Tirsdag, 24. oktober 2017 - af Jan Bergman

Køb Knæk Cancer-blomsterne med BILLED-BLADET

Find de to flotte Knæk Cancer-blomster i butikkerne, hvor du køber dit ugeblad.
Find de to flotte Knæk Cancer-blomster i butikkerne, hvor du køber dit ugeblad.
Knæk Cancer-blomsterne kan igen købes i butikkerne, der hvor du køber BILLED-BLADET.

Vi kickstarter for sjette år i træk den store ”Knæk Cancer”-kampagne, hvilket – som traditionen byder – betyder, at I kan støtte i den gode sags tjeneste ved at bære den fine blomsterbroche, som I kan sikre jer dér, hvor I køber BILLED-BLADET.

Ny guldmodel

Blomsten findes igen i år i to varianter: En helt ny, smart guldmodel og sølvmodellen, som vi lancerede for et par år siden. Begge er superfine og et stærkt signal at bære på blusen, kjolen, jakken, frakken – eller hvor man nu synes.

Hele overskuddet går til Knæk Cancer

Blomsterbrochen koster igen i år 25 kroner, og ingen får avance ved salget. Hele overskuddet går ubeskåret til Knæk Cancer og livsvigtig forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Indsamlingsshow på TV 2

Lørdag den 28. oktober afsløres det på direkte TV, hvor meget I og vi – via de små blomster – har været med til at bidrage med til kampen mod den frygtelige sygdom, som alt, alt for mange børn, unge og voksne rammes af.

Hvor og hvornår kan du købe blomsterne?

Så husk jeres guld- eller sølvblomst (eller måske begge to), som I finder i butikkerne, hvor du også køber dine ugeblade, fra på mandag og frem til udgangen af uge 43.

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden