3. maj. 2014
Af af BILLED-BLADET

Her er årets bedste underholdningsværter

Lene Beier, Peter Ingemann, Annemette Krakau og Michéle Bellaiche ved TV GULD-festen 2014.
Lene Beier, Peter Ingemann, Annemette Krakau og Michéle Bellaiche ved TV GULD-festen 2014.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Michéle Bellaiche og Peter Ingemann løber med priserne som henholdsvis Årets kvindelige og mandlige underholdningsværter. BILLED-BLADETs TV-GULD står bag kåringen ved gallafesten på Hotel d’Angleterre, hvor yderligere fire priser netop er blevet uddelt.

Det blev de nuværende TV 2-værter Michéle Bellaiche og Peter Ingemann, der løb med priserne som henholdsvis Årets kvindelige og mandlige underholdningsvært. Det står klart efter priserne netop er blevet overrakt ved en eksklusiv gallafest på Hotel d’Angleterre, hvor BILLED-BLADETs TV-GULD for 25. gang bliver uddelt.

Det er anden gang Michéle Bellaiche får overrakt BILLED-BLADETs TV-GULD. Første gang var i 2010, hvor hun vandt prisen som Årets kvindelige TV-vært. I år får hun prisen som Årets underholdningsvært i kraft af sit værtsskab på Go’aften Danmark. Sidste års vinder var kollegaen på TV 2, Ibi Støving.

- Jeg troede, at hvis man allerede havde vundet prisen én gang, så kunne man ikke vinde den igen, så jeg er meget beæret. Udover BILLED-BLADETs læsere vil jeg gerne takke TV 2-ledelsen for, at de stadig tror på Go'aften Danmark. Derudover vil jeg gerne rette en tak til redaktionen og vores nye medværter på programmet, siger Michéle Bellaiche.

Mens det er anden gang Michéle Bellaiche vinder, så er det første gang Peter Ingemann får tildelt en af BILLED-BLADETs TV-GULD-priser. Peter Ingemann var i 2013 vært på både DR og TV 2, hvor han passede ”Hammerslag”, ”Den store Bagedyst” (DR) samt ”Nybyggerne” på TV 2. Peter Ingemann vinder prisen foran bl.a. Mikkel Beha Erichsen, som har vundet prisen de seneste tre år:

- Tak til BILLED-BLADETs læsere og ikke mindst en tak til min kone, som accepterede, at jeg levede på nas, mens jeg var journalistpraktikant. Jeg vil også gerne rette en tak til DR, som har uddannet mig og ikke mindst min nye arbejdsplads TV 2, siger Peter Ingemann.

Bonderøven bedste TV-program

Foruden kåringen af det forgangne års bedste underholdningsværter, har Bonderøven (DR) og Lene Beier (TV 2 Fri) også netop fået overrakt BILLED-BLADETs TV-GULD. Det sker for henholdsvis Årets TV-program og Årets Stjerneskud. Bonderøven vandt foran bl.a. Vild med dans, som igen var blandt de nominerede.

- Det er utroligt fedt at se, at seerne gider at se det, vi laver. Vi er en lille redaktion på fem mand, og vi forsøger at holde det så enkelt som muligt, og det ser heldigvis ud til, at de kan lide det, siger Bonderøven alias Frank Erichsen.

Også Lene Beier fra TV 2 Fri er ovenud glad for sin pris. Hun overtager prisen som Årets stjerneskud fra Thomas Skov Gaardsvig, som vandt i 2013.

- For et år siden sad jeg bagerst i salen, og så Thomas Skov Gaardsvig nappe prisen som Årets Stjerneskud. Jeg krydsede fingre for, at det blev mig en dag. Det er det nu, og det er jeg fantastisk stolt over, siger en tårevædet Lene Beier.

Uddelingen af BILLED-BLADET TV-GULD er kendetegnet ved, at det er BILLED-BLADETs læsere, der suverænt afgør, hvem der vinder. De øvrige vindere af BILLED-BLADETs TV-GULD 2014, som inkluderer Årets TV-dokumentar og en ærespris, vil blive offentliggjort i løbet af de kommende timer.

Følg med i TV GULD-festen - klik her

Nye statuetter

I anledning af TV-GULD-prisens 25-års jubilæum har BILLED-BLADET fået skabt nye statuetter. Det er smykkefirmaet Aagaard, der står bag designet af statuetterne, der har form som et retro-TV. Fod og ramme er i røget eg, og skærmen er produceret i sølv med en 18 karat forgyldning.

Læs mere om: