5. apr. 2019
Af af Annemette Krakau

BILLED-BLADET har fødselsdag: Så mange år fylder det

Annemette Krakau
Annemette Krakau
Foto: Jesper Sunesen
Kære læsere. I dag, fredag den 5. april, har BILLED-BLADET fødselsdag.

Vi rundede et skarpt hjørne sidste år og fejrede det med fynd og klem, men i år, hvor vi fylder 81 år, går vi lidt mere stilfærdigt til værks og napper nok bare en ekstra kop kaffe og et stykke kage her på redaktionen – og arbejder derefter videre, så vi kan sikre jer det allerbedste indhold hver time, hver dag og hver uge.

Ugeblad i sin bedste alder

BILLED-BLADET – et blad i sin bedste alder. Og det har det sjovt nok altid været, lige siden dengang i 1938, da man fik idéen til at udgive ”alverden for 25 øre” med kronprinsesse Ingrid på forsiden til dengang i 1970’erne, da BILLED-BLADET blev Danmarks største ugeblad, dengang i 1995, da vi blev til Danmarks Royale Ugeblad.

Og det er det i den grad også i dag, hvor vi har udviklet og knopskudt så meget, at vi ikke kun udgiver et blad en gang om ugen som førhen, men også laver og publicerer indhold via blandt andet vores live TV-sendinger, via vores videoer, via vores magasin ROYAL, på billedbladet.dk, i vores nostalgi-univers, på de sociale medier og også via lyd, som I meget snart kommer til at høre alt om.

Med andre ord: BILLED-BLADET er i topform. Vi er med vores ugentlige 375.000 læsere – jer – Danmarks mest læste ugeblad, og vi er i kontakt med flere mennesker end nogensinde før via alle vores digitale platforme.

Det er en stor glæde at kunne holde 81-års fødselsdag så flot. Tak for jeres loyalitet og opbakning allesammen. Vi gør os umage, så vi altid lever op til tilliden!

Annemette Krakau, chefredaktør

Få et smugkig i denne uges BILLED-BLADET

  • Stærk reportage: Sådan går Mary en forskel
  • Mine børn skal vide besked: Mary siger tingene som de er
  • Maries Pariser-tur: På vej mod familiens nye liv
  • Kim Larsens sidste hilsen: Nu har familien opfyldt hans ønske
  • Husker du ham fra ”De sjældne danskere”: Pits store X Factor-aften
  • Vindere og tabere i ”Nybyggerne”: Her skal parrene bo nu

webgrafik

Læs mere om: