Abonnement på BILLED-BLADET + Flora Danica viskestykker

3 viskestykker fra Södahl med ikoniske motiver fra Flora Danica: Smørblomst, Anemone og Martsviol. Værdi 299,85 kr.

Spar 318,45 kr. på dette abonnement og få flotte Flora Danica viskestykker.

Mandag, 7. oktober 2019 - af Jan Bergman

Vi har sammensat dette fine abonnementstilbud til dig, hvor du modtager 8 numre af bladet - et hver uge - direkte i din postkasse.

For KUN 309 kr. får du 8 numre af BILLED-BLADET + 3 viskestykker fra Södahl med ikoniske motiver fra Flora Danica: Smørblomst, Anemone og Martsviol. Værdi 299,85 kr.

Her kan du se din rabat:

  • Værdi i alt: 627,45 kr.
  • Din rabat: 318,45 kr.
  • Din pris: 309,00 kr.
  • Du sparer: 51%
  • Samlet pris: 309,00 kr.

 

Klik her for at læse mere om abonnement og gaven.

abonnement

Alle abonnementer samlet

 

Ønsker du at se alle vores abonnementstilbud, så klik på linket her!

 

DIT ABONNEMENT: Efter tilbuddet modtager du BILLED-BLADET i løbende abonnement til 40,95 kr. pr. nr. Desuden opkræves et gebyr på 15 kr. pr. udsendte girokort. Du kan herefter når som helst opsige dit abonnement. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.allerservice.dk/gdpr. Du har altid 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af dit første blad. Tilbuddet gælder ikke i udlandet. Læs betingelserne på allerservice.dk. Kundeservice: 72 34 20 53.

OBS! Alle tilbud i artiklen kan være tidsbegrænset. Klik på indsatte links, for at se aktuelle og gældende tilbudspriser.

 

BILLED-BLADET er Danmarks royale ugeblad

Vi er det medie i Danmark, der har det tætteste forhold til den danske kongelige familie, som vi følger i tykt og tyndt; på job, på rejser, til fester og på ferier.

Vi har et stort hold af meget erfarne journalister og fotografer, der er eksperter i det kongelige stofområde.

Eksklusive reportager og interviews

Der er gods og guld i BILLED-BLADET, som altid er fyldt med eksklusive reportager på slotte, hos adelen og alle dem, som vi kender fra tv.

Barnedåb, bryllup og fester

Vi har store interviews med de danske stjerner, og vi er med, når de kendte holder barnedåb, bryllup og fester.

Flotte billeder

BILLED-BLADET er også stærke på den røde løber, hvor fra vi hver uge viser alle de flotteste billeder og bringer de gode nyheder.

Eksperter i premierer, gallakjoler og de bedste detaljer

Vi har et hold af faste ”Fester og Gæster”-journalister, der er eksperter i premierer, gallakjoler, de bedste detaljer og de bedste historier. Og er du i tvivl om noget, står vi klar med både en kongelig brevkasse og en mode-brevkasse.

Danmarks største tv-blad

BILLED-BLADET har også Danmarks største og bedste tv-blad med en overskuelig guide til ugens film, tv-programmer og omhyggeligt udvalgte anbefalinger fra redaktionen til læserne.

Krydsord og quiz

Vi har også masser af kryds og quiz – blandt andet 100 udfordrende spørgsmål til hele familien – hver uge.