4. dec. 2023
Af Jan Bergman

Hvem skal have BILLED-BLADET i julegave?

Giv BILLED-BLADET i julegave til én du har kær
Giv BILLED-BLADET i julegave til én du har kær
Du kan sikre årets julegaveidé med BILLED-BLADET i gaveabonnement.

Vi har igen sammensat alletiders fine gaveabonnementer, så du kan glæde én, du har kær, med et abonnement på BILLED-BLADET. Gavemodtager får bladet leveret direkte til døren.

Bestil nu - så sørger vi for resten

På vores bestillingsside finder du forskellige gaveabonnementer. Fra den lille til den store - priser fra 249 kroner og besparelser helt op til 16%

Det lille julegaveabonnement

For 249 kroner kan du glæde én du holder af med 6 numre af BILLED-BLADET.

Det store julegaveabonnement

Vil du sikre glæde med et abonnement på 1 år, så er besparelsen 328,40 kr., hvilket svarer til en besparelsen på 16%

Se alle julegaveabonnementer her!

Ingen binding

Når du glæder med et julegaveabonnement på BILLED-BLADET, skal du ikke bekymre dig om bindingsperiode. Abonnementet udløber nemlig automatisk. Man kan sagtens forlænge abonnementet, hvis man fortsat ønsker at modtage BILLED-BLADET i sin postkasse hver torsdag.

Bestil online – nemt og hurtigt!

Det er supernemt at lave din julegaveabonnements-bestilling på vores hjemmeside. Klik her og læs hvordan!

Forkæl også dig selv

Når du bestiller et julegaveabonnement på BILLED-BLADET, bestemmer du selv, hvem der skal modtage bladet. Om du vil glæde én du holder af, eller selv ønsker gaven, er helt op til dig selv – det klarer du på vores bestillingsside – du vælger blot dig selv som modtager og betaler.

OBS! Alle tilbud i artiklen kan være tidsbegrænset. Klik på indsatte links, for at se aktuelle og gældende tilbudspriser.

Fakta

BILLED-BLADET er Danmarks royale ugeblad

Vi er det medie i Danmark, der har det tætteste forhold til den danske kongelige familie, som vi følger i tykt og tyndt; på job, på rejser, til fester og på ferier.

Vi har et stort hold af meget erfarne journalister og fotografer, der er eksperter i det kongelige stofområde.

Eksklusive reportager og interviews

Der er gods og guld i BILLED-BLADET, som altid er fyldt med eksklusive reportager på slotte, hos adelen og alle dem, som vi kender fra tv.

Barnedåb, bryllup og fester

Vi har store interviews med de danske stjerner, og vi er med, når de kendte holder barnedåb, bryllup og fester.

Flotte billeder

BILLED-BLADET er også stærke på den røde løber, hvor fra vi hver uge viser alle de flotteste billeder og bringer de gode nyheder.

Eksperter i premierer, gallakjoler og de bedste detaljer

Vi har et hold af faste ”Fester og Gæster”-journalister, der er eksperter i premierer, gallakjoler, de bedste detaljer og de bedste historier. Og er du i tvivl om noget, står vi klar med både en kongelig brevkasse og en mode-brevkasse.

Danmarks største tv-blad

BILLED-BLADET har også Danmarks største og bedste tv-blad med en overskuelig guide til ugens film, tv-programmer og omhyggeligt udvalgte anbefalinger fra redaktionen til læserne.

Krydsord og quiz

Vi har også masser af kryds og quiz – blandt andet udfordrende spørgsmål til hele familien – hver uge.

Fakta

Abonnementsbetingelser

Som abonnent modtager du dit blad i løbende abonnement på udgivelsesdatoen, dog er der op til 5 dages leveringstid til udlandet. Du skal være over 18 år for at kunne oprette et abonnement. Er du under 18 år, skal vi have dine forældres eller din værges samtykke. Gaveabonnementer kræver, at modtager og betaler er ikke er samme person. Hvis navnet på modtager og betaler er ens, oprettes abonnementet som et almindeligt løbende abonnement. Hvis der oprettes flere abonnementer på det samme blad til den samme person på den samme adresse og i samme periode, leveres bladene i forlængelse af hinanden. Dette kræver dog, at navne og adresse på abonnenten er fuldstændig identiske.

Kontakt kundeservice:
Du kan kontakte Aller Medias kundeservice på tlf. 72 34 20 70, e-mail: abo@aller.dk eller via allerservice.dk. Du bedes oplyse dit kundenummer ved alle henvendelser. Købelovens mangelregler finder anvendelse på både gaven og dit blad. Har du klager over dit abonnement, bedes du altid først kontakte Aller Medias kundeservice.

Læs mere om: