Giv BILLED-BLADET i gave og få rabat

Se herunder, hvordan du får rabat på gave-abonnement på BILLED-BLADET. Vi har flere forskellige tilbud.

Læs her, hvordan du kan glæde med et abonnement på BILLED-BLADET, og samtidigt få rabat.

Tirsdag, 17. september 2019 - af Jan Bergman

Når du køber et gave-abonnement, sikrer du glæde for én du holder af, uge efter uge med BILLED-BLADET leveret direkte til postkassen. Og vi har altid et godt tilbud på forskellige typer abonnementer.

Vidste du, at der også er rabat på gave-abonnement?

Vi har lige nu fire forskellige gave-abonnementer, som du kan bestille online. Herefter vil gavemodtager modtage bladet på sin adressen.

13 nr. af BILLED-BLADET – klik her!
475 kroner – du spar 57, 35 kroner.

26 nr. af BILLED-BLADET – klik her!
900 kroner – du sparer 164,70 Kroner.

52 nr. af BILLED-BLADET – klik her!
1.650 kroner – du sparer 479,40 Kroner.

Levering i 2 år – størst besparelse:

Abonnement til dig selv

Ønsker du at tegne abonnement til dig selv, så har vi naturligvis også et godt tilbud til dig. Klik på linket her, og se hvor meget du kan spare!

 

DIT ABONNEMENT: Efter tilbuddet modtager du BILLED-BLADET i løbende abonnement til 40,95 kr. pr. nr. Desuden opkræves et gebyr på 15 kr. pr. udsendte girokort. Du kan herefter når som helst opsige dit abonnement. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.allerservice.dk/gdpr. Du har altid 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af dit første blad. Tilbuddet gælder ikke i udlandet. Læs betingelserne på allerservice.dk. Kundeservice: 72 34 20 53.

OBS! Alle tilbud i artiklen kan være tidsbegrænset. Klik på indsatte links, for at se aktuelle og gældende tilbudspriser.

 

BILLED-BLADET er Danmarks royale ugeblad

Vi er det medie i Danmark, der har det tætteste forhold til den danske kongelige familie, som vi følger i tykt og tyndt; på job, på rejser, til fester og på ferier.

Vi har et stort hold af meget erfarne journalister og fotografer, der er eksperter i det kongelige stofområde.

Eksklusive reportager og interviews

Der er gods og guld i BILLED-BLADET, som altid er fyldt med eksklusive reportager på slotte, hos adelen og alle dem, som vi kender fra tv.

Barnedåb, bryllup og fester

Vi har store interviews med de danske stjerner, og vi er med, når de kendte holder barnedåb, bryllup og fester.

Flotte billeder

BILLED-BLADET er også stærke på den røde løber, hvor fra vi hver uge viser alle de flotteste billeder og bringer de gode nyheder.

Eksperter i premierer, gallakjoler og de bedste detaljer

Vi har et hold af faste ”Fester og Gæster”-journalister, der er eksperter i premierer, gallakjoler, de bedste detaljer og de bedste historier. Og er du i tvivl om noget, står vi klar med både en kongelig brevkasse og en mode-brevkasse.

Danmarks største tv-blad

BILLED-BLADET har også Danmarks største og bedste tv-blad med en overskuelig guide til ugens film, tv-programmer og omhyggeligt udvalgte anbefalinger fra redaktionen til læserne.

Krydsord og quiz

Vi har også masser af kryds og quiz – blandt andet 100 udfordrende spørgsmål til hele familien – hver uge.