10. dec. 2015
Af af Annemette Krakau

Flot tillæg med BILLED-BLADET: Årets bedste billeder!

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/bbt50_grafik_web-og-fb.jpg
”Kongehuset 2015 – Årets bedste billeder” får du sammen med BILLED-BLADET nr. 50, der er i butikkerne fra torsdag den 10. december.

Kære alle sammen.

I de gode, gamle dage havde BILLED-BLADET et reklameslogan, der hed ”BILLED-BLADET bringer billederne”. Og det var så sandt, som det var sagt. Og det er det stadig. BILLED- BLADET bringer billederne – også her i 2015.

Respektfuldt og tillidsfuldt forhold til kongefamilien

Vi har i kraft af vores 77 år lange historie blandt andet opbygget en enorm samling smukke og dejlige, kongelige billeder. Selvfølgelig fordi vi i kraft af vores position som Danmarks Royale Ugeblad naturligvis følger kongefamilien på deres opgaver året rundt, men også fordi vores faste fotografer netop via de mange opgaver og officielle rejser har opbygget et respektfuldt og tillidsfuldt forhold til kongefamilien.

Hvilke billeder er så årets bedste pletskud? Der er godt nok mange at vælge imellem! Men vi har alligevel gjort vores bedste og udvalgt en perlerække til jer i denne uges BILLED-BLADET.

”Kongehuset 2015 – Årets bedste billeder”

Vi har samlet alle billederne i det tillæg, der følger med bladet: ”Kongehuset 2015 – Årets bedste billeder”, og jeg håber meget, at I også vil nyde dem, om det så er som dejlige gensyn, eller det er første gang, I stifter bekendtskab med dem.

”Kongehuset 2015 – Årets bedste billeder” får du sammen med BILLED-BLADET nr. 50, der er i butikkerne fra torsdag den 10. december.

Rigtig god fornøjelse.

Annemette Krakau, Chefredaktør på BILLED-BLADET

https://imgix.billedbladet.dk/aarets-billeder-2015.jpg

Læs mere om: