Her får kronprins Frederik et uventet kram

Foto: Ole Bjørk/BILLED-BLADET

Frederik lod sig overvælde af den spontante begejstring der var for ham

En udadvendt dreng med Downs Syndrom blev så glad for at se Frederik, at han kastede sig i hans favn

Fredag d. 25. juni 2010 - af Louise Møller

Kronprins Frederik deltog i åbning af Skov- og Naturstyrelsens nye motionsanlæg i Hillerød, hvor programmet bød på mountainbike-kørsel på den nye bane. Men Frederik blev overrasket med en oplevelse af de helt kærlige.

En dreng med Downs Syndrom fik øje på Frederik og ville lige hilse på ham. Det resulterede i et stort kram til kronprinsen, som kvitterede med at lægge armene om drengen og give ham et stort smil.

Se Frederiks varme møde med en frisk dreng:Foto: Ole Bjørk/BILLED-BLADETFacebook


Mød os på Facebook - klik herunder hvis du synes godt om dette

femina
udeoghjemme
  • Der var fuld gang i de to små ufødte børn, da de lå i mors mave. Deres far syntes, det var så sjovt, at han filmede den gravide mave med det meget livlige indhold. Det er nu et år siden, og farmand Mauricio har igen filmet sine to børn. De er stadig fyldt med energi. Så de to søde videoer her.
  • Hun er lige fyldt 28. Danser med i årets finale i Vild med Dans. Men Claudia Rex har taget sin beslutning. Det bliver sidste år, hun danser med. Nu skal der være tid til nye udfordringer i livet.
  • Karisa Bugal fra byen Aurora i Colorado i USA glædede sig. Hun skulle føde sit og sin mand, Wes’, andet barn. Mallory skulle være storesøster. Men fødslen gik grueligt galt. En komplikation tvang Karisa til at vælge mellem sit eget og sit ufødte barns liv. Hun valgte barnets. Karisa nåede lige at opleve sin nyfødte søn, inden hun kort efter selv sov ind.
  • En cyklist, der helt tilfældigt kom forbi, hørte babygråd fra en kloak i den australske storby Sydney. Han fik hurtigt tilkaldt hjælp, og da han og de andre endelig fik løftet det tunge betondæksel fra kloakken, fandt de en nyfødt baby liggende 2,5 meter nede.
  • Den lille puddel, der nu hedder Layla, blev ramt af en bil på en vej i Los Angeles. Da redningsholdet nåede frem, sad den lille herreløse hund og trykkede sig op ad en mur. Redningskvinden kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun tog den lille sårede hund i sin favn. Se den utroligt rørende video.
viunge
seoghoer
elle
familiejournal
  • Bag en lækker kage med tørret frugt, te og honning, pyntet med nøddeflager
  • Lav en lækker og gelé med mynte og lime, der passer perfekt til kødretter - især lam.
  • De saftige muffins har en skøn smag af appelsin, chokolade og tørrede tranebær
  • Prøv en klassisk dessert: Chokoladebuddingen stivner med husblas og er pyntet med flødeskum
  • Det er tradition at spise and Mortensaften den 10. november - her får du en opskrift med alt det lækre tilbehør