboldkarriere.

Håndboldspilleren Mikkel Hansen havde en hård start på 2023, og i februar meldte hans klub, Aalborg Håndbold, ud, at han måtte sygemelde sig med stress-symptomer.

Den beslutning traf Mikkel Hansen i samråd med sin nærmeste familie, læger og klubben, skrev Aalborg Håndbold på deres hjemmeside i februar.

– Det har været et hektisk år for Mikkel med først en blodprop i foråret 2022, hjemflytning med familien til Danmark efter 10 succesfulde år i udlandet, samt en enorm stor efterspørgsel og fokus på hans person gennem hele efteråret i forbindelse med skiftet til Aalborg Håndbold og senest ved VM i januar, udtalte direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, i meddelelsen på klubbens hjemmeside.

Bægeret var fyldt op, og Mikkel Hansen behøvede tid og støtte til at komme sig, lød det. Efter nogle måneder med ro vendte håndboldhelten heldigvis tilbage til sporten.

Nu sætter den 36-årige Mikkel Hansen ord på den svære tid. Det gør han til B.T.

Under sygemeldingen overvejede Mikkel Hansen, om han overhovedet skulle tilbage på banen – om håndboldkarrieren simpelthen var slut.

- Når man går ind i sådan et sygdomsforløb, tænker man over, om det er det rigtige, man laver. Naturligvis har jeg tænkt over, om jeg skulle spille igen. Og om det gav mening at komme tilbage. Men det synes jeg, det gjorde, fortæller Mikkel Hansen til B.T.

Den 36-årige håndboldstjerne er heldigvis blevet bekræftet i, at det var den rigtige beslutning at vende tilbage til banen, og han er klar både på landsholdet og i Aalborg Håndbold, skriver mediet.

Læs mere om: