13. jul. 2023
Af Catja Klarskov

Pengene ruller ind: Så meget har Holger Rune tjent på sine flotte kampe i Wimbledon

Holger Rune. 
Holger Rune.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
Holger Rune måtte i går se sig slået i Wimbledonkvartfinalen, men alligevel ruller der en klækkelig sum ind på tenniskometens bankbog.

Holger Rune måtte i går se sig slået i Wimbledonkvartfinalen, da han mødte sin overmand, spanske Carlos Alcaraz. Til trods for nederlaget ruller der dog stadig en klækkelig sum ind på tennisspillerens bankbog.

Det skriver SE OG HØR.

Forud for gårsdagens kamp skrev mediet, at såfremt kvartfinalen blev endestationen for den 20-årige tennisstjerne, så ville der rulle 340.000 pund, svarende til knap 3 millioner danske kroner, ind på Holger Runes konto.

Holger Rune spillede sin første kamp tirsdag d. 4. juli, og den store sum er dermed tjent hjem på blot ni dage.

Et nederlag blev som bekendt virkeligheden, og selv om penge altid luner, er der formodentlig ingen tvivl om, at tennistalentet største drøm var at afslutte den prestigefyldte tennisturnering øverst på sejrsskamlen.

Alligevel er det bestemt ikke nuller på bankbogen, der mangler hos den talentfulde tennisspiller, der, ifølge SE OG HØR, kan prale af at have tjent knap 40 millioner danske kroner i pengepræmier.

Holger Rune har desuden sponsoraftaler med blandt andre Nike, ketsjermærket Babolat samt det eksklusive urmærke Rolex.

Til daglig bor Holger Rune i Monaco, og når tenniskometen rejser rundt for at spille, så har han altid sin mor og manager, Aneke Rune, med sig på sidelinjen.

Desuden får han ofte besøg af sin fire år ældre søster, Alma, der faktisk er årsagen til, at han i sin tid begyndte at tage sit tennisspil alvorligt.

En beslutning der sidenhen har gjort den unge mand fra Gentofte særdeles velhavende.

Du kan læse hele artiklen her.

Læs mere om: