Mandag, 21. september 2015 - af Jan Bergman

BILLED-BLADET Eksklusivt: 80 øjeblikke vi aldrig glemmer

Vores 100 sider store EKSKLUSIVT! er på gaden, og I finder det alle de steder, som normalt sælger BILLED-BLADET. Der følger en gratis dvd med i købet, nemlig ”Baronessen fra benzintanken” 
Vores 100 sider store EKSKLUSIVT! er på gaden, og I finder det alle de steder, som normalt sælger BILLED-BLADET. Der følger en gratis dvd med i købet, nemlig ”Baronessen fra benzintanken” 
Vores 100 sider store EKSKLUSIVT! er på gaden + gratis DVD med den elskede klassiker ”Baronessen fra benzintanken.

Øjeblikke der går i hjertet

Der er øjeblikke, og så er der de øjeblikke! De stunder og oplevelser, som for altid forbliver en del af ens liv. Kender I ikke det, at der er øjeblikke, der står så tydeligt, at man husker alt omkring dem? Man husker alle detaljer. Man husker, hvor man var, hvordan der så ud, hvad klokken var, og hvem man var sammen med, da man hørte, så eller oplevede dét.

Ethvert menneske har selvfølgelig sine helt egne, private af den slags øjeblikke, men mange af os har også nogle fælles, som vi på en eller anden måde har oplevet side om side, om end det måske har været fra hver sin ende af Danmark.

BILLED-BLADET har samlet 80 af de rørende, glædelige, dramatiske og fantastiske øjeblikke, som vi har ”oplevet sammen”, i vores nye magasin EKSKLUSIVT! Og jeg tør godt garantere gåsehud!

Vores 100 sider store EKSKLUSIVT! er på gaden, og I finder det alle de steder, som normalt sælger BILLED-BLADET.

Og husk, at der følger en gratis dvd med i købet, nemlig ”Baronessen fra benzintanken” – en af mine og redaktionens absolutte favoritter – med Ghita Nørby, Dirch Passer, Ove Sprogøe, Maria Garland, Karl Stegger og alle de filmstjerner i absolut topform.

God fornøjelse med hele pakken, hvis I har lyst til at forkæle jer selv med grin og gåsehud!

Chefredaktør Annemette Krakau

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden