Glæd én du holder af med ugens BILLED-BLADET

Giv BILLED-BLADET i gave og glæd én du har kær.

Giv BILLED-BLADET i gave og glæd én du har kær.

Vidste du, at med få klik kan du bestille et abonnement på BILLED-BLADET, og dermed glæde et kært familiemedlem eller en god veninde?

Ingen grund til at gå unødigt i butikkerne efter ugens BILLED-BLADET. Med et gaveabonnement kan du nemlig sikre én du holder af, ugens BILLED-BLADET leveret hjemme på bopælen, uge efter uge.

Kom godt i gang her og få gode rabatter

Klik ind på vores bestillingsside – lige her – og find det gaveabonnement der passer til dig. Vi har fem forskellige tilbud med priser fra 309 kr. og rabatter helt op til 687 kr.

Bemærk venligst at gaveabonnement ligger nederst på bestillingssiden.

Rigtig god fornøjelse med bladet – Danmarks royale ugeblad.

 

OBS! Alle tilbud i artiklen kan være tidsbegrænset. Klik på indsatte links, for at se aktuelle og gældende tilbudspriser.

 

BILLED-BLADET er Danmarks royale ugeblad, og bladet har Danmarks flotteste og bedste dækning af de kongelige familier i ind- og udland. Vores journalistik er troværdig, positiv og underholdende, og vi sætter en ære i at lave det bedste af det bedste indhold med alle de kendte fra TV, film, musik og sport, også når vi står på den røde løber for at kunne bringe de smukkeste billeder fra gallafester og premierer.

BILLED-BLADET har også Danmarks suverænt bedste og mest overskuelige TV-blad med en komplet guide til ugens film og TV-programmer samt masser af kryds og quiz til hygge og underholdning.

 

Abonnementsbetingelser

 

Dit abonnement
Som abonnent modtager du dit blad i løbende abonnement på udgivelsesdatoen, dog er der op til 5 dages leveringstid til udlandet. Du skal være over 18 år for at kunne oprette et abonnement. Er du under 18 år, skal vi have dine forældres eller din værges samtykke. Gaveabonnementer kræver, at modtager og betaler er ikke er samme person. Hvis navnet på modtager og betaler er ens, oprettes abonnementet som et almindeligt løbende abonnement. Hvis der oprettes flere abonnementer på det samme blad til den samme person på den samme adresse og i samme periode, leveres bladene i forlængelse af hinanden. Dette kræver dog, at navne og adresse på abonnenten er fuldstændig identiske.

Kontakt kundeservice
Du kan kontakte Aller Medias kundeservice på tlf. 72 34 20 70, e-mail: [email protected] eller via allerservice.dk. Du bedes oplyse dit kundenummer ved alle henvendelser. Købelovens mangelregler finder anvendelse på både gaven og dit blad. Har du klager over dit abonnement, bedes du altid først kontakte Aller Medias kundeservice.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden