VIND éntre til Tivoli og oplev pianisten Lang Lang

Tivolis hovedindgang

Foto: Tivoli PR

Den kendte og anmelderroste pianist Lang Lang har takket ja til at spille på Plænen, og nu kan du vinde entré-billetter til Tivoli og sikre dig plads til denne begivenhed.

Torsdag, 3. august 2017 - af Jan Bergman

Koncert med Lang Lang

Den verdensberømte, kinesiske klaverstjerne Lang Lang vender tilbage til Danmark og giver koncert i Tivoli den 9. september. Det sker i anledningen af, at den velgørende fond Augustinus Fonden fejrer deres 75-års jubilæum i Haven med et dagsprogram dedikeret til musikken.

Alle der på dagen betaler almindelig entré til Tivoli kan få fornøjelsen af Lang Lang. Det koster ikke ekstra at komme ind.

Popstjerne inden for klassisk musik

Lang Lang er det nærmeste, man kommer på en popstjerne inden for klassisk musik. Han regnes blandt de førende pianister på verdensplan og blev et YouTube-fænomen efter sin optræden ved OL-åbningen i Beijing i 2008.

VIND ENTRÉ TIL TIVOLI

I forbindelse med arrangementet udlodder BILLED-BLADET 8 x 2 entré-billetter til Tivoli, så du og en ledsager kan komme ind og opleve den verdensberømte pianist.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Svar på spørgsmålet og send en sms
Hvor kommer Lang Lang fra?

Sms dit svar…
BBK KINA til 1266 eller
BBK JAPAN til 1266

Vi skal have dit svar senest 6. august. Hver sms koster 8 kr.*

Koncerten begynder kl. 21.00

Koncerten med Lang Lang og Tivoli Copenhagen Phil er den 9. september kl. 21.00 på Plænen er kulminationen på en hel dag ”I Musikkens Tjeneste” spækket med musik og forestillinger i Tivoli.

Verdensberømt talent

Lang Lang har optrådt i samtlige af verdens store koncertsale, har gæstet de største amerikanske talkshows og har endda fået et par Adidas-sko opkaldt efter sig. Men på trods af succesen har Lang Lang fastholdt sin kunstneriske integritet og optræder efter eget udsagn med lige stor glæde for millioner af TV-seere som for et par hundrede skolebørn.

Den kinesiske klavermester Lang Lang

 

*Vinderne får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, 70 20 75 92 (support alle hverdage 13-16). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være 18 år.