Thomas Eje fik sin Katherine - igen

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Katherine og Thomas Eje.

Entertaineren blev gift med Katherine Scrivens i Las Vegas for fem år siden, men det var ikke nok.

Tirsdag d. 17. juli 2012 - af Preben Petersen

Da Thomas Eje og Katherine Scrivens for fem år siden sagde ja til hinanden i The Little White Wedding Chapel i Las Vegas, var det kun de to, der var til stede. I dag er kærligheden stærkere end nogensinde, og det valgte parret at fejre ved mandag at gifte sig igen - dene gang i Sønderborg og med familierne som vidner.

Naboerne i Sønderjylland havde sørget for æresport, og vejret artede sig fantastisk efter danske forhold, så rammerne var helt i orden.

BILLED-BLADET var naturligvis på pletten, og på torsdag kan du se mange flere billeder og læse mere om det hyggelige familiebryllup.

femina
udeoghjemme
  • Mange kvinder får blomster, chokolade eller måske en romantisk middag på deres bryllupsdag. Det gjorde Sturcha ikke. Hun fik sin mands ene nyre.
  • Simon fra Ølgod er bare 9 år gammel. Han er meget alvorligt syg af leukæmi og har bare et ønske. At få lov at holde jul med hele familien en gang mere. Det skriver manden bag Julehjælpen på organisationens Facebookside.
  • Nadja Kaagh fra De unge Mødre har meget at glæde sig over. En dejlig mand, vidunderlige børn og et engageret liv med hele familien. Men som leukæmi-ramt har Nadja også sit at slås med. Alligevel har hun overskud til at tænke på andre, på dem der kæmper for livet.
  • -Jeg er selvfølgelig meget glad. Og alt er gået godt, siger Silas Holst efter han lørdag blev far til en lille pige. Silas og hans mand, Johannes Nymark, vil gerne dele glæden med hele Danmark. Så de har lagt en stribe private billeder ud af deres ny, lille datter på Instagram. Her er de.
  • Det kræver sin mand. Og det kræver sin kvinde, at være med i Vild med Dans. Se bare her, hvor hårdt det kan være at træne til en pasodoble. Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holm fanget i et sjovt og svært øjeblik i træningslokalet.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
  • Glutenfri: Bag en skøn æblekage med kokos og mandler. Servér kagerne varme med flødeskum eller vaniljeis til. Kagen er også god til glutenallergikere
  • Prøv en lækker tomatsuppe med hvidløgsost og hjemmebagte rugstykker - du får opskrifterne på begge her
  • Lav små, lækre kager med æble og marcipan. Servér kagerne varme med flødeskum eller vaniljeis til
  • Her får du tre skønne pasta-retter: Spaghetti alla carbonara, Citronpasta med gedeost og spaghetti bolognese
  • Bag denne lækre, franske klassiker - briochen er kendt for et højt indhold af smør og æg og smager himmelsk!