12. jun. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Stine Schmeichel efter fantastisk oplevelse med Kasper ved sin side: Vi er overvældede og taknemmelige

Stine og Kasper Schmeichel
Stine og Kasper Schmeichel
Foto: Lars H. Laursen
Fodboldfonden samlede 2.400.220 kroner ind ved stor velgørenhedsgalla, og det var medstifter af fonden Stine Schmeichel mere end tilfreds med. På den store aften havde hun sin mand Kasper Schmeichel ved sin side.

Fodboldfonden afholdt søndag aften den 11. juni 2023 sin tredje velgørenhedsgalla.

Den blev afholdt i fornemme rammer i Tivoli Congress Center i København, hvor der blev slået ny indsamlingsrekord med et indsamlingsbeløb på kr. 2.400.220.

Pengene skal bruges til at bekæmpe børnefattigdom og forbedre udsatte børns levevilkår.

Fodboldfondens Velgørenhedsgalla blev styret med stil af de populære værter Anders Breinholt og Josefine Høgh og med fodboldlegenden Peter Schmeichel som auktionarius for aftenens auktion.

Gallaen bød på uforglemmelig underholdning med optræden af blandt andre Lukas Graham, Drew Sycamore, Andreas Odbjerg og Malthe Ebert, der alle optrådte gratis til fordel for fondens arbejde.

Ud over musikalske indslag var der spændende auktion, hvor der blev budt på donerede fodboldrejser, gaver og eksklusive møder med stjerner samt unikke oplevelser.

Stine og Kasper Schmeichel er glade

Auktionen var et højdepunkt på den flotte aften og spillede en stor rolle i indsamlingen af de over 2,4 millioner kroner.

– Vi er overvældede og taknemmelige for den utrolige støtte, vi har modtaget i aften. Disse midler vil gøre en enorm forskel for udsatte børn i Danmark, lød det efterfølgende fra Stine Schmeichel, medstifter af Fodboldfonden.

Til gallaen kunne Stine nyde at have sin mand Kasper Schmeichel ved sin side, og han var lige så glad som fruen over indsamlingsresultatet.

Kasper og Stine Schmeichel
Kasper og Stine Schmeichel
Foto: Lars H. Laursen

Fodboldfonden vil anvende de indsamlede midler til at fortsætte og udvide sit arbejde med at hjælpe udsatte børn. Fondens aktiviteter inkluderer at skabe opmærksomhed omkring børnefattigdom samt donere til velgørende organisationer og aktiviteter, der har fokus på at forbedre udsatte børns levevilkår.

Læs mere om: