1. mar. 2019
Af Lene Skriver Bak
BILLED-BLADETs TV-GULD: Det får gæsterne at spise
![Borddækningen til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest.](https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_hjp2821-bord.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=394:221&crop=faces,entropy)
Borddækningen til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest.
Foto: Hanne Juul
Når BILLED-BLADET uddeler årets TV-GULD-priser foregår det på Hotel d’Angleterre og gæsterne kan se frem til en lækker tre-retters menu.
BILLED-BLADETs chefredaktør Annemette Krakau har inviteret til fest og de mere end 200 gæster til TV-GULD-festen kan se frem til en skøn aften med prisuddeling, underholdning og dejlig mad.
Menuen til fredagens fest er:
Forret
Grillet laks, dildflager, hvidvinsgele og hvedegræsjuice
Hovedret
Oksetournedos, confiteret kejserhat, gulerødder og sauce mystic
Dessert
Valrhona-chokoladebar, appelsinkompot, rå lakrids og hasselnøddeis
Vine
2017 Claude Val Blanc
2013 Elder Rock, Monterey Scheid Wines
Monteiro, Ruby Port