31. maj. 2019
Af Jan Bergman

AFSLUTTET: Vind kongelige Kildemoes cykler

Disse flotte Kildemoes cykler designet som "kongelige" cykler kan blive dine.
Disse flotte Kildemoes cykler designet som "kongelige" cykler kan blive dine.
En heldig vinder kan blive flot kørende med disse to fine ”kongelige” cykler fra Kildemoes til en samlet værdi af 11.398 kr.

Vi går sommeren i møde med dette nye konkurrence-tiltag, hvor BILLED-BLADET udlodder disse skønne ”kongelige” cykler fra Kildemoes blandt de, der køber et udvalgt abonnement på BILLED-BLADET.*

Bliv kongeligt kørende med Kildemoes

Vi udlodder to cykler fra Kildemoes – en dame- og en herremodel – til én vinder.
De lækre kvalitetscykler har vi stylet med vores slogan ”Lidt kongelig har man da lov at være” og Krone 1 og Krone 2 på hver. Så kan I blive flot ”kongeligt” kørende.

Cyklerne, der kan vindes: Kildemoes Tradition Shop, herre og Tradition Retro, dame. Begge med 7 gear og fodbremse. Samlet værdi: 11.398 kr.

SÅDAN VINDER DU

Du bestiller et af følgende abonnementer: 52 numre til 1.650 kr. eller 104 numre til 2.900 kr. på vores online bestillingsside, så deltager du automatisk i konkurrencen.
Hvert betalt abonnement giver ét lod i konkurrencen (se vilkår nederst på siden her).

https://imgix.billedbladet.dk/rabatskema.png
https://imgix.billedbladet.dk/bestilling620.png
https://imgix.billedbladet.dk/cyklerne620.jpg

*Konkurrencen gælder kun for de to abonnementstyper 52 numre til 1.650 kr. og 104 numre til 2.900 kr. Bestilling skal ske gennem siden her. Sidste mulighed for at deltage er den 31. maj 2019. Herefter får vinderen direkte besked. Man skal være fyldt 18 år for at deltage. Cyklerne er sponsoreret af Kildemoes Cykler.

https://imgix.billedbladet.dk/kildemoes.png

Læs mere om: