1. jun. 2016
Af af Preben Petersen

BILLED-BLADET i denne uge: Victorias store lykke

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bb22_smugkig_1200x675.jpg
I drømmer ikke om, hvor mange dejlige billeder og gode historier, BILLED-BLADET fik med hjem fra barnedåben af prins Oscar i Stockholm. Der følger et helt gemmehæfte med bladet i denne uge!

Søde, kongelige børn i centrum! Bliver det meget bedre? Det nye nummer af BILLED-BLADET - på gaden torsdag 2. juni - er præget af den dejlige barnedåb i Stockholm, hvor kronprinsesse Victoria og prins Daniels andet barn, prins Oscar, blev døbt.

Du kan se masser af billeder af de søde kusiner Estelle og Leonore, der afslørede tætte bånd og underholdt i de fornemme rammer. Du får også alt om stolte kronprins Frederiks fremtrædende rolle som fadder og hans altid moderigtige Mary, der bare var flot igen. Du får med andre ord en dækning som ingen andre steder, og det allerbedste fra begivenheden får du i et 24 sider stort gemmehæfte, som du altid kan tage frem igen.

Bestil BILLED-BLADET i dag og få en bog som gave

Vær helt sikker på, at du ikke går glip af noget om begivenhederne i de kongelige og kendtes verden. Klik her og få lige bogen "Indret dig kongeligt" med i købet!

Kongelige blomster til et særligt menneske

BILLED-BLADET har et samarbejde med Bjarne Als fra Bering House of Flowers om at levere en buket til en dansker, der yder noget særligt. Vi vælger en indstillet person hver måned, og i dette nummer kan du læse den rørende historie om Tove, der indsillede sin datters mand - med god grund.

Der er også masser af revy-stof og andre, skønne sommer-reportager. Og så kan du se billederne fra BILLED-BLADETs redaktion, der i weekenden fik velkomment men overraskende besøg af selveste prins Henrik.

Som sædvanlig får du naturligvis Danmarks bedste TV-blad med i købet, når du køber BILLED-BLADET.

Stem og vind et rejsegavekort til 15.000 kroner!

Vi er i sommerhumør, og sommerhumør er feriehumør. Vi vil gerne høre, hvilken rejsedestination du bedst kan lide, og så trækker vi lod blandt besvarelserne om et gavekort på 15.000 kroner til NILLES REJSER.

Klik her for at stemme!

Held og lykke!

Lidt kongelig har man da lov at være ...

https://imgix.billedbladet.dk/bb22.jpg

Læs mere om: