ABONNEMENT: Sådan sparer du mest på BILLED-BLADET

Med et abonnement på BILLED-BLADET følger der ekstra gode og dejlige fordele med. Få op til 70 % rabat på allershop.dk, og få adgang til events, konkurrencer og gode tilbud, og få også adgang til Pling.dk for 49 kr. pr. måned

På BILLED-BLADET har vi altid et godt abonnementstilbud til dig. Læs her, hvordan du finder det, der passer til dig og din pengepung.

Onsdag, 14. november 2018 - af Jan Bergman

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med et abonnement på BILLED-BLADET. Det kræver blot få klik med musen – så er vi klar til at levere BILLED-BLADET til din hoveddør - hver eneste uge.

Spar hele 41 %

Til dig, der ønsker at modtage BILLED-BLADET hver eneste uge de næste to år, så har vi her et fordelagtigt tilbud til dig. Bestil et toårs abonnement og spar hele 41 % på BILLED-BLADET.

Når du tegner et toårigt abonnement på BILLED-BLADET, modtager du hele 104 numre af bladet - direkte til din bopæl. På den måde sikrer du fast levering af nyheder om de kendte og kongelige.

BILLED-BLADET er Danmarks royale ugeblad, og har Danmarks flotteste og bedste dækning af de kongelige familier i ind- og udland. Vores journalistik er troværdig, positiv og underholdende, og vi sætter en ære i at lave det bedste af det bedste indhold med alle de kendte fra TV, film, musik og sport – også når vi står på den røde løber for at kunne bringe de smukkeste billeder fra gallafester og premierer.

BILLED-BLADET har også Danmarks suverænt bedste og mest overskuelige TV-blad med en komplet guide til ugens film og TV-programmer – samt masser af kryds og quiz til hygge og underholdning.

Som abonnent for du ekstra fordele 

Abonnementsbetingelser

 

Dit abonnement
Som abonnent modtager du dit blad i løbende abonnement på udgivelsesdatoen, dog er der op til 5 dages leveringstid til udlandet. Du skal være over 18 år for at kunne oprette et abonnement. Er du under 18 år, skal vi have dine forældres eller værges samtykke. Gaveabonnementer kræver, at modtager og betaler er forskellige. Hvis navnet på modtager og betaler er ens, oprettes abonnementet som et almindeligt løbende abonnement. Hvis der oprettes flere abonnementer på det samme blad, til den samme person, på den samme adresse og i samme periode, leveres bladende i forlængelse af hinanden, dette kræver dog, at navnet og adressen på abonnenten er fuldstændig identisk.

Kontakt Kundeservice
Du kan kontakte Aller Medias Kundeservice på tlf. 72 34 20 70, e-mail: [email protected] eller på www.allerservice.dk. Du bedes oplyse dit kundenummer ved alle henvendelser. Købelovens mangelregler finder anvendelse på både gaven og dit blad. Har du klager over dit abonnement, bedes du altid først kontakte Aller Medias Kundeservice.