BILLED-BLADET i julegave: Det er nemt, hurtigt og lige til døren

Med et gaveabonnement på BILLED-BLADET i julegave, glæder du en du holder af langt ind i det nye år. Du kan også forkæle dig selv og spare op til 47 % på abonnementet.

Med et gaveabonnement på BILLED-BLADET i julegave, glæder du en du holder af langt ind i det nye år. Du kan også forkæle dig selv og spare op til 47 % på abonnementet.

Det er supernemt at bestille et gaveabonnement på BILLED-BLADET - du kan gøre det online og spare op til 41 %

Med et gaveabonnement på Danmarks royale ugeblad giver du dig selv eller én, du holder af, alt det bedste om de kendte og kongelige.

Giv det i julegave til din mor, søster, tante eller en god veninde.

Bestil allerede nu - så sørger vi for resten

På vores bestillingsside finder du hele seks forskellige gaveabonnementer. Fra den lille til den store - priser fra 149 kroner og besparelser helt op til 41%

Det lille julegaveabonnement

For 149 kroner kan du glæde én du holder af med 4 numre af BILLED-BLADET.

Det store julegaveabonnement

Vil du sikre glæde med et abonnement på hele 2 år, så er besparelsen 1.759,80 kr., hvilket svarer til en besparelsen på 41%

Se alle julegaveabonnementer her!

Som gave eller til dig selv

Du bestemmer, om du vil forkæle dig selv med en tidlig julegave, eller gaven skal være til en du holder af.  Hvis det er til dig selv, så fjern ”fluebenet” ved teksten ”abonnementet skal anvendes som gave”. Her udløber abonnementet ikke automatisk, men fortsætter i løbende abonnement. Klik her for at gå til bestilling!

Gaveabonnement udløber automatisk

Gaveabonnement udløber til gengæld automatisk, men abonnenten kan sagtens forlænge, hvis man fortsat ønsker at modtage BILLED-BLADET i sin postkasse hver torsdag.

Det er nemt at bestille et abonnement på BILLED-BLADET - klik her eller ring på telefonnummer 72 34 20 88.

OBS! Alle tilbud i artiklen kan være tidsbegrænset. Klik på indsatte links, for at se aktuelle og gældende tilbudspriser

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden