Få BILLED-BLADET leveret hjem til dig

Køb abonnement på BILLED-BLADET

Køb abonnement på BILLED-BLADET

Vælg dit favorittilbud, og få samtidigt leveret BILLED-BLADET hjemme på din adresse hver uge.

Ønsker du at modtage Danmarks royale ugeblad hjemme på matriklen, så har vi flere muligheder til dig.

Med et abonnement på BILLED-BLADET leveres ugens blad direkte til din dør.

Gode tilbud

Her finder du tilbud i flere varianter med forskellige rabatter. Vælg det abonnement der passer dig og få rabat.

 

Det får du med BILLED-BLADET

BILLED-BLADET er Danmarks royale ugeblad, og bladet har Danmarks flotteste og bedste dækning af de kongelige familier i ind- og udland. Vores journalistik er troværdig, positiv og underholdende, og vi sætter en ære i at lave det bedste af det bedste indhold med alle de kendte fra TV, film, musik og sport, også når vi står på den røde løber for at kunne bringe de smukkeste billeder fra gallafester og premierer.

BILLED-BLADET har også Danmarks suverænt bedste og mest overskuelige TV-blad med en komplet guide til ugens film og TV-programmer samt masser af kryds og quiz til hygge og underholdning.

Abonnementsbetingelser

Som abonnent modtager du dit blad i løbende abonnement på udgivelsesdatoen, dog er der op til 5 dages leveringstid til udlandet. Du skal være over 18 år for at kunne oprette et abonnement. Er du under 18 år, skal vi have dine forældres eller din værges samtykke. Gaveabonnementer kræver, at modtager og betaler er ikke er samme person. Hvis navnet på modtager og betaler er ens, oprettes abonnementet som et almindeligt løbende abonnement. Hvis der oprettes flere abonnementer på det samme blad til den samme person på den samme adresse og i samme periode, leveres bladene i forlængelse af hinanden. Dette kræver dog, at navne og adresse på abonnenten er fuldstændig identiske.

Kontakt kundeservice:
Du kan kontakte Aller Medias kundeservice på tlf. 72 34 20 70, e-mail: [email protected] eller via allerservice.dk. Du bedes oplyse dit kundenummer ved alle henvendelser. Købelovens mangelregler finder anvendelse på både gaven og dit blad. Har du klager over dit abonnement, bedes du altid først kontakte Aller Medias kundeservice.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden