Onsdag, 17. juni 2015 — af Juliane Olsen

BILLED-BLADETs journalister: Så stort var brylluppet

Marianne Singer, Ulrik Ulriksen, Hanne Juul, Jesper Sunesen, Martin Høien
Marianne Singer (første række yderst til venstre) og Ulrik Ulriksen (anden række yderst til venstre) fortæller om deres oplevelse med dækningen af det svenske prinse-bryllup i Stockholm den 13. juni.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Der er grund til at glæde sig til den store bryllups-udgave af BILLED-BLADET, der udkommer torsdag, og vores udsendte journalister fortæller her om, hvor stor en oplevelse, det svenske prinse-bryllup har været.

Der var fine kjoler, store diademer og rørende øjeblikke i verdensklasse, da prins Carl Philip og prinsesse Sofia den 13. juni blev gift i Slotskirken i Stockholm.

BILLED-BLADET havde sendt et solidt hold i marken bestående af tre fotografer og to journalister, og de fortæller her, hvad I kan glæde jer til i dette uges blad.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Marianne Singer dækkede den røde løber ved brylluppet, og her var hun især imponeret over de smukke kjoler, som de kongelige kvinder bar.

LÆS MERE: BILLED-BLADET i denne uge: Endelig fik prinsesse Sofia og prins Carl Philip hinanden

Kronprinsesse Mary lyste op

- Kronprinsesse Mary var klædt i en smuk, ny kjole, som vi ikke har set før, af designeren Birgit Hallstein, og hun viste endnu en gang, at hun er et af vores største stilikoner, siger BILLED-BLADETs journalist.

Samtidig var Ulrik Ulriksen placeret ved Logården ved Stockholms Slot, hvor prins Carl Philip og prinsesse Sofias karettur endte på bryllupsdagen.

- Det største øjeblik var, da brudeparret steg ud og så ud over Stockholms borgere, og prins Carl Philip stolt præsenterede sin hustru for folket, siger Ulrik Ulriksen.

Prins Carl Philip triumferede

Han fortæller, at der i det øjeblik gik et sus igennem de fremmødte, som også ramte ham i maven, og at prins Carl Philip rakte efterfølgende en knytnæve i vejret i triumf.

Glæd dig til at læse den store bryllupsreportage, og se de mange smukke billeder i det næste nummer af BILLED-BLADET, der udkommer den 18. juni.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden