BILLED-BLADETs TV-GULD: Det får gæsterne at spise

Borddækningen til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest.

Foto: Hanne Juul

Når BILLED-BLADET uddeler årets TV-GULD-priser foregår det på Hotel d’Angleterre og gæsterne kan se frem til en lækker tre-retters menu.

Fredag, 1. marts 2019 - af Lene Skriver Bak

BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau har inviteret til fest og de mere end 200 gæster til TV-GULD-festen kan se frem til en skøn aften med prisuddeling, underholdning og dejlig mad.

Menuen til fredagens fest er:

Forret

Grillet laks, dildflager, hvidvinsgele og hvedegræsjuice

Hovedret

Oksetournedos, confiteret kejserhat, gulerødder og sauce mystic

Dessert

Valrhona-chokoladebar, appelsinkompot, rå lakrids og hasselnøddeis

Vine

2017 Claude Val Blanc

2013 Elder Rock, Monterey Scheid Wines

Monteiro, Ruby Port