Se billederne - Kate og William tiljublet som rockstjerner

Vild jubel og begejstring da tusindevis af fremmødte, ville have et glimt af hertuginde Catherine og prins William.
Foto: AOP

Flere tusinde begejstrede mennesker stod klar til at modtage det britiske prinsepar, da de indtog Singapore.

Onsdag, 12. september 2012 - af Marianne Singer

Kate og Willams officielle ni-dage lange rejse i Asien er nu i fuld gang, og deres første to dage i Singapore har allerede været propfyldt med spændende oplevelser.

Allerede ved deres ankomst til den smukke ø tirsdag sørgede de for ikke at spilde tiden.

Efter en 14 timer lang flyvetur tog de straks hen til Singapores botaniske have for at se en hvid orkide, som i sin tid blev navngivet efter Williams afdøde mor, Diana - et rørende øjeblik i det travle program. Samtidig fik de også beundret deres helt egen orkide, som har fået navnet "Vanda William Catherine" efter parret.

Efter den travle start tog Kate og William sig tid til en lille pause på deres luksushotel Raffles Hotel, inden de senere på dagen blev modtaget af Singapores præsident Tony Tan og hans hustru Mary på præsidentpaladset The Istana. Her blev der budt på en lækker middag med en lang række kinesiske retter, og William holdt sin første tale under Diamantjubilæums-turen, hvor han roste sin bedstemor dronning Elizabeths store indsats som regent.

SE BILLEDERNE I BUNDEN AF ARTIKLEN

Onsdag oplevede parret for alvor, hvor populære de er i Asien, da flere tusinde mennesker var mødt op for at få et glimt af dem under deres besøg i Gardens By The Bay.

De kongelige superstjerner blev modtaget af de mange fans med stor jubel og et hav af britiske flag, mens enkelte endda græd af glæde over at være så tæt på parret.

Under deres såkaldte "Walkabout", hvor de hilste på folk, fik begge masser af nysgerrige spørgsmål. Blandt andet blev prinsen spurgt, hvor mange børn han og Kate gerne vil have, hvorpå han spontant svarede: To. Hvilket straks blev til store overskrifter i de britiske medier.

På trods af tropiske 36 grader, så prinseparret ikke ud til at lide under varmen, men gik glade og veloplagte rundt i den imponerende park, der er fyldt med eksotiske planter.

På programmet stod også et besøg på en Roll Royce fabrik og i Rainbow Centre, et værested for børn med specielle behov.

Torsdag fortsætter rejsen til Kuala Lumpur i Malaysia, hvorefter turen går videre til Borneo og Solomon øerne og Tuvalu.

Se billedserien fra deres første dage af rejsen her: