EKSKLUSIVT! Stil-ikoner gennem 100 år

BILLED-BLADET EKSKLUSIVT! + Borte med blæsten på dvd. Glæd dig selv med det flotte magasin med en perlerækken af legendariske stil-ikoner gennem 100 år.

BILLED-BLADET EKSKLUSIVT!

Det seneste nummer af magasinet BILLED-BLADET EKSKLUSIVT! er på gaden, og denne gang har vi samlet en perlerække af verdens mest berømte stil-ikoner gennem 100 år.

Vi fordyber os i legendariske Jacqueline Kennedy, men også i en perlerække af andre markante kvinder, der har beriget eller beriger os alle med deres sikre sans for mode og skønhed. Deriblandt Grace Kelly, Madonna, Jane Fonda, Coco Chanel, Audrey Hepburn, kronprinsesse Mary og Wallis Simpson.

BORTE MED BLÆSTEN PÅ DVD

Sammen med magasinet får du også verdens største kærlighedsfilm ”Borte med blæsten” på dvd, hvor rollen som Scarlett O’Hara spilles af ikonet Vivien Leigh, der med sin skønhed og kølige elegance giver perfekt modspil til den selvsikre Rhett Butler, spillet af Clark Gable. Filmen er et must have for filmelskere.

HER KAN DU KØBE MAGASINET

BILLED BLADET EKSKLUSIVT! Stil-ikoner igennem 100 år kan købes i kiosker og supermarkeder, der i forvejen forhandler ugebladet BILLED-BLADET.Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden