30. aug. 2010
Af af Helle Skram de Fries

Vickie Jo Ringgaard og gemalen klar til hus og have

Jesper Diget Fuglsang og Vickie Jo Ringgaard.
Jesper Diget Fuglsang og Vickie Jo Ringgaard.
Foto: Niels Henrik Dam
21. august sagde Vickie Jo Ringgaard ja til sin Jesper. BILLED-BLADET har besøgt dem i privaten i Århus, hvor de glæder sig til deres nye hus er færdigt.

Vickie Jo Ringgaard og Jesper Diget Fuglsang er nu blevet til hr. og fru Ringgaard Diget og befinder sig storartet som mand og kone.

- Det er dejligt at være gift, og vi havde et helt fantastisk bryllup og en skøn fest. Vi nåede lige præcis at danse brudevals inden klokken 24, smiler en lykkelig Vickie Jo. Hun har travlt med at varme op til Vild med dans, hvor hun skal danse med Allan Nielsen.

Både Vickie og hendes mand Jesper har travlt, men de sørger også for at få tid til at hygge i deres fælles hjem på sjette sal i Århus centrum.

- Men 1. december flytter vi ind i vores hus, der er ved at blive bygget i Brabrand. Det bliver skønt - jeg har ikke haft have før, fortæller Jesper og afslører, at en af bryllupsgaverne var en plæneklipper.

Planerne om at få børn er stærkt medvirkende til, at parret vælger at flytte i hus.

-Ja, alle vores venner, der har børn, siger, det er besværligt at bo på sjette sal med små børn, fortæller Vickie og skynder sig at tilføje, at der går et par år, før hun og Jesper skal have børn.

Læs mere om: