Årets bedste nyhedsværter kommer fra TV 2

Morten Ankerdal, Annemette Krakau, Cecilie Beck og Mikael Kamber til TV GULD-fest.

Morten Ankerdal, Annemette Krakau, Cecilie Beck og Mikael Kamber til TV GULD-fest.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
De første priser ved BILLED-BLADETs TV-GULD er netop uddelt. Cecilie Beck og Mikael Kamber løber med priserne som henholdsvis Årets kvindelige og mandlige nyhedsvært. Kåringen sker ved en stor gallafest i København, hvor der uddeles fire nye priser i forhold til sidste år.

Prisen som Årets bedste kvindelige og mandlige nyhedsværter er netop blevet uddelt ved en eksklusiv gallafest på Hotel d’Angleterre, hvor BILLED-BLADETs TV-GULD for 25. gang bliver uddelt.

Cecilie Beck og Mikael Kamber, begge tilknyttet TV 2, løb med priserne som Årets nyhedsværter, der er en direkte anerkendelse fra BILLED-BLADETs læsere til vinderne om, at de har gjort det særligt godt de forgangne år.

- Jeg har været nomineret mange gange til diverse priser, men aldrig vundet, så jeg er fantastisk glad for, at det endelig lykkes. Jeg vil gerne takke min ledelse og journalisterne på TV 2 for, at vi som værter ser så professionelle ud på skærmen, siger Cecilie Beck fra scenen på Hotel d'Angleterre.

Også Mikael Kamber er stolt af prisen:

- Jeg har været væk fra skærmen i en del år. Derfor er den her pris den absolut bedste måde for mig at komme tilbage på, siger Mikael Kamber.
 

Essendrop og Ankerdal hædret
 

BILLED-BLADETs TV-GULD er for mange værter og TV-chefer en af årets vigtigste begivenheder, fordi det – modsat andre TV-priser – er læserne og ikke branchefolk, der suverænt afgør, hvem der vinder.

Foruden kåringen af årets nyhedsværter er Årets kvindelige og mandlige sportsvært også netop blevet kåret. Vinderne blev henholdsvis DRs Ulla Essendrop og Morten Ankerdal fra TV 2.

Morten Ankerdal vandt tilbage i 2008 Årets stjerneskud, som også er en af kategorierne ved BILLED-BLADETs TV-GULD. Den nye pris gør Ankerdal både stolt og glad:

- Det er meget priviligerende, at BILLED-BLADETs læsere stemmer på os, bare fordi vi går på arbejde. Det er meget motiverende. Derudover vil jeg gerne sige tak til mine kollegaer på TV 2 Sporten. Vi kender hinanden så godt, at det skinner igennem på skærmen, siger Morten Ankerdal.

Der uddeles i alt 10 priser her til aften. Foruden Årets kvindelige og mandlige nyheds- og sportsværter, som er nye kategorier i BILLED-BLADETS TV-GULD, kåres også Årets kvindelige og mandlige underholdningsvært, Årets TV-program, Årets stjerneskud samt Årets TV-dokumentar. Endelig uddeles der også en ærespris.

De øvrige vindere af BILLED-BLADETs TV-GULD vil blive offentliggjort i løbet af de kommende timer.

Følg med i TV GULD-festen - klik her

Nye statuetter

I anledning af TV-GULD-prisens 25-års jubilæum har BILLED-BLADET fået skabt nye statuetter. Det er smykkefirmaet Aagaard, der står bag designet af statuetterne, der har form som et retro-TV. Fod og ramme er i røget eg, og skærmen er produceret i sølv med en 18 karat forgyldning.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden