Nyt blad

Glæd dig til BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag.

Vi har igen samlet et nummer af BILLED-BLADET fyldt med billeder og historier om de kendte og kongelige.

Året i kongehuset 2021 – del 1

I denne uges blad får I første del af Året i kongehuset. Få det flotte og fyldige hæfte med årets største kongelige begivenheder gratis med BILLED-BLADET

Dem mistede vi i 2021

Et sidste farvel til 29 kendte og kongelige. Få hele kavalkaden med de elskede og savnede vi mistede i året der gik, i ugens BILLED-BLADET.

Jimilian og Asta efter Vild med dans-sejren

Efter 12 uger på dansegulvet blev Jimilian og Asta Björk udråbt som vindere af ”Vild med dans 2021”. Det blev fejret med deres dansevenner og sangerens familie og kæreste. Få hele finale-reportagen i ugens blad.

Sæþór efter Den store bagedyst

Ventetiden er ovre, og Sæþór kan endelig råbe ud til hele verden, at han er vinder af ”Den store bagedyst”. Det var hans mor, der fik ham til at melde sig til programmet, men desværre kan han ikke dele sejren med hende. Hun gik bort, kort tid før optagelserne begyndte.

Michael Olesen og Joan Divine – Nu er vores lille mirakel døbt

Lørdag den 27. november kom dagen, Joan Divine og Michael Olesen aldrig havde troet, de skulle komme til at opleve. De holdt barnedåb for deres lille mirakel, sønnen Felix Karl. Læs om den glædelige begivenhed i BILLED-BLADET.

Alt om de kendte og kongelige

Hver uge får I også masser af nyheder om de kendte og kongelige og masser af underholdning I kan glæde jer til. Få det hele i BILLED-BLADET - Danmarks royale ugeblad - på gaden fra den 2. december.

Danmarks bedste TV-blad

I får selvfølgelig også Danmarks bedste TV-blad med overblik over ugens bedste film og tv-programmer.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden