Fantastisk julegave, der glæder dine kære

Det er nemt at bestille et julegaveabonnement på BILLED-BLADET. Du kan bestille online - læs i artiklen hvordan, eller klik her!

Det er nemt at bestille et julegaveabonnement på BILLED-BLADET. Du kan bestille online - læs i artiklen hvordan, eller klik her!

Allerede nu, kan du sikre årets dejlige julegave-overraskelse til din kære mor, bedstemor eller et andet kært familiemedlem.

Stor interesse for BILLED-BLADET som gave

Hvert år er der stor interesse for BILLED-BLADET som julegaveide, og vi har derfor allerede nu, åbnet for vores julegave-abonnementer – og det er endda med fine besparelser. Og køber du et abonnement på BILLED-BLADET som gave, sikrer du glæde langt ind i det nye år – leveret hver uge, direkte til gavemodtagerens postkasse.

Flere forskellige priser

Du kan vælge imellem 6 forskellige gaveabonnementer – alle med rabat, og priser der begynder fra 149 kr. Du kan spare op til 47% og alle vores gaveabonnementer udløber automatisk.

Første levering af bladet efter jul

Når du bestiller et gaveabonnement på BILLED-BLADET, kan du bestemme hvornår det skal sættes i gang – dog tidligst efter jul.

Bestil online – det er nemt og hurtigt

Det tager kun et par klik på vores bestillingsside, så er årets julegave sikret. Du finder alle de aktuelle tilbud herunder...

Giv dig selv en gave med besparelser

Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil give et gaveabonnement på BILLED-BLADET til dig selv. Du skal blot udfylde dine data, både som modtager og som betaler.

Abonnementsbetingelser:

Klik her for at se de fulde abonnementsbetingelser

OBS! Alle tilbud i artiklen kan være tidsbegrænset. Klik på indsatte links, for at se aktuelle og gældende tilbudspriser.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden