BILLED-BLADET anbefaler: Læs Karen Thisteds farverige erindringer

Foto: AOP
”Så skal der leves!” er titlen på Karen Thisteds dejlige erindringsbog. Den handler om hendes til tider fortumlede, men aldrig kedelige liv. Og nu kan bogen købes i supermarkedet for kun 49 kr.

Så er det igen tid til at kravle op i hyggehjørnet i stuen med en god bog og en kop frisklavet kaffe. Og med  BILLED-BLADETs nyeste bog i serien Favorit Bøger er der dækket op til en skøn læseoplevelse.

Den nye bog i serien er nemlig Karen Thisteds festlige, bramfrie og hudløst ærlige erindringsbog ”Så skal der leves!”.

To berømte herrer ændrede hendes liv

"Bid livet i låret" er et af Karen Thisteds mottoer. Det er et citat af Danmarks store digter Benny Andersen, som sammen med Johannes Møllehave ændrede Karen Thisteds liv.

I 2003 blev hun lukket ind i de to herrers forunderlige verden, hvilket resulterede i bestselleren "Det skal mærkes, at vi lever". Hvis man kunne lide den bog, vil man også finde glæde i Karen Thisteds nye bog.

Ikke kun sjov og ballade

Siden hun begyndte som journalistelev på Dagbladet i Roskilde i 1967, har hun beskrevet Danmark, og arbejdet har været hendes helt store glæde. Kærlighed, skilsmisser og tab af nære venner prægede til gengæld hendes private, ofte omtumlede liv.

Det har været festlige år, men Karen Thisteds fortælling er ikke kun sjov og ballade. Blandt andet blev hun ramt af en dyb depression, som hun også beskriver i al sin gru.

Køb bogen ved kassen

Karen Thisteds "Så skal der leves!" er udvalgt af BILLED-BLADET som en del af serien Favorit Bøger, og  det er en bog, der vil give læserne lyst til selv at bide livet i låret.

Du kan købe ”Så skal der leves!” i Fakta, SuperBrugsen, Kvickly, Løvbjerg, ABC Lavpris samt udvalgte MENY. Bogen koster 49 kr. og står sammen med ugebladene ved kassen.
Foto: BILLED-BLADET
 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden