Danmarks sportsprins modtog 4,5 millioner kroner

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

- Jeg har selv nydt godt af den frivillige indsats, som mange yder, fortalte Frederik.

Kronprins Frederik var jublende lykkelig, da han forleden besøgte Carlsbergs gamle bryggeri i Valby. Og det havde slet intet med øl at gøre.

Torsdag d. 14. oktober 2010 - af Ulrik Ulriksen

Ved en højtidelig reception modtog sportsprinsen på vegne af Dansk Idræts Forbund hele 4,5 millioner kroner, der blandt andet skal bruges til at lokke flere frivillige ledere til dansk idrætsliv.

Kronprinsen holdt en flot takketale til giverne fra Tuborgfondet og gav derefter interview om vigtigheden af at få danskerne til at lave frivilligt arbejde i idrætsforeninger, og -klubber.

- Jeg har selv nydt godt af den frivillige indsats, som mange yder, fortalte Frederik.

Kronprinsen er en særdeles aktiv herre og for nyligt deltog han selv i et mountainbike-løb omkring Grib Skov - se billederne her:


Foto: Birger StormFacebook


Mød os på Facebook - klik herunder hvis du synes godt om dette

femina
 • Den er næsten ren kunst, den kortærmede jakke, og vi siger det med det samme! Det er ikke strik for begyndere. Men er du vild med at strikke noget helt specielt, som kræver lidt koncentration, vil du elske at strikke den
 • Lisbeth Østergård vil som de fleste andre kvinder gerne tabe et par kilo, men ikke så meget, at hun gider gøre noget ved det
 • Blåbærtærte smager af sommerdage i mormors have. Her serveres de i små søde portionsanretninger med blød mascarponecreme til
 • Med engen på den ene side og Damhussøen på den anden ligger et rødstenshus fra 1933, der minder mere om en engelsk cottage end en dansk Vanløse-villa. Her er masser af kvadratmeter at boltre sig på, og det er også nødvendigt, når familien, der bor her, tæller Pelle og Louise, deres fire piger og ikke mindst hunden Bowie
 • Fifty Shades of Grey traileren er ude og filmen har premiere i Danmark den 12. februar i 2015. Da det er forholdsvis ukendte skuespillere har vi samlet 5 facts om Jamie Dornan, der spiller Christian Grey og Dakota Johnson, der spiller Anastasia Steele.
udeoghjemme
 • Stephanie, 14, fra Årgang 0 er på ferie uden sin mor lige nu. For mens Stephanie og hendes 4 søskende har en herlig tid på ferie i Danmark, arbejder Christina Siguenza Bomholt i Norge.
 • Han er kendt som en af dem, der er allerbedst til at skaffe penge. Og så er han USAs ambassadør i Danmark. Men nogle gange bliver job og politik ligegyldig. Nu har Rufus Gifford, 40, kastet sig ind i kampen for sin niece, Avery på snart 2 år, der er født med en hjertefejl.
 • Lille Danny havde bare et gaveønske til sin 6 års fødselsdag. At få en masse fødselsdagskort. Og det er lykkedes. I fredags, da den kræftsyge dreng fyldte 6, havde han fået tæt på 100.000 kort – samt flere tusinde gaver, kager og søde hilsener fra folk omkring ham.
 • Brittany på 21 jubler over sit eget før og efterbillede. For heldigvis har hun taget på. Brittany har i mange år kæmpet for at overvinde lavt selvværd og anorexi. Så for hende er det en sejr, at hun har taget mere end 30 kilo på.
 • Sarah havde i lang tid drømt om at få endnu et barn. Hun og hendes mand var igennem en serie forsøg med kunstig befrugtning, men måtte stoppe, da de ikke havde råd til flere. Så meget større var glæden, da det lykkedes at blive gravid ved naturmetoden. Men glæden blev afløst af frygt. 20 uger henne i graviditeten fik Sarah konstateret kræft.Og bare en halv time efter fødslen, fik Sarah en brystoperation.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
 • Kom rejer i salaten. Her får du tre lækre opskrifter på flotte og festlige rejesalater til forret: En klassisk, en rissalat og en avocado-rejesalat
 • Lidt smør eller appelsinmarmelade understreger den skønne krydrede smag
 • Skal I i skoven eller på stranden er her alletiders forslag til en lækker frokost med et par lune retter, salater og lidt sødt til kaffen
 • En lidt anderledes - og sjov - version af pasta bolognese
 • Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Sonni Pedersen, Fjerritslev. Se den lækre opskrift på bountykage her