Kongelig jul: Se de royale julekort

Dronning Margrethe har valgt dette flotte billede taget på Grønland til regentparrets julekort.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Der bliver ønsket glædelig jul på græsk, tysk, ­engelsk og dansk af de royale.

Tirsdag, 27. december 2011 - af Anna Johannesen

Mens kronprinsparret har valgt et sommerbillede til årets julehilsen, sidder børnenes farmor og farfar med hue og vanter med et isbjerg i baggrunden.

Regentparret har nemlig valgt et af de mange billeder, som BILLED-BLADETs fotograf Hanne Juul tog af dem i Grønland i sommer. At det er blevet netop dette fra den lille bygd Niargornat, siger næsten sig selv, for det er vel nok en forelsket Margrethe, der smiler til sin mand.

Dronningen og prinsgemalen ønsker glædelig jul og godt nytår på både dansk og fransk. Det er underskrevet "Daisy og Henri".

Både dronning Anne-Marie og hendes søster, prinsesse ­Benedikte, har valgt et par rigtig søde familiebilleder som deres julehilsner til familie og venner.

Det græske kongepar har samlet alle deres ni børnebørn på en båd, og de små gaster er helt ens klædt i hvide bukser og røde trøjer. Præcis som Konstantin og Anne-Marie, der står smilende bag hele flokken. Fem af børnebørnene er kronprins Pavlos' og de fire er prinsesse Alexias. De er i alderen 15 til tre år. Julekortet er på græsk og engelsk og underskrevet ­Anne-Marie og Tino.

Prinsesse Benedikte og prins Richard siger glædelig jul og godt nytår på dansk, tysk og engelsk. Deres julebillede er taget til prinsesse Nathalies bryllup med Alexander Johannsmann, og brudeparret står selvfølgelig i midten sammen med deres lille søn, Konstantin.

Til højre ses prins Gustav med sin kæreste, Carina Axelsson, og til venstre brudens forældre og søster, prinsesse Alexandra med sine to børn, grev Richard og komtesse Ingrid. Alexandras mand, grev Jeffersson, er af gode grunde ikke med på billedet, da han ikke deltog i bryllupsfesten.

Kortet er underskrevet Benedikte og Richard.

Se de royale julekort herunder:

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer