28. feb. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Direkte fra BILLED-BLADETs TV-GULD-fest

Glæd dig til at følge med fredag den 1. marts fra klokken 17.20, når de kendte gæster ankommer til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på Hotel d'Angleterre.
Følg med live, når kendte kvinder i flotte rober og med funklende smykker sammen med skarpt smokingklædte herrer ankommer til Hotel d’Angleterre i anledning af BILLED-BLADETs store TV-GULD-fest.

Årets største TV-pris

Til et brag af en gallafest kårer BILLED-BLADETs særligt udvalgte komité, anført af chefredaktør Annemette Krakau, årets stærkeste TV-dokumentar, og der skal naturligvis også uddeles flere andre store priser til de mest populære danske TV-navne. Feltet af nominerede har været stærkt igen i år, og det bliver utroligt spændende at få løftet sløret for, hvem der vinder.

Skønne overraskelser

Forberedelserne til den fornemme begivenhed er i fuld gang, og fredag ankommer landets største kvindelige og mandlige skærmstjerner til en prisfest, der byder på alt, hvad hjertet kan begære af god mad og drikke samt helt vidunderligt selskab. I løbet af aftenen er der masser af underholdning og skøn musik på programmet. Og et par overraskelser af en helt særlig slags plejer gæsterne også at blive forkælet med. Se med fra klokken 17.20 fredag den 1. marts 2019 Husk at du kan se med, når over 200 gæster ankommer til Hotel d’Angleterre, og vi kan godt love, at de alle er klædt flot på til fest. Kvinderne i fornemme rober og med funklende smykker, og herrerne i skarptskårne, tætsiddende habitter eller smoking. Vi sender direkte TV fra BILLED-BLADETs Guld-fest fra klokken 17.20. Når festmiddagen skydes i gang kan du følge med i begivenhederne på billed-bladet.dk og facebook.

Læs mere om: